ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
astyservice.gr

 

 
Γιώργος Τρουλλινός  
Υδραυλικά Καλοριφέρ
6932860310
info@astyservice.gr
Αριθμός Αδείας 1626/Α
Παναγιωτης Λαμπροπουλος
giati?
Ερώτηση   κ.Γιωργο καλημερα σαs. Μενω σε ενα 2οροφο κτιριο με 9 διαμερισματα,εκ των οποιων τα 8 μπενουν στα κοινοχρηστα και αυτο γιατι ο ιδιοκτητηs και διαχηριστηs τoυ οικοδομιματοs δεν μενει σε αυτο.Δεν θα επρεπε να το εκλαβουν και αυτο στα κοινοχρηστα?Ολουs του λογαριασμουs αυτου του διαμερισματοs τουs βγαζει μηδενικουs.Eνω εγω που το διαμερισμα μου ειναι 133χιλ και δεν εχω καψη καθολου πετρελαιο πληρωνω 15ευρο το μηνα και δεν καταλαβενω το γιατι?Ο ιδιοκτητηs εδω εχει δυο ωρωμετριτεs ενα για θερμανση και αλλον ενα για το μποιλερ(ζεστο νερο).Οταν βγαζει τα κοινοχρηστα ΠΡΟΣΘΕΤΗ αυτουs τουs δυο μετρητεs,αυτο δεν ειναι λαθοs?(για να μην πω καθαρη κλεψια)
Απάντηση  Όλα τα διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας συμμετέχουν στα κοινόχρηστα έξοδα άσχετα αν μένουν μέσα οι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές ή δεν μένει κανείς. Εκτός και αν έχουν συμφωνήσει διαφορετικά οι ιδιοκτήτες και έχουν λάβει γνώση και αποδέχονται με την παρουσία τους οι ενοικιαστές. Αυτά που σας λέω είναι η εικόνα που έχω αποκτήσει για το θέμα αυτό. Οι ωρομετρητές των μπόιλερ ας τα πούμε αυτόνομα μόιλερ, είναι λάθος αν δεν υπάρχει ανεξάρτητος λέβητας για τα ζεστά νερά. Είναι υπερβολή ένας λέβητας για όλη την πολυκατοικία να δουλεύει κάποιες φορές μόνο και μόνο για να ζεσταθεί ένα αυτόνομο μπόιλερ ενός διαμερίσματος. Τα περισσότερα αυτόνομα μπόιλερ που έχει τύχη να δώ είναι ημιτελή, δεν έχουν θερμοστάτη για να σταματά την θέρμανση και την καταγραφή ωρών όταν το νερό του μπόιλερ φτάσει στη επιθυμητή θερμοκρασία. Έτσι όποιος ξεχάσει ανοικτό τον διακόπτη του αυτόνομου μπόιλερ ο ωρομετρητής του γράφει ώρες. Οι ώρες του μπόιλερ χονδρικά αφού δεν γίνεται να υπολογισθούν αλλιώς, αποτελούν δέκατα έως εικοστά των ωρών της αυτόνομης θέρμανσης . Δηλαδή κάθε 10 ώρες αυτόνομου μπόιλερ ισούται με μία ώρα αυτόνομης θέρμανσης και πάλι το ξαναλέω χονδρικά και σε σχέση με τα χιλιοστά του διαμερίσματος. Όμως το πρόβλημα παραμένει αν κάποιος ξεχάσει ανοικτό τον διακόπτη του αυτόνομου μπόιλερ και το μπόιλερ δεν έχει θερμοστάτη για τον έλεγχο του καλοριφέρ, τότε οι ώρες θα γράφουν συνέχεια και αν οι ώρες αυτές προστεθούν στις ώρες αυτόνομης θέρμανσης τότε όποιος το πάθει αυτό θα το φυσά και δεν κα κρυώνει όταν του έλθει ο λογαριασμός των κοινοχρήστων.

Τρουλλινός Γιώργος 6932860310 Υδραυλικές εργασίες σε όλη την Αθήνα - Αττική Αγία Βαρβάρα, Βάρκιζα, Γκύζη, , Χαλάνδρι, Νέα Χαλκηδόνα
Αν σας απασχολεί παραπλήσιο θέμα ρωτήστε συμπληρωματικά. Ακόμα μπορείτε να σχολιάσετε ή να προσθέσετε κάτι στην υπάρχουσα απάντηση.

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Ερώτηση/Σχόλιο/Απάντηση

Λύσεις για όλα τα

μικρά ή ΜΕΓΑΛΑ

τα εύκολα αλλά και τα δύσκολα

τεχνικά προβλήματα

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ

ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ

[ Νεότερες Ερωτήσεις ]

ΕΠΕΙΓΟΝ- Προβλημα πιεσης & ατμοποιησης

κεντρικη θερμανση απο το τζακι

Αλλαγη Θέσης Καλοριφέρ.

Επιμερισμός εξόδων θέρμανσης του μπόιλερ.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ

Giati?

ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙΛΕΡ

ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΩΝ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ 500 ΛΙΤΡΑ ΣΕ 127 ΩΡΕΣ?.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

[ Παλαιότερες Ερωτήσεις ]


Ρωτήστε μας οτιδήποτε σχετικό με την ύδρευση και τα υδραυλικά, βρύσες, μπαταρίες, καζανάκια, νεροχύτη, νιπτήρα, οτιδήποτε σχετικό με την θέρμανση και τον κλιματισμό με λέβητες καλοριφέρ, κεντρική θέρμανση και αυτόνομη, ηλεκτροβάνες και κυκλοφορητές, οτιδήποτε σχετικό με ζεστά νερά χρήσης από θερμοσίφωνα, ηλιακό, μπόϊλερ, ταχυθερμοσίφωνα ηλεκτρικό ή φυσικού αερίου και σύντομα θα σας απαντήσουμε εδώ στο site ή και στο email σας αν το επιθυμείτε (το email σας δεν θα είναι ορατό στο site)

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Τίτλος Ερώτησης

Η ερώτηση σας

Τρουλλινός Γιώργος Γιατί πάμε κατά Διαόλου ρε παιδιά; διαβάστε απλοϊκή Πολιτική σκέψη
"γιατί πάμε κατά Διαόλου ρέ Παιδιά;"

Διαβάστε το "Περί Δημοκρατίας και περί Κοινωνίας"  

ΑΜΕΣΑ

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ &

ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλαμβάνω κάθε

τεχνική εργασία

Εξυπηρετώ κάθε

τεχνική ανάγκη

Σε όλη την Αθήνα

και Αττική 24 ώρες

Εξυπηρέτηση &

 Κυριακές & αργίες

 Τρουλλινός Γιώργος

 υδραυλικός

 6932 860310

astyservice.gr

210 7520513
Αγία Βαρβάρα, Βάρκιζα, Γκύζη, , Χαλάνδρι, Νέα ΧαλκηδόναΑγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Αγιο Δημήτριο, Αγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Αιγάλεω, Αλιμος, Αμπελόκηποι, Αχαρνες, Ασύρματος, Ανάβυσσο, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Αχαρνές, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, Βοτανικός, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακα, Γκύζη, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γουδί, Δάφνη, Δαφνί, Δραπετσώνα, Εκάλη, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ίλιο, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καματερό, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κολονάκι, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρωπία, Λιόσια, Λυκόβρυση, Μάνδρα, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μέτς, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Πεντέλη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Ντράφι, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιά, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Ραφήνα, Ρέντη, Ταύρο, Υμηττό, Φιλοθέη, Φιλοπάππου, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό,