ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλαμβάνω κάθε τεχνική εργασία

Εξυπηρετώ κάθε τεχνική ανάγκη

Σε όλη την Αθήνα και Αττική 

Εξυπηρέτηση &  Κυριακές & αργίες

 6932 860310    210 7520513 

Γιώργος Τρουλλινός 

6932860310

info@astyservice.gr

Υδραυλικά Καλοριφέρ

Αριθμός Αδείας 1626/Α

HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ banner.astyservice.gr EMAIL LINK
διαβάστε απλοϊκή Πολιτική σκέψη
"γιατί πάμε κατά Διαόλου ρέ Παιδιά;"
Διαβάστε "Περί Δημοκρατίας και περί Κοινωνίας"

Αναζητήστε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων μας μέσα από δεκάδες απαντήσεις μας σε ερωτήσεις και απορίες επσκεπτών. Αντι για τον  παραπάνω τίτλο ερώτησης μπορείτε να γράψετε άλες λέξεις πχ θερμοσίφωνας ή ηλιακός κλπ.

Απαντήσεις στις απορίες σας μέσα από την αναζήτηση του www.Google.com Υποβάλλετε σχετικές λέξεις και βρείτε εδώ τις σχετικές απαντήσεις

176.92.116.238+_+176.92.116.238+_++_++_+

Boiler αργούν να ζεστάνουν και δεν κρατάνε ζεστό νερό, σε 2 διαμερίσματα ταυτόχρονα

Ερώτηση   Καλημέρα! Διαμένω σε διαμέρισμα με ηλεκρικό Θερμοσίφωνα(είναι κ boiler όπου από 2μήνου άρχισε ξαφνικά να μην ζεσταίνει και να μην κρατάει το ζεστό νερό. Δηλαδή ήθελε τουλάχιστον 1.5 ώρα για να το κάνει λίγο χλιαρό! Ενώ εδώ κ 3,5 έτη δεν είχα ποτε αντίστοιχο προβλημα. Ίσα-ίσα που ζέσταινε απίστευτα γρήγορα (30 λεπτά max). Ο θερμοσίφωνας ήταν μάλλον 100lt. ʼλλαξα αντίσταση που ήταν μες στα άλατα κ το πρόβλημα παρέμεινε. Ενώ μετά από 20 μέρες περίπου, άρχιζε να αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο,το από πάνω διαμέρισμα (διπλοκατοικία), με το οποίο έχουμε τον ίδιο καυστήρα. Αρχικά αλλάξαμε κ οι2 , αντιστάσεις αλλά επειδή δεν λύθηκε το πρόβλημα, αλλάξαμε boiler και οι 2 γιατί αποδόσαμε το πρόβλημα στην παλαιότητα των boiler (15 έτη). Η αλλαγή έγινε πριν 3 μέρες. Το πρόβλημα παραμένει! και στα 2 διαμερίσματα, με καινουριους θερμοσίφωνες 80lt, με ανοιχτό το καλοριφέρ, που ζεσταίνεται με το boiler, το νερό γινεται ζεστό, αλλά όχι καυτό όπως παλαιότερα,ενώ δεν το κρατάει πάλι καθόλου. Δηλ. ενώ μέχρι τις 1πμ υπήρχε ζεστό νερό, στις 9πμ δεν υπήρχε δείγμα ζεστού νερού. Εν τω μεταξύ, χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρ. θερμοσίφωνα κ όχι το boiler για να ζεσταθεί, ο χρόνος που ζεσταίνει, δεν έχει μειωθείκ καθόλου,παρά το γεγονός που οι νέοι θερμοσίφωνες είναι μικρότεροι από τους προηγούμενους! Τι μπορεί να φταίει, που 2 διαμερίσματα, με κοινό καυστήρα, που έχουν αλλάξε boiler, να αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ταυτόχρονα? Τέτοια σύμπτωση κ να προέκυψε ταυτόχρονα κ στους 2 λόγω παλαιότητας από τα άλατα? κ Ο υδραυλικός κ ο ηλεκτρολόγος, λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.. Ευχαριστώ πολύ, προκαταβολικά!
Απάντηση  Το πιθανότερο είναι και το πιό απλό... δηλαδή το νερό, σας το παγώνει, το κύκλωμα του μπόιλερ. Κλείστε λοιπόν τον ένα από τους δύο διακόπτες που τροφοδοτούν το μπόιλερ με το νερό του καλοριφέρ και δοκιμάστε να δείτε την διαφορά., και εφόσον είναι η αναμενόμενη μετά βλέπουμε τι πρέπει να γίνει για να μην παραμείνει ο παραπάνω διακόπτης κλειστός οπότε να λειτουργεί σωστά και με το καλοριφέρ το μπόιλερ.

Μποιλερ 80 λίτρων οριζόντιο τοίχου.
 
πλαστηρα 2021-04-25
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:2
καλησπέρα,το σπίτι που νοικιάζω έχει καινούργιο 100 λίτρα μπόιλερ συνδεδεμένο με ρευμα κ πετρέλαιο, αποσυνδεδεμένο απο το καλοριφέρ. Δηλαδή όταν ανάβω το καλοριφέρ δεν έχω και ζεστό νερό. το πρόβλημα είναι το εξής, όταν λειτουργώ το μπόιλερ με το ρεύμα περιμένω δυο ώρες για να έχω καυτό νερό και όταν το ανάβω απο το πετρέλαιο περιμένω 4 ώρες!!!
Απαντηση Νο:2
Το νερό του μπόιλερ των 100 λίτρων για να ζεσταθούν και τα 100 λίτρα με το ρεύμα θέλει 1-2 ώρες, ανάλογα με το πόσο κρύο ή χλιαρό είναι το νερό όταν ξεκινά να ζεσταίνει το ρεύμα που συνήθως είναι 4 κιλοβάτ ή 3500 θερμίδες. Το καλοριφέρ όμως στέλνει στο μπόιλερ περισσότερες θερμίδες πχ διπλάσιες ή τριπλάσιες οπότε το αντίστοιχο νερό πρέπει να ζεσταθεί στον μισό χρόνο ή στο 1/3 από ότι χρειάζεται με το ρεύμα και όχι 4 ώρες όπως συμβαίνει με το δικό σας. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όπως κακή ροή του νερού του λέβητα του καλοριφέρ πρός το μπόιλερ είτε εξαιτίας του κυκλοφοριτή αν είναι ξεχωριστός, είτε εξαιτίας κάποιας ηλεκτροβάνας ή ηλεκτροβαλβίδας, είτε λόγω κακής εξαέρωσης των σωλήνων του μπόιλερ κλπ.
Μποιλερ λεβητοστασίου Assos
 
2021-05-10
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:3
καλησπερα μπορω να ρωτησω κατι? αναβω το θερμοσυφωνο για δεκα λεπτα , ειναι εσωτερικο σε παταρι και τα σωματα του καλοριφερ ειναι χλιαρα οσο αναβει , και δουλευει ο κυκλοφοριτης του καλοριφερ , ενω εχω κλεισει το διακοπτη εντελως κ με κατεβασμενη τη θεμροκρασια ο καυστηρας δε λειτουργει, κ αναβει κ ο κυκοφοριτης τι εχει συμβει?ευχαριστω!!
Απαντηση Νο:3
Το πρόβλημα σας είναι το ότι ο κυκλοφορητής λειτουργεί άσκοπα και έτσι ανακυκλοφορεί τα νερά και προς τα σώματα και προς το θερμοσίφωνο - μπόιλερ, με αποτέλεσμα όταν το νερό του θερμοσίφωνα - μπόιλερ είναι ζεστό να το μεταφέρει και στον λέβητα και στα σώματα του καλοριφέρ. Μία λύση του προβλήματος είναι η τοποθέτηση ηλεκτροβάνας στον ένα σωλήνα του καλοριφέρ πρός τον θερμοσίφωνα - μπόιλερ οπότε να ζεσταίνεται το μπόιλερ μόνο κατόπιν εντολής σας, και η ρύθμιση του θερμοστάτη του κυκλοφορητή στους 35-40 βαθμούς ώστε να μην ενεργοποιείται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και καταναλώνει άσκοπα ρεύμα
Ηλεκτροβάνα Ζιμενς
 
2021-11-01
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:4
Καλησπέρα. Νοικιάσουμε ένα διαμέρισμα. Ο ιδιοκτήτης μας είπε ότι έχουμε 200 λίτρα δικό μας μποιλερ. Το χρησιμοποιούμε μόνο εμείς. Ανάβουμε λοιπόν το θερμοσίφωνα για 45 λεπτά. Υπάρχει πολύ καυτό νερό. Το έχουμε δηλαδή στη μέση. Αλλά μετά από κανένα μισάωρο δεν έχει καθόλου ζεστό νερό. Ούτε χλιαρό. Τι συμβαίνει?
Απαντηση Νο:4
Τα 200 λίτρα με ηλεκτρική αντίσταση 4000 Watt θέλουν πάνω από 4 ώρες για να αποκτήσουν διαφορά θερμοκρασίας γύρω στους 30 βαθμούς, δηλαδή σε 1 ώρα έχουν ζεσταθεί με 30 βαθμούς παραπάνω από ότι ήταν αρχικά τα 50 λίτρα, τώρα μία βρύση όταν βγάζει 5 λίτρα το λεπτό σε 10 λεπτά έχει αδειάσει 50 λίτρα... Τώρα αν το νερό γίνεται χλιαρό σε μισή ώρα χωρίς να κάνετε χρήση μπορεί να συμβαίνουν πολλά, όπως πχ να υπάρχει ανακυκλοφορία που τελικά το παγώνει.
Τρουλλινός Γιώργος.
 
2021-11-19
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:5
Εχω φυσικο αεριο και ηλιακο.εχω συνδεδεμενο και για ζεστο νερο.Οταν αναβω θερμανση δεν εχω ζεστο νερο.Να σημειωσω οτι πριν 1 μην αλλαξα ηλιακο.τι μπορει να φταιει?
Απαντηση Νο:5
Πιθανότατα δεν πάει το ζεστό νερό του καλοριφέρ στην ταράτσα για να ζεστάνει το νερό χρήσης του ηλιακού.
Τρουλλινός Γιώργος.
 
Μαρία 2021-12-11
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:6
Καλημέρα σας. Στο σπίτι μας ο θερμοσίφωνας ζεσταίνει με δύο τρόπους. Τον κλασικό με αντίσταση και με μπόιλερ από την θέρμανση. Εδώ και ένα μήνα ζεσταίνεται κανονικά με το ρεύμα. Αλλά από το μπόιλερ τίποτα. Σαν να μην κυκλοφορεί το νερό. Ενώ όμως τα σώματα που είναι στο ίδιο δίκτυο ζεσταίνονται κανονικά. Πάνω από τον θερμοσίφωνα υπάρχει εξαεριστικο το οποίο (με δοκιμή) λειτουργεί. Τα φώτα σας!!!!! Ευχαριστώ
Απαντηση Νο:6
Σε κάθε περίπτωση για να μήν ζεσταίνεται ο θερμοσίφωνας από το καλοριφέρ, τότε για κάποιο λόγο δεν πάει το νερό του καλοριφέρ στον θερμοσίφωνα. Τέτοιοι λόγοι είναι η εξαέρωση, το κλείσιμο κάποιου διακόπτη, η παράκαμψη της κυκλοφορίας του νερού προς τον θερμοσίφωνα λόγω μικρότερης διαδρομής προς κάποιο σώμα, η χαμηλή πίεση του νερού εάν ο θερμοσίφωνας βρίσκεται σε υψηλότερο σημείο.
Τρουλλινός Γιώργος.
 
Χάρης 2022-01-23
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:7
Καλησπέρα σας , νοικιάζω ένα σπίτι όπου έχει ηλιακό θερμοσίφωνα μποιλερ 160 lt. Το νερό με τον ήλιο είναι αρκετό κ φτάνει για δύο τρία άτομα κ κοχλάζει. Με το ρεύμα θέλει μια ώρα λειτουργίας περίπου κ φτάνει μόνο για να κάνει ντους ένα μόνο άτομο. Με το καλοριφέρ δεν ζεσταίνει σε μια ώρα κ ο ιδιοκτήτης μου αναφέρει πως πρέπει να εχω το καλοριφέρ στους 26 βαθμούς για μια ώρα για να ζεσταθεί το νερό. Σημειωτέον το διαμέρισμα είναι πρώτου ορόφου κ ο θερμοσίφωνας βρίσκεται στον 3 στην οροφή. Παράπονεθηκα για την απόδοση του θερμοσίφωνα στον ιδιοκτήτη κ έφερε τεχνικό κ μου αναφέρει ότι λειτουργεί κανονικά απλά χρειάζεται περισσότερη ώρα. Ερώτηση μπορώ να τοποθετήσω ένα δεύτερο θερμοσίφωνα εσωτερικά στο σπίτι μικρότερης χωρητικότητας κ ν λειτουργεί κ ο πρώτος πχ για με τον ήλιο ή όταν ανάβω τον ηλεκτρικό να χρησιμοποιείται μόνο ο εσωτερικός αυτός που θα έχω τοποθετήσει. Είναι αυτό εφικτό? Επειδή έχω μωρό στο σπίτι θα ήθελα να εχω γρήγορα σχετικά ζεστό νερό και όχι τόσο σε τεράστια ποσότητα
Απαντηση Νο:7
Μπορείτε να βάλετε τοπικό ταχυθερμοσίφωνα πχ στην μπανιέρα ή στον νιπτήρα. Προϋπόθεση για κάτι τέτοιο είναι να τακτοποιήσει ηλεκτρολόγος την αναγκαία παροχή ρεύματος.
Τρουλλινός Γιώργος.
 
Μαλάμης Γιώργος 2022-01-23
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:8
Καλησπέρα, Έχω το καλοριφέρ όλη μέρα στους 20 βαθμούς και ζεσταίνεται το σπίτι αλλά δεν έχω ζεστό νερό. Ο αδελφός μου στο δεύτερο όροφο από πάνω το έχει όλη μέρα στους 19 και έχει ζεστό νερό. Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ
Απαντηση Νο:8
Τί έχετε θερμομπόϊλερ ηλιακό τριπλής; λειτουργούσε κάποτε;
Τρουλλινός Γιώργος.
 
Λεωνιδας 2022-01-26
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:9
Σε διπλοκατοικία τα σώματα ζεσταίνονται αρκετά αλλά δεν καίνε .Παρατήρησα ότι ο λέβητας πιάνει μέγιστη θερμοκρασία 60 και μόλις φτάσει σβήνει μέχρι να κατέβει περίπου στο 30 όποτε και ξαναναβει (το κουμπί στο θερμοσταττη είναι συνέχεια ανοιχτό όλη αυτή την ώρα). Υπάρχει δυνατότητα να αυξηθεί η θερμοκρασία του λέβητα και τα σώματα να κάψουν..Ευχαριστώ;
Απαντηση Νο:9
Μπορεί να αυξηθεί έως 70 - 80 βαθμούς αλλά πρίν αυξήσετε την θερμοκρασία του, ρωτήστε και τον καυστηρατζή μήπως υπάρχει κάποιος λόγος που δεν το επιτρέπει.
Τρουλλινός Γιώργος.
 
2022-02-07
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:10
Όταν ανάβω το καλοριφέρ για πέντε ώρες περίπου το νερό είναι ζεστό μόνο για δέκα λεπτά μετά κρυωνει
Απαντηση Νο:10
Τί θερμοσίφωνα έχετε; πόσα λίτρα; όταν τον ανάβετε με το ρεύμα πόσο κρατά;
Τρουλλινός Γιώργος.
 
Δημητρης 2022-12-09
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:11
Καλημέρα σας! Νοίκιασα τώρα διαμέρισμα..Δουλεύω το Μπόιλερ μόνο με Ρεύμα..Φίλοι και γνωστοί μ είπανε ότι θέλει (20-30λεπτα max)για να ζεσταθεί,εγώ τ αφήνω 1:30 η ώρα για να μ Ρθει ζεστό νερό.Τι συμβαίνει;
Απαντηση Νο:11
Άν το μπόιλερ είναι των 60 ή των 80 λίτρων η 1:30 ώρες είναι πολλές, εκτός και αν ο θερμοστάτης διακόπτει το ρεύμα σε μικρό χρονικό διάστημα...
 
αντωνης νικολοπουλος 2022-12-10
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:12
για σας μια ερωτηση.πριν μια ευδομαδα ητααν κολιμενος ο πληρωτης τον εκανα αντικατασταση,εβαλα εναν βαρεου τυπου.τα καλοριφερ καινε μια χαρα και ζεστενονται τελια.ζεστο νερο δεν εχω ομως απο το μποιλερ με τα καλοριφερ γιατι?οταν εβαλα ττον κααινουριο πληροτη ηχα ζεστο νερο μια μερα την αλη μερα δεν ηχα καθολου.και εδω και μια ευδομαδα δεν ζεστενη το μποιλερ απο τα καλοριφερ.αναβω την αντισταση για να κανω μπανιο.τι να συμβενη αραγε? μια λυση να μου δωσετε ευχαριστω....
Απαντηση Νο:12
Το μπόιλερ για να ζεσταθεί από το καλοριφέρ χρειάζεται να έχει νερό και να έχει γίνει εξαέρωση στην γραμμή μπόιλερ - λέβητα, και το νερό αυτό από τον λέβητα να φεύγει ζεστό και να κυκλοφορεί προς το μπόιλερ.
 
δημοσθενης 2023-03-11
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:13
εχω ηλιακο με120 litra μποιλερ, οταν δεν εχει ηλιο το ζεστενω με ρευμα , ο θερμοστατης ειναι στους 70βαθμους , η αντισταση ειναι 4000watt, αλλαξα προσφατα αντισταση, και το νερο δεν ζεστενει ικανοποιητικα, στο ισογειο εχει καυτο νερο στον οροφο χλιαρο, χρονος μιση ωρα αναμενος , τιμπορει να συμβενει.
Απαντηση Νο:13
Πιθανότατα το ζεστό νερό από τον ηλιακό συνδέεται στο ισόγειο οπότε μέχρι να ανέβει από το ισόγειο στον πρώτο όροφο προκύπτουν κάποιες απώλειες θερμότητας.
 
2023-12-03
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:14
Το θερμοσίφωνα όταν το δουλεύω με ρεύμα ζεσταίνει κανονικά, όταν δουλεύει ο λέβητας δεν σηκώνει θερμοκρασία πάνω από 30 βαθμούς. Τι μπορεί να φταίει???
Απαντηση Νο:14
Άν υποθέσουμε, ο θερμοσίφωνας σας που συνδέεται και με τον λέβητα του καλοριφέρ, ότι είναι συνδεδεμένος μετά από κάποιο σώμα, τότε πρέπει να ζεσταθεί πολύ καλά το σώμα αυτό, ώστε το εξερχόμενο νερό από το σώμα, να είναι αρκετά ζεστό ώστε μετά να ζεσταθεί και ο θερμοσίφωνας - θερμομπόιλερ. Άλλο σημαντικό ζητούμενο είναι να έχει γίνει εξαέρωση στους σωλήνες που πηγαίνουν το νερό του καλοριφέρ στο θερμομπόιλερ.

Τρουλλινός Γιώργος 6932860310 Υδραυλικές εργασίες σε όλη την Αθήνα - Αττική Καισαριανή, Ραφήνα, Κρωπία, Βριλήσσια, Μάνδρα, Ασπρόπυργος
Αν σας απασχολεί παραπλήσιο θέμα ρωτήστε συμπληρωματικά. Ακόμα μπορείτε να σχολιάσετε ή να προσθέσετε κάτι στην υπάρχουσα απάντηση.
 

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Γράψτε εδώ την Ερώτηση/Σχόλιο/Απάντηση

Λύσεις για όλα τα μικρά ή ΜΕΓΑΛΑ τα εύκολα αλλά και τα δύσκολα τεχνικά προβλήματα

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

διαβάστε απλοϊκή Πολιτική σκέψη
"γιατί πάμε κατά Διαόλου ρέ Παιδιά;"

[ Νεότερες Ερωτήσεις ]

Καμιναδα σε διπλανη διοροφη οικοδομη

Κάποια σώματα δεν ζεσταίνονται καθόλου

Διαρροή απο την βάνα του καλοριφερ

Χαλασε ο θερμοστατης Ρυθμισης θερμοκρασιας του καλοριφερ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

ΑΠΟΦΥΓΗ ΥΓΡΟΠΟΊΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΚΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ

Kikloforitis Wilo Gia Monokatoikia

ΜΕΤΡΗΣΗ ΩΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ.

Θερμοσιφωνο στην θέση του λέβητα καλοριφέρ.

Το μπουρι σομπας σε ταβανι

Ανοίγει η πίσω βαλβίδα στον λέβητα.

ΚΡΥΟ ΣΩΜΑ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ - ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Απαιτούμενος χρόνος για να ζεσταθεί το νερό για 2 άτομα

Αλλαγή βάνας σε καλοριφέρ.

Boiler αργούν να ζεστάνουν και δεν κρατάνε ζεστό νερό, σε 2 διαμερίσματα ταυτόχρονα

Σταθερη θερμοκρασια και λειτουργια ηλεκτροβανας

θΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΕΣ

Δεν αποδίδουν σωστά τα καλοριφερ.

Θορυβος σωματος καλοριφερ 3ου ορόφου.

Καλοριφέρ κεντρική πετρέλαιο

ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

ΚΛΙΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΤΖΑΚΙΟΥ

Τζακι ενεργειακο.

μετακίνηση καζανιού ηλιακού θερμοσίφωνα

ΑΛΛΑΓΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ&ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ,ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΥ 8WΑΤΤ,ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ απο Εσάς

ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Ζεστάινει το μισό καλοριφέρ

Δεν ανάβει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας

[ Παλαιότερες Ερωτήσεις ]


Ρωτήστε μας οτιδήποτε σχετικό με την ύδρευση και τα υδραυλικά, βρύσες, μπαταρίες, καζανάκια, νεροχύτη, νιπτήρα, οτιδήποτε σχετικό με την θέρμανση και τον κλιματισμό με λέβητες καλοριφέρ, κεντρική θέρμανση και αυτόνομη, ηλεκτροβάνες και κυκλοφορητές, οτιδήποτε σχετικό με ζεστά νερά χρήσης από θερμοσίφωνα, ηλιακό, μπόϊλερ, ταχυθερμοσίφωνα ηλεκτρικό ή φυσικού αερίου και σύντομα θα σας απαντήσουμε εδώ στο site ή και στο email σας αν το επιθυμείτε (το email σας δεν θα είναι ορατό στο site)

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Τίτλος Ερώτησης

Η ερώτηση σας

διαβάστε απλοϊκή Πολιτική σκέψη
"γιατί πάμε κατά Διαόλου ρέ Παιδιά;"
 

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Καισαριανή, Ραφήνα, Κρωπία, Βριλήσσια, Μάνδρα, ΑσπρόπυργοςΑγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Αγιο Δημήτριο, Αγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Αιγάλεω, Αλιμος, Αμπελόκηποι, , Αμπελόκηποι, Ανάβυσσο, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Αχαρνές, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, , Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακα, Γκύζη, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γουδί, Δάφνη, Δαφνί, Δραπετσώνα, Εκάλη, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ίλιο, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καματερό, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κολονάκι, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρωπία, Λιόσια, Λυκόβρυση, Μάνδρα, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μέτς, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Πεντέλη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Ντράφι, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιά, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Ραφήνα, Ρέντη, Ταύρο, Υμηττό, Φιλοθέη, Φιλοπάππου, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό,