===============================
.

Για όλα τα μικρά ή ΜΕΓΑΛΑ τα εύκολα ή ϪЎϬӜ҈֒Ӆ@

Τεχνικά Προβλήματα Ύδρευσης & Θέρμανσης

Υδραυλικός   Αριθμός  Αδείας 1626/Α

Γιώργος Τρουλλινός τηλ 6932 860310

.
HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ON LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ banner.astyservice.gr EMAIL LINK
.
.

210 7520513  6932860310  ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ

Διαβάστε "περί Δημοκρατίας και περί Κοινωνίας"

Αναζητήστε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων μας μέσα από δεκάδες απαντήσεις μας σε ερωτήσεις και απορίες επσκεπτών. Αντι για τον  παραπάνω τίτλο ερώτησης μπορείτε να γράψετε άλες λέξεις πχ θερμοσίφωνας ή ηλιακός κλπ.

Αναζητήστε τις απορίες σας μέσα από την αναζήτηση του www.Google.com. Υποβάλλετε σχετικές λέξεις και βρείτε εδώ τις σχετικές απαντήσεις

Τίτλοι από Ερωτήσεις  Επισκεπτών του site astyservice.gr

Απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικές με  ύδρευση - θέρμανση - ηλιακά και άλλα τεχνικά θέματα που αφορούν τις υδραλικές εργασίες από τον Γιώργο Τουλλινό

Γιώργος Τρουλλινός τηλ 6932 860310 - 2107520513

Το νερό του θερμοσίφωνα μυρίζει

ΑΠΟΣΫΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΩΜΑΤΩΝ

Διαρροη νερού από σωλήνες σε πισινα

Μυρίζει το νερό του θερμοσιφωνα

ΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ - ΠΛΥΣΤΙΚΟ KARSHER ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ

Ποσ ειπολογιζο τα χιλιοστά ισογείου και πρώρου ορόφου.

Σφύριγμα από την παροχή νερού όταν κλείνει η βρύση.

Θόρυβος σωληνώσεων σαν σφυρίγμα μεσα στον τοίχο οταν ανοίγω τις βρυσες

Autoheat, ηλεκτρικά, σώματα καλοριφέρ νερού, και ηλεκτρικοί λέβητες περιγραφή και σύγκριση.

Προβλημα στο οικιακό πιεστικό νερού, λειτουργεί συνέχεια.

Σε ατομικη μοναδα θερμανσης πεφτει το ρελε στο πινακα ηλεκτρικου.

Θερμοσίφωνας στάζει από την βαλβίδα, και αυξάνεται η πίεση στο υδραυλικό δίκτυο.

Kοριφερ φυσικού αερίου με διαρροή σε ένα σώμα.

Αυτόματος πλήρωσης

Θορυβος από το καλοριφέρ αυτόνομης θέρμανσης.

Έχουν μαυρισει οι τοιχοι Κ ταβάνια από τα σώματα του καλοριφέρ.

Σταζει η βανα του καλοριφέρ. Διακόπτης 20κ χρόνων σαν αυτούς των παλιών βρυσων.

Επισκευή ταχυθερμοσιφωνου Siemens

Απαιτούμενες θερμίδες για Θερμανση διαμερισματος τεταρτου οροφου.

Αφήνω τον θερμοσίφωνα 40 λεπτά και δεν ζεσταίνει.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
.
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΘΕΡ/ΣΙΦΩΝΕΣ
ΤΑΧΥΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΜΠΟΙΛΕΡ ΗΛΙΑΚΩΝ - ΛΕΒΗΤΩΝ
ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ
ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ
 ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ
ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΤΖΑΚΙ-ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΑΣ
 

 

Τίτλος Ερώτησης Χαλασμενος κυκλοφορητης;
Ερώτηση χαιρεται κ συγχαρητηρια γιαυτο που κανεις!δουλευει κανονικα ο καυστηρας ακουγεται να δουλευει ο κυκλοφορητης αλλα δεν ζεσταινουν τα σωματα!ουτε καν οι σωληνες!εχει γινει εξαερωση!ευχαριστω! 

Όνομα / επώνυμο

 

 φλιππος 94.66.12.122 _ 94.66.12.122 _ _ _

Ημερομηνία 

14-01-2015 
Απάντηση Αφού έχετε κάνει εξαέρωσεις που σημαίνει ότι υπάρχει νερό στην εγκατάσταση και εφόσον δεν είναι κλειστός κανένας διακόπτης, ηλεκτροβάνα κλπ και εφόσον και ο καυστήρας ζεσταίνει το νερό στο καζάνι τότε πιθανότατα έχει χαλάσει ο κυκλοφορητής. Τρουλλινός Γιώργος, υδραυλικός, Αθήνα, 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΜΙΣΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΖΕΣΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ
Ερώτηση ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΟΡΟΦΟΥ 135 ΤΕΤΡΑΓΝΙΚΑ ΤΟΥ 1985. ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΩ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ.ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΠΑΝΙΟΥ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! 

Όνομα / επώνυμο

 

 παναγιωτης κολυβας 62.1.145.213 _ 62.1.145.213 _ _ _

Ημερομηνία 

31-12-2014 
Απάντηση Πιθανότατα έχει μείνει κλειστός κάποιος διακόπτης ή υπάρχει αέρας σε κάποιο σημείο και δεν αφήνει το νερό να κυκλοφορήσει ή έχει βλάβη ο κυκλοφορητής. Τρουλλινός Γιώργος υδραυλικός 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Κάποια σώματα δεν ζεσταίνονται καθόλου
Ερώτηση Καλησπέρα Ζω σε μονοκατοικία με αυτόνομη θέρμανση και λέβητα πετρελαίου. Το σύστημα θέρμανσης λειτούργει για χρόνια χωρίς πρόβλημα. Υπάρχουν σώματα πάνω (δωμάτια) και κάτω (σαλόνι, μπάνιο). Φέτος κάποια από τα σώματα που βρίσκονται κάτω δεν ζεσταίνονται καθόλου. Έχει γίνει εξαέρωση σε όλα τα σώματα. Το πρόβλημα εστιάζεται σε 3 από τα 5 σώματα που βρίσκονται κάτω. Ακόμα ο λέβητας σταματά να δουλεύει κάποιες στιγμές για λίγο παρότι ο θερμοστάτης δεν έχει φτάσει τη θερμοκρασία του και έπειτα ξαναρχίζει. Τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ πολύ. 

Όνομα / επώνυμο

 

 Χρήστος 85.75.160.37 _ 85.75.160.37 _ _ _

Ημερομηνία 

14-12-2013 
Απάντηση Πιθανότατα κόλλησε ή χάλασε ο κυκλοφορητής με αποτέλεσμα κάποια σώματα οριακά να ζεσταίνονται ενώ ο λέβητας πιάνει γρήγορα θερμοκρασία και ο καυστήρας σβήνει.
Τρουλλινός Γιώργος , υδραυλικός , Αθήνα , Αττική ,. 6932860310.
Κρατήστε την διεύθυνση astyservice.gr στα αγαπημένα σας για να επανέρχεστε.
ΠΡΟΣΟΧΗ το google στις αναζητήσεις δεν εμφανίζει το ιστότοπο αξιοκρατικά πχ στις λέξεις υδραυλικός , θερμοσίφωνας, ηλιακός καλοριφέρ κλπ ενώ το περιεχόμενο του ιστότοπου σε αυτά τα θέματα είναι εδώ και χρόνια από τα πλέον πλήρη και διαρκώς ανανεώνεται .
 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ
Ερώτηση Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗ ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚ.1994 80000 ΘΕΡΜΙΔΩΝ.ΤΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟΥΣ 70-75 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΔΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΤΗ ΜΑΡΚΑΣ WILO ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! 

Όνομα / επώνυμο

 

 nikos 85.74.189.97 _ 85.74.189.97 _ _ _

Ημερομηνία 

03-12-2013 
Απάντηση Αφού ο κυκλοφορητής ήδη υπάρχει θα τον δουλέψουμε στην πιο μικρή ταχύτητα που όμως καλύπτει τις ανάγκες μας. Τρουλλινός Γιώργος , υδραυλικός , Αθήνα , Αττική , 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Καινούργιο κυκλοφορητή
Ερώτηση Γεια σας. Εδώ και δέκα μέρες δεν μπορούσα να ανάψω το καλοριφέρ γιατί έπεφτε η κεντρική αδφάλεια και δεν είχα ρεύμα στο σπίτι, το οποίο είναι μονοκατοικία περίπου 140 τετραγωνικών. Μετά από απανωτές επισκέψεις ηλεκτρολόγων και υδραυλικού πριν από λίγο κατέληξαν ότι πρέπει να βάλω καινούργιο κυκλοφορητή. Την αιτία της βλάβης ανακάλυψε ο ένας από τους δύο ηλεκτρολόγους και ενημέρωσαν τον υδραυλικό ο οποίος με την σειρά του μου είπε ότι πρέπει να αγοράσω έναν κυκλοφορητή χωρίς να μου πει λεπτομέρειες για την αγορά του... Πως πρέπει να τον ζητήσω; ευχαριστώ 

Όνομα / επώνυμο

 

 Mσρίσ Κριεκούκη 213.249.12.140 _ 213.249.12.140 _ _ _

Ημερομηνία 

02-12-2013 
Απάντηση Εφόσον ο χαλασμένος κυκλοφορητής έκανε καλά την δουλειά του, θα τον ζητήσετε με βάση την μάρκα και το μοντέλο του υπάρχοντος. Τρουλλινός Γιώργος , υδραυλικός , Αθήνα , Αττική , 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΤΗΣ
Ερώτηση ΚΥΡΙΕ ΤΡΟΥΛΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΤΗ WILO ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ 

Όνομα / επώνυμο

 

 ΣΤΑΥΡΟΣ 85.73.143.48 _ 85.73.143.48 _ _ _

Ημερομηνία 

30-11-2013 
Απάντηση Ανάλογα την επισκευή που θα κάνετε. Αν πχ θέλετε να αντικαταστήσετε τον πυκνωτή ή την πλακέτα με τον διακόπτη των ταχυτήτων τότε αρκεί να έχετε κλειστό το ρεύμα , αν όμως θέλετε να αλλάξετε την φτερωτή ή τον ρότορα πρέπει να έχετε απομονώσει τον κυκλοφορητή και από το ρεύμα και από το νερό της εγκατάστασης. Τρουλλινός Γιώργος , υδραυλικός , Αθήνα , Αττική , 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΧΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ
Ερώτηση Ο ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑΣ WILO TYP=TOP=S=40/4.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 3 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 85 ΤΚ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ.ΤΟ ΕΙΣΟΓΕΙΟ ΕΧΕΙ 10000 ΘΕΡΜΙΔΕΣ Ο Α ΟΡΟΦΟΣ 9000 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο Β ΟΡΟΦΟΣ 14000 ΘΕΡΜΙΔΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ 1. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΔΙΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 2.ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙAΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ 

Όνομα / επώνυμο

 

 ΙΑΤΡΟΥ ΝΙΚ 37.6.195.168 _ 37.6.195.168 _ _ _

Ημερομηνία 

09-10-2013 
Απάντηση Αν αλλάξει το σύστημα των σωλήνων από δισωλήνιο αν έχετε δισωλήνιο σε μονοσωλήνιο, ίσως ο κυκλοφορητής να θέλει άλλαγμα. Καλύτερα να έχει το κάθε διαμέρισμα τον δικό του κυκλοφορητή από την άποψη ότι θα έχει εξασφαλισμένη την αναγκαία ποσότητα νερού που χρειάζεται το κάθε διαμέρισμα με βάση τις θερμίδες του, καθώς και το ότι όταν λειτουργεί την αυτόνομη θέρμανση ένα μόνο διαμέρισμα, δεν θα λειτουργεί ένας κυκλοφορητής που κάνει για τρία διαμερίσματα. Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μπεί ένας κυκλοφορητής (αυτόματα ρυθμιζόμενος ) ή να μπεί βαλβίδα ανακούφισης αλλά έχουν και αυτά το κόστος τους σε αγορά υλικού ή ρυθμίσεων. Όταν γίνει η μετατροπή σε αυτόνομη στην πράξη ή στα σχέδια, τότε θα ρωτήσετε σε κάποιο κατάστημα που αντιπροσωπεύει τον έναν ή τον άλλο κυκλοφορητή και με βάση τις θερμίδες πχ του β ορόφου που τελικά έγινε πχ για 16000 θερμίδες την διάμετρο και το μήκος των σωλήνων και την υψομετρική διαφορά από τον λέβητα και θα σας πούν μοντέλο και τιμή. Τρουλλινός Γιώργος , υδραυλικός , Αθήνα , Αττική , 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.
Ερώτηση ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΩ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ.ΕΙΝΑΙ 9 ΣΩΜΑΤΑ ΣΥΝ ΤΟ ΜΠΟΙΛΕΡ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣΩΛΗΝΙΟ.ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΝΩ Η ΣΩΛΗΝΑ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΛΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ? 

Όνομα / επώνυμο

 

 ΗΛΙΑΣ 213.16.158.25 _ 213.16.158.25 _ _ _

Ημερομηνία 

08-10-2013 
Απάντηση Αν ο κυκλοφορητής είναι μικρός ή κάπου υπάρχει βάνα που δεν είναι εντελώς ανοικτή τότε η γραμμή του κρύου θα είναι σχετικά κρύα και το καζάνι θα ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία, αν όμως η γραμμή του κρύου ζεσταίνεται γρήγορα, τότε ή οι διακόπτες (στο μονοσωλήνιο εξωτερικού βρόγχου ) ή τα σώματα είναι λάθος τοποθετημένα ή η ροή του νερού ανάποδη . Αν το καζάνι δεν ανεβάζει θερμοκρασία ίσως να είναι μικρό. Τέλος αν θερμαίνεται ένας μόνο μέρος της εγκατάστασης πχ το μπόιλερ ίσως να θέλει εξισορρόπηση το δίκτυο. Τρουλλινός Γιώργος , υδραυλικός , Αθήνα , Αττική , 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Κυκλοφορητής καλορηφέρ
Ερώτηση Κε Τρουλινέ στη πολυκατοικία που έχω το διαμερισμά μου ( 3ο όροφος τελευταίος) ,ορισμένα σώματα δεν αποδίδουν ,έχει χαμηλή πίεση το νερό που κυκλοφορεί. Όλα δείχνουν ότι φταίει ο κυκλοφορητής που είναι 45 ετών χωρίς να έχει αλλαχθεί ή επισκευαστεί ποτέ. Τα στοιχεία του είναι :Μάρκας KAMEO του ¼ ΗP , 2’’, Μονοφασικός με GRT/min 1425. Πληροφορήστε με αν επισκευάζεται και το πιθανόν κόστος. Επίσης ένας καινούργιος με αυτά τα στοιχεία πόσο στοιχίζει 

Όνομα / επώνυμο

 

 Χρήστος 94.71.50.147 _ 94.71.50.147 _ _ _

Ημερομηνία 

01-03-2013 
Απάντηση Αυτό που γράφετε σχετικά με την χαμηλή πίεση από μόνο του δεν λέει τίποτα. Δηλαδή στον τελευταίο όροφο αν βάλουμε ένα μανόμετρο – πιεσόμετρο σε κάποιο σώμα καλοριφέρ πρέπει να μετρήσουμε πίεση κοντά ή πάνω από 0,5 bar – ατμόσφαιρες, Τώρα αν θέλετε σχετικές πληροφορίες σας λέω ότι ανάλογα την θέση σύνδεσης του κυκλοφορητή στον λέβητα αυτή η πίεση των 0,5 bar – ατμοσφαιρών μεταβάλλεται αρνητικά ή θετικά όταν λειτουργεί ο κυκλοφορητής. Τώρα αν ο κυκλοφορητής επισκευάζεται, ναι επισκευάζεται, όλα επισκευάζονται όταν υπάρχει λόγος , στην περίπτωση ενός παλιού κυκλοφορητή οικονομικός λόγος μάλλον δεν υπάρχει γιατί η επισκευή του δεν αποκλείει άλλη βλάβη σε άλλο σημείο η δε κατανάλωση ρεύματος είναι υψηλή σε σχέση με έναν σύγχρονο κυκλοφορητή. Αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος σοβαρός λόγος όπως πχ συναισθηματικός τότε η αντικατάσταση του κυκλοφορητή είναι η καλλίτερη λύση. Τώρα για να επιλέξουμε τον κατάλληλο κυκλοφορητή πρέπει να γνωρίζουμε πόσες θερμίδες είναι η θέρμανση το είδος της θέρμανσης δηλαδή μονοσωλήνιο ή δισωλήνιο και το ύψος της εγκατάστασης του καλοριφέρ από το χαμηλότερο έως το ποιο ψηλό που εξυπηρετεί. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Βλάβη στην θέρμανση των σωμάτων
Ερώτηση Τα σώματα από τη μέση και πάνω είναι ζεστά και από τη μέση και κάτω κρύα. Η εγκατάσταση είναι παλιά και δεν υπήρχε πρόβλημα. Τι μπορώ να κάνω για να διορθωθεί το πρόβλημα; 

Όνομα / επώνυμο

 

 Dimitris 176.92.26.163 _ 176.92.26.163 _ _ _

Ημερομηνία 

28-01-2013 
Απάντηση Μάλλον έχει πρόβλημα ο κυκλοφορητής ή τα σχετικά ηλεκτρικά. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Ο κυκλοφορητης δουλευει συνεχεια.
Ερώτηση Εχω ηλεκτρολεβητα και ο κυκλοφορητης δουλευει συνεχεια απο την αρχη που τον αγορασα υπαρχει προβλημα σ'αυτο.ευχαριστω για την απαντηση. 

Όνομα / επώνυμο

 

 ΜΑΚΗΣ 94.65.94.31 _ 94.65.94.31 _ _ _

Ημερομηνία 

17-01-2013 
Απάντηση Ο κυκλοφορητής καταναλώνει ρεύμα για λίγο χωρίς λόγο όταν το νερό του λέβητα είναι κρύο. Να ρυθμίσετε ή να σας ρυθμίσουν τον θερμοστάτη του κυκλοφορητή έτσι ώστε να ξεκινά όταν ζεσταθεί λίγο το νερό (25 – 35 Κελσίου). Αν όμως δεν έχει θερμοστάτη από κατασκευή, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα που ο κυκλοφορητής ξεκινά αμέσως την λειτουργία του, εκτός από την μικρή κατανάλωση ρεύματος στην αρχή και στο τέλος . Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Ο κυκλοφορητής δε σταματάει
Ερώτηση Γεια σας κύριε Τρουλλινέ και συγχαρητήρια για αυτό που κάνετε.Το πρόβλημα είναι ότι ενώ το βράδυ σβήνω το καλοριφέρ, όλη τη νύχτα ο κυκλοφορητής δουλεύει άσκοπα μέχρι το πρωι.Πέρσυ ο καυστηρατζής ρύθμισε το θερμοστάτη και έβαλε ένα σημάδι με μαρκαδόρο.Αυτό αντιστοιχούσε στος 35 περίπου βαθμούς πάνω στο μπουτον ρύθμισης.Με το που το γύρισα στους 40 περίπου, ο κυκλοφορητής σταμάτησε και το άφησα εκεί.Το άλλο πρωι βρήκα πάλι τον κυκλοφορητή να δουλεύει, το βάζω στους 45 και την επόμενη πάλι τα ίδια.Είναι χαλασμένος ο θερμοστάτης;Αν τον λύσω και ρίξω σπρει επαφών θα δουλέψει κανονικά;Σε περίπτωση που πάρω άλλον θα έχω προβλήματα συμβατότητας ή είναι universal σαν ανταλλακτικό;Ευχαριστώ προκαταβολικά. 

Όνομα / επώνυμο

 

 Φάνης 85.74.129.238 _ 85.74.129.238 _ _ _

Ημερομηνία 

14-01-2013 
Απάντηση Να αλλάξετε τον θερμοστάτη. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Δεν ζεσταινει
Ερώτηση Γεια σας εγώ πρόσφατα αποσυνδεσα τον λεβητα στα δυο διαμερίσματα που έχω (ισόγειο πρώτος)και στα δυο υπάρχουν σομπες που ειναι συνδεδεμένα με τα σώματα ενώ το κάτω διαμέρισμα ζεσταινουν όλα τα σώματα στο πάνω τα μισά!εχει γίνει εξαερωση . Τι μπορεί να συμβαίνει 

Όνομα / επώνυμο

 

 Μανολης 213.249.12.131 _ 213.249.12.131 _ _ _

Ημερομηνία 

14-01-2013 
Απάντηση Μάλλον κακή κυκλοφορία του νερού. Κοιτάξτε τον κυκλοφορητή. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Ερώτηση ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΡΙΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΑΝΑ ΟΡΟΦΟ.ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΕΙ Ο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΑΝΑΒΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ 40-75 ΒΑΘΜΟΥΣ. 

Όνομα / επώνυμο

 

  130.43.51.155 _ 130.43.51.155 _ _ _

Ημερομηνία 

26-11-2012 
Απάντηση Τον κυκλοφορητή να τον βάλετε στους 40 βαθμούς. Αν δεν δουλεύει σωστά να τον αλλάξετε ή να τον επισκευάσετε αν φταίει αυτός. Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ 12 V
Ερώτηση Υπάρχει κυκλοφορητης 12V για χρήση σερπατίνας τζακιού; 

Όνομα / επώνυμο

 

 Σταυρος 85.75.155.99 _ 85.75.155.99 _ _ _

Ημερομηνία 

27-10-2012 
Απάντηση Ναι υπάρχει όπως υπάρχει και το ups (μετατροπέας συνεχούς ρεύματος χαμηλής τάσης πχ 12 βολτ σε εναλλασσόμενο πχ 50 κύκλοι ανα 2/λεπτο και μετασχηματισμό στα 220 βολτ). Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης WILO- RS30/6
Ερώτηση ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ 3 ΘΕΣΕΩΝ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

Όνομα / επώνυμο

 

 NIKOS 85.72.225.165 _ 85.72.225.165 _ _ _

Ημερομηνία 

23-10-2012 
Απάντηση Αυτό θα πρέπει να το ψάξει στην wilo ή στα σχετικά καταστήματα αυτός που θα αναλάβει την επισκευή του κυκλοφορητή. Εγώ τις περισσότερες φορές τους διακόπτες όπως και άλλα ανταλλακτικά τα βρίσκω στην wilo. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Διαστασιολόγηση Ups
Ερώτηση γεια σας πως υπολογίζω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ups Που θέλω για έναν κυκλοφορητη 90 βαττ αν θέλω να έχω αυτονομία 5 ώρες ας πούμε.τι τύπος ups θα ήτανε καλύτερα να διαλέξω? ευχαριστώ πολύ 

Όνομα / επώνυμο

 

 γιαννης 94.69.158.151 _ 94.69.158.151 _ _ _

Ημερομηνία 

08-10-2012 
Απάντηση Για ηλεκτρολογικά θέματα μπορείτε να ρωτήσετε τον ηλεκτρολόγο μας κ. Πολυχρονόπουλο ΚΙΝ 6944262188 http://www.astyservice.gr/polyhron/index.htm. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Τι κυκλοφορητή να αγοράσω;
Ερώτηση Καταρχήν συγχαρητήρια για αυτό που κάνετε.Έχω έναν ξυλολέβητα 80.000 θερμίδες.το σπίτι μου είναι μονοκατοικία 120 τμ.ποιόν κυκλοφορητή της wilo πρέπει να αγοράσω; (Έχει δύο γραμμές με συνολικά 10 σώματα πάνελ και το κύκλωμα είναι ανοιχτό) ευχαριστώ. 

Όνομα / επώνυμο

 

 Γιώργος 78.87.77.198 _ 78.87.77.198 _ _ _

Ημερομηνία 

14-09-2012 
Απάντηση Θα πρέπει να γνωρίζετε τις θερμίδες θέρμανσης του κτιρίου (80.000) αν είναι μονοσωλήνιο ή δισωλήνιο και το ύψος του και σε όποιο κατάστημα της περιοχής σας πουλάνε wilo να ρωτήσετε για το μοντέλο που σας καλύπτει. Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Κυκλοφορητης - λεβητας
Ερώτηση γεια σας.εχω εναν κυκλοφορητη GROUNDFOS 25-80 Ο οποιος μου εκανε θορυβο πολυ.τον ανοιξα κ ειδα οτι η φτεροτη που εχει ξεκωλησε.την κολαω με κολα σιδηρου,δουλεψε.μετα απο λιγο αρχσε παλη ο θορυβοσ αλλα πολθ πιο λιγο απο πριν.ο λεβητας δουλεψε για λιγο κ μετα δεν ξαναπειρε μπρος.τον εκλεισα κ μετα απο κανα μισαωρο τον εβαλα να ξαναδουλεψει.ξαναπειρε αλλα οτνα σταματαει δεν ξαναπερνει.φταιει κατι στον λεβητα?η φταει ο κυκλοοφορητης? 

Όνομα / επώνυμο

 

 Φωτης 37.6.34.35 _ 37.6.34.35 _ _ _

Ημερομηνία 

22-04-2012 
Απάντηση Αν δεν δουλεύει σωστά ο κυκλοφορητής τότε το νερό στον λέβητα ζεσταίνεται γρήγορα και ο θερμοστάτης κόβει τον καυστήρα μέχρι να παγώσει το νερό. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση . 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Θόρυβος στον κυκλοφοητη
Ερώτηση Όταν ο θερμοστατης κλείνει ο κυκλοφορητης συνεχίζει να δουλεύει για πολλές ώρες,κάνοντας αρκετό θόρυβο.Τι πρέπει να κάνω;Να τον αλλάξω;Πόσο κοστίζει για τρία διαμερίσματα; 

Όνομα / επώνυμο

 

 Γιαννης 89.210.255.112 _ 89.210.255.112 _ _ _

Ημερομηνία 

17-11-2011 
Απάντηση Δεν φταίει ο κυκλοφορητής αλλά ο θερμοστάτης του κυκλοφορητή στον λέβητα. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ
Ερώτηση ΕΧΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ GRUNDFOS Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ . ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ? 

Όνομα / επώνυμο

 

 ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΟΥΣΗΣ 46.12.95.61 _ 46.12.95.61 _ _ _

Ημερομηνία 

15-11-2011 
Απάντηση Ανάλογα την περίπτωση, άλλες φορές ο κυκλοφορητής επισκευάζεται και άλλες φορές θέλει αντικατάσταση. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ ΣΤΑΖΕΙ
Ερώτηση Ο ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΟΗ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ. ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ? ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΕΙΝΑΙ G65-5 8220 ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΙΚΙΑ 9 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, 5 ΟΡΟΦΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ 

Όνομα / επώνυμο

 

  79.131.158.4 _ 79.131.158.4 _ _ _

Ημερομηνία 

13-11-2011 
Απάντηση Η διαρροή νερού από τον κυκλοφορητή πρέπει να αντιμετωπιστεί με επισκευή αν γίνεται ή διαφορετικά με αντικατάσταση του κυκλοφορητή . Το κόστος αγοράς του κυκλοφορητή έχει να κάνει με την επιλογή μάρκας και μοντέλου. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Κυκλοφορητής Wilo
Ερώτηση Γειά σας, έχουμε μιά μεζονέτα διόροφη με υπόγειο. Το πρόβλημα είναι το εξής: Στον λέβητα θέρμανσης (πετρέλαιο) μετά τον κυκλοφορητή (wilo top s40-4) υπάρχουν 3 σωλήνες που στέλνουν το ζεστό νερό στους 3 ορόφους. Ο σωλήνας του υπογείου δεν ζεσταίνεται καθόλου (οι άλλοι 2 καίνε) και φυσικά τα σώματα του υπογείου είναι κρύα. Επειδή μέχρι φέτος δεν χρησιμοποιούσαμε το υπόγειο δεν το είχαμε παρατηρήσει. Εχω κάνει εξαέρωση σ'όλα τα σώματα. Εχει πρόβλημα ο κυκλοφορητής και αν ναι, μπορεί να φτιαχτεί; 

Όνομα / επώνυμο

 

  46.12.179.222 _ 46.12.179.222 _ _ _

Ημερομηνία 

13-11-2011 
Απάντηση Αν η εγκατάσταση είναι δισωλήνια μπορεί να ζεσταίνονται οι επάνω όροφοι και με χαλασμένο κυκλοφορητή . Πολλές από τις βλάβες των κυκλοφορητών επισκευάζονται. Αν δεν φταίει ο κυκλοφορητής τότε το νερό δεν κυκλοφορεί ή από κλειστό διακόπτη βουλωμένη σωλήνα κλπ. ή η εγκατάσταση κρατά αέρα σε κάποιο σημείο των σωληνώσεων πράγμα που δεν επιτρέπει την κυκλοφορία του νερού. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ 37ΚW
Ερώτηση ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΜΑΡΚΑΣ HANSA UHP25 6S.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 37KW,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 

Όνομα / επώνυμο

 

  62.1.134.104 _ 62.1.134.104 _ _ _

Ημερομηνία 

25-10-2011 
Απάντηση Λίγο πολύ κάποια απόδοση θα την έχει, ίσως και να υπερκαλύπτει τις ανάγκες σας. Αν θέλετε όμως να ξέρετε ακριβώς, πρέπει να γνωρίζετε και τα παρακάτω. Η επιλογή του κυκλοφορητή εξαρτάται από τις θερμίδες και το μανομετρικό. Το μανομετρικό εξαρτάται από το είδος και το μέγεθος της εγκατάστασης . Βρείτε τα αυτά λοιπόν που είπαμε και μετά βρείτε τους πίνακες με τα χαρακτηριστικά του κυκλοφορητή HANSA UHP25 6S. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Βραχυκυκλωμα στον κυκλοφοριτη
Ερώτηση γειας σας και συνχαρητηρια γιαυτο που κανετε.εχω εδω και 11χρονια σε μεζονετα 118τετρ.της wilo top s 30/7 μολις ξεκιναει μετα 1,2 λεπτα ριχνει την ασφαλεια.τον εχω ανοιξει και βλεπω οτι εχει αλατα.μπορει να επισκευαστει? 

Όνομα / επώνυμο

 

  94.65.254.8 _ 94.65.254.8 _ _ _

Ημερομηνία 

22-10-2011 
Απάντηση Να ρωτήσετε τα καταστήματα τις περιοχής σας ή στα γραφεία της wilo να σας πούν αν υπάρχουν ανταλλακτικά για τον συγκεκριμένο κυκλοφορητή. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Κυκλοφορητης σε ξυλοσομπα .
Ερώτηση καλημερα.Τι διαστασεων κυκλοφορητη βαζουμε σε ξυλοσομπα με δοχειο νερου 11λιτρων σε ισογειο 60τ.μ για να ζεσταθουν 4 καλλοριφερ? 

Όνομα / επώνυμο

 

  109.242.254.39 _ 109.242.254.39 _ _ _

Ημερομηνία 

17-10-2011 
Απάντηση Να ζητήσετε σε κάποιο κατάστημα υδραυλικών ειδών να σας δώσουν ένα κυκλοφορητή για μονοσωλήνιο ή δισωλήνιο για 10000 θερμίδες, που υπολογίζουμε ότι χρειάζεται το σπίτι των 60 μ2. Τον κυκλοφορητή θα τον επιλέξουν από τους καταλόγους του κατασκευαστή που αντιπροσωπεύουν. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης 7 σωματα τα 4 ειναι μισο κρυο μισο ζεστο
Ερώτηση ισογειο καινε-πρωτος οροφος καινε-δευτερος απο τα 7 σωματα τα 4 ειναι μισο κρυο μισο ζεστο 

Όνομα / επώνυμο

 

 Σπυρος 46.103.65.66 _ 46.103.65.66 _ _ _

Ημερομηνία 

11-10-2011 
Απάντηση Μήπως ο κυκλοφορητής κάνει νερά?. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΩΝ
Ερώτηση Καλησπερα. Εχω μια μεζονετα περιπου 160 τμ και εως τωρα η θερμανση ηταν αποκληστικα με εναν καυστηρα πετρελαιου 50000 θερμιδων.προσφατα στον επανω 2ο οροφο εγκατεστησα εναν τζακολεβητα και συνδεθηκα(αφου τραβηξα γραμμες χαλκοσωληνα εως κατω στον καυστηρα)στο ηδη υπαρχων κυκλωμα και συνδεθηκα με ταφ και βανες.Θα ηθελα να μου πειτε σε τι θερμοκρασιες θα πρεπει να ειναι ο πανω κυκλοφοριτης(τζακολεβητα)και ο κατω(καυστηρας πετελαιου)για να μπορουν να συνεργαστουν καλυτερα,και να εχω την μεγιστη αποδοση.το κυκλωμα το μετετρεψα σε ανοιχτο με δοχειο διαστολης.ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας. 

Όνομα / επώνυμο

 

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ 78.87.40.1 _ 78.87.40.1 _ _ _

Ημερομηνία 

10-10-2011 
Απάντηση Τους θερμοστάτες των κυκλοφορητών τους βάζουμε στους 40 βαθμούς γιατί κάτω από τους 40 βαθμούς είναι περιττό να δουλεύουν και να καταναλώνουν ρεύμα. Αν ο τζακολέβητας δουλεύει μόνος του θα ζεσταίνει ανάλογα με την ισχύ και την φλόγα του. Όταν θα δουλεύει μαζί με τον λέβητα του πετρελαίου αν ο λέβητας είναι ποιο ισχυρός τότε εκτός από τα σώματα που θα ζεσταθούν ποιο πολύ θα ζεσταθεί και ο τζακολέβητας γι΄ αυτό να χαμηλώσετε την θερμοκρασία του καυτήρα του λέβητα πετρελαίου για να μην έχετε υπερθέρμανση στον τζακολέβητα. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
Ερώτηση ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΟΥ ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΡΙΧΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΠΥΚΝΩΤΗΣ Η ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΗ ? 

Όνομα / επώνυμο

 

 ΝΙΚΟΣ 178.59.144.46 _ 178.59.144.46 _ _ _

Ημερομηνία 

09-10-2011 
Απάντηση Μάλλον κάπου κάνει βραχυκύκλωμα. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Κανει θορυβο ο κυκλοφορητης
Ερώτηση για σας. αρχισε ο κυκλοφορητης να κανει θορυβο και ο τεχνικος μας ειπε οτι θελει αλλαγη. ο κυκλοφορητης ειναι rs 30/80 f wilo.επειδη δεν βρισκω τιποτα για αυτον στο ιντερνετ μπορω να τον αντικαταστησω με καποιον αλλο??? 

Όνομα / επώνυμο

 

 γιαννης καστης 79.166.15.22 _ 79.166.15.22 _ _ _

Ημερομηνία 

05-10-2011 
Απάντηση Μπορείτε, να ρωτήσετε σε κάποιο κατάστημα υδραυλικών ειδών να σας δώσουν αντίστοιχο κυκλοφορητή αν δεν έχουν τον δικό σας. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Μου προτειναν αλλαγη κυκλοφοριτη
Ερώτηση Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:σε πολυκατοικια κατασκευης 2004 ξαναπαρουσιαστικε προβλημα με τον κυκλοφοριτη.ολα τα σωματα της 4οροφης πολυ/κιας ειναι χλιαρα.σε επικοινωνια που ειχαμε με τον τεχνικο προτεινε την λυση της αντικαταστασης κ σε ερωτηση αν σηκωνει επισκευη μου ειπε οχι γιατι αν εχει βραχικυκλωση η φτερωτη δεν φτιαχνετε κ κατι τετοια.ενημερωνω οτι ο κυκλοφοριτης ειναι wilo κ αυτη την στιγμη ολη η πολυκατοικια δεν εχει θερμανση.θελω να ρωτησω αν επισκευαζεται ο ιδιος για να γλυτωσουμε τα παραπανω εξοδα μιας κ καναμε αυξηση αποθεματικου κ γεμισαμε απο φετος την δεξαμενη για του χρονου.θα παρακαλουσα μια αμεση κατατοπιστικη απαντηση 

Όνομα / επώνυμο

 

 Γιαννης Μ.

Ημερομηνία 

27-04-2011 
Απάντηση Οι κυκλοφορητές επισκευάζονται είτε είναι Wilo είτε Grundfos ή άλλη μάρκα. Αν μου πείτε το μοντέλο του δικού σας κυκλοφορητή θα σας άκανα μία εκτίμηση κόστους. Πάντως αν καταλήξετε στην αγορά νέου κυκλοφορητή Wilo θα σας συνιστούσα κυκλοφορητή από την σειρά Stratos της Wilo. Η σειρά Wilo Stratos κάνει σημαντική οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος δηλαδή απόσβεση αγοράς και επίσης μειώνει θορύβους και φθορές στην εγκατάσταση του καλοριφέρ . Ειδικά στην αυτόνομη θέρμανση είναι ο μόνος κατάλληλος. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Ηλεκτρολογο θελουμε ή καινουριο κυκλοφορητη
Ερώτηση καταρχας εισαι μαγκας και 1000 μπραβο. ο κυκλοφορητης στο λεβητα (πολυκατοικια 4 οροφων,13 διαμερισματα) δεν λειτουργουσε και φυσικα τα σωματα δεν αναβαν.ηρθε ο ειδικος κουνησε κατι καλωδια μεσα στο μηχανημα και πηρε μπρος και μετα ζεσταθηκαν τα σωματα αμεσως.μας ειπε να παρακολουθουμε τα σωματα που πρεπει να ζεσταινονται το πολυ σε 5-6 λεπτα απο την ωρα που αναψουμε το διακοπτη του θερμοστατη.αλλιως αν ξανασυμβει παμε για αλλαγη κυκλοφορητη.μηπως χρειαζεται πιθανον κατι αλλο εκτος απο την αλλαγη του κυκλοφορητη; 

Όνομα / επώνυμο

 

 τελης 94.67.30.92

Ημερομηνία 

01-03-2011 
Απάντηση Αν ο κυκλοφορητής είναι wilo τον επισκευάζω. Τρουλλινός, υδραυλικός 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης INVERTER 12V-220V ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΤΗ 90watt
Ερώτηση ΣΕ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΤΗΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ UPS . ΕΝΑ ΙΝVERTER ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΗΜΙΤΟΝΟ (ΟΧΙ ΚΑΘΑΡΟ)ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΦΟΡΙΤΗ; 

Όνομα / επώνυμο

 

  85.75.177.65

Ημερομηνία 

24-02-2011 
Απάντηση Δεν ξέρω τελικά τη μπρορεί να κάνει η παραπάνω άεργος στον κυκλοφορητή αλλά άν τον κάψει να βάλετε 12βολτο κυκλοφορητή συνεχούς ρεύματος. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Κοστος κυκλοφοριτη
Ερώτηση καλημερα, θα ηθελα να μαθω το κοστος για εναν κυκλοφοριτη,(περιπου) ευχαριστω εκ των πρωτερων 

Όνομα / επώνυμο

 

 ΜΩΡΑΙΤΗ ΕΛΕΝΗ 79.129.133.246

Ημερομηνία 

21-02-2011 
Απάντηση Απο 100 ευρώ μέχρι 2000 - 3000. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Ο κυκλοφορητης δεν ζεστενει καλα τα σωματα.
Ερώτηση εχω τον κυκλοφορητη στην χαμηλη σκαλα εδω και 15 χρονια.[ισογειο και ο καυστηρας ειναι στην ταρατσα].Εδω και μερικες μερες δεν μου ζεστενει καλα τα σωματα.μολις βαλω την πιο μεγαλη ταχυτητα ολα ειναι ο.κ 

Όνομα / επώνυμο

 

 αθανασιος σπυρου 89.210.236.248

Ημερομηνία 

16-02-2011 
Απάντηση Ο κυκλοφορητής άρχισε να χαλάει. Σε λίγο καιρό θα κάνει το ίδιο και στην μεσαία σκάλα. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Ο κυκλοφορητης δεν δουλευει, κολλαει.
Ερώτηση Ο κυκλοφορητης του συστήματος θέρμανσης στο σπίτι μου δεν δουλευει,κολαει. μονο οταν το βαλω σε μεγαλυτερη σκαλα δουλευει,και ξανα το ιδιο γινετε καθε φορα που θα δουλεψει ο καυστηρας.Τι φταιει,να το αφησω σε μεγαλυτερη ταχυτητα??? 

Όνομα / επώνυμο

 

 αθανασιος σπυρου 91.138.244.40

Ημερομηνία 

13-02-2011 
Απάντηση Στους μικρούς μονοφασικούς κυκλοφορητές wilo αλλά και σε άλλες μάρκες χαλάει εύκολα ο επιλογέας ταχυτήτων. Αφήστε τον κυκλοφορητή στο φουλ εφόσον ο κυκλοφορητής δουλεύει και δεν κάνει θορύβους και δεν έχει άλλα προβλήματα η λειτουργία του καλοριφέρ . Διαφορετικά θέλει αντικατάσταση ο επιλογέας ταχυτήτων. (Σε πολλές περιπτώσεις επισκευάζω με εγγύηση τον επιλογέα και δουλεύει και τις τρεις ταχύτητες). Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης KYKLOFORITIS THERMANSIS ME BATARIA
Ερώτηση KALIMERA SAS THA ITHELA NA SAS RWTISW AN YPARXEI KYKLOFORITIS THERMANSIS ME BATARIA - NA LEITOURGEI XWRIS REVMA DILADI- EFXARISTW GIA TIN SYNTOMI APANTISI SAS 

Όνομα / επώνυμο

 

  79.131.152.103

Ημερομηνία 

14-01-2011 
Απάντηση Δηλαδή μία αντλία νερού αυτοκινήτου δηλαδή κυκλοφορητής νερού στα 12 βόλτ θα σας έκανε?. Γιώργος Τρουλλινός υδραυλικός. Τηλ 6932860310. Αθήνα Αττική. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Κυκλοφορητής.
Ερώτηση Εδώ και μία βδομάδα τα σώματα καλοριφέρ στα διαμερίσματα ζεσταίνονται στο επάνω μέρος τους πολύ(σε σημείο που με το ζόρι κρατάς το χέρι σου ακουμπώντας τα) και κάτω παραμένουν κρύα αρχικά και χλιαρά αργότερα. Φταίει κάποια βλάβη στον κυκλοφορητή; ή κάτι άλλο; 

Όνομα / επώνυμο

 

 Κώστας 94.65.224.64

Ημερομηνία 

08-01-2011 
Απάντηση Πιθανότατα να είναι ο κυκλοφορητής, ίσως δεν δουλεύει καθόλου ή υπολειτουργεί. Στις θερμάνσεις καλοριφέρ με δισωλήνιο δίκτυο σωλήνων, αρκετά σώματα ζεσταίνονται και χωρίς να δουλεύει ο κυκλοφορητής , με κάποια καθυστέρηση. Γιώργος Τρουλλινός υδραυλικός. Τηλ 6932860310. Αθήνα Αττική. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ.....
Ερώτηση Καλή σας ημέρα κ.Τρουλλινέ.Σε καινούργια εγκατάσταση(1 έτους)δεν ζεστένουν τα σώματα(Πάνελ)όσο πρέπει.Με αποτέλεσμα το σπίτι να αργεί πάρα πολύ να ανεβάσει θερμοκρασία.Το σύστημα είναι μονοσολήνιο.Οι σωλήνες αντι να μπαίνουν απο το πλατυσκαλο μας στο σπιτι,ερχονται και ξεκινάνε απο το πιο πανω πλατυσκαλο της ταρατσας(κολεκτέρ).Αρα υπαρχει μια αποσταση παραπανω απο την προβλεπόμενη.Εκλεισα τα 6 απο τα 8 σωματα που υπαρχουν στο σπιτι και παρατηρησα καλητερη αποδοση στα 2.Ο κηκλοφορητης μου ειναι ο wilo star-RS 30/7.Μου ειπαν να βαλω μεγαλυτερο.Θελω παρακαλω την γνωμη σας.Θα κανω δουλεια;Η θα εχω αλλα προβληματα τυπου να ακουω το νερο στα σωματα...Ποιον wilo μεγαλυτερο να βάλω ;και ποσο θα μου κοστισει πανω κατω;Ευχαριστώ για την κατανοησή σας. 

Όνομα / επώνυμο

 

 Γιάννης-Αιγάλεω 194.30.229.45

Ημερομηνία 

14-12-2010 
Απάντηση Για την αντικατάσταση του κυκλοφορητή να απευθυνθείτε στην Wilo ή στην Grundfos ή και σε άλλη μάρκα κυκλοφορητών να σας προτείνουν κυκλοφορητή με βάση την περιγραφή της εγκατάστασης σας των προβλημάτων και των προβληματισμών που έχετε. Γιώργος Τρουλλινός υδραυλικός. Τηλ 6932860310. Αθήνα Αττική. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Πρόβλημα Κυκλοφορητή
Ερώτηση Γειά σας έχω έναν Κυκλοφορητή wilo και δεν δούλευε. Τον ανοίγω και ενώ δεν γύριζε η φτερωτή,έκανε ένα θορυβο.Του βγάζω τον πυκνωτή που είχε ένα πορτοκαλί γύρω στους 5 cm και του βάζω έναν άλλο από πλυστικό karcher ο οπιος είναι μεν τα ίδια vat αλλα ειναι γυρω στους 10cm και πιο χονδρός και άρχισε να δουλεύει Ο κυκλοφορητής είναι του καλοριφέρ και γύρισε τα νερά και ζέστανε τα σωματα.Θα υπάρξει πρόβλημα με αυτόν τον πυκνωτή αν το αφήσω να δουλέψει μέχρι να πάρω τον κανονικό; 

Όνομα / επώνυμο

 

 Ανδρέας 77.49.131.31

Ημερομηνία 

13-12-2010 
Απάντηση Οι πυκνωτές μετρώνται σε μF αν βάλετε λιγότερα μF τότε ο κυκλοφορητής θα υπολειτουργεί αν βάλετε περισσότερα μF τότε υπάρχει κίνδυνος να καεί η περιέλιξη του κυκλοφορητή. Τα μF (μικρο φαράντ) τα αναγράφουν πάνω τους όπως και την τάση αντοχής τους . Γιώργος Τρουλλινός υδραυλικός. Τηλ 6932860310. Αθήνα Αττική. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ
Ερώτηση ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ??ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ Η' ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΙΛΕΡ ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ??? 

Όνομα / επώνυμο

 

 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 62.1.93.78

Ημερομηνία 

11-12-2010 
Απάντηση Τον θερμοστάτη του κυκλοφορητή τον βάζουμε στους 40 βαθμούς κελσίου. Και από τους 35 βαθμούς καλά είναι αλλά πολλές φορές παίρνει μπροστά και δουλεύει το καλοκαίρι αν η ηλεκτρική εγκατάσταση του λεβητοστασίου είναι ανοικτή. Αν έχετε 1 κυκλοφορητή τότε αυτός τα κάνει όλα αν έχετε περισσότερους ίσος κάποιος να είναι αποκλειστικά για το μπόιλερ. Γιώργος Τρουλλινός υδραυλικός. Τηλ 6932860310. Αθήνα Αττική. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Προβλημα με κυκλοφορητή
Ερώτηση Ο κυκλοφορητής ξαφνικά σταμάτησε να δουλευει. Μετά από μερικές χειροκίνητες περιστροφές ξεκίνησε νε περιστρέφεται. Όμως σε καθε επανεκκινηση αρνείται πάλι να αρχίσει να περιστρέφεται. Τι συμβαίνει; Ευχαριστώ 

Όνομα / επώνυμο

 

 Τασος 194.63.239.233

Ημερομηνία 

02-12-2010 
Απάντηση Αν δεν είναι ο πυκνωτής μάλλον τά έφαγε τα ψωμιά του ο κυκλοφορητής... όμως μόνο αν τον λύσετε θα ήσαστε σίγουρος. Αν τελικά δεν συνέλθει ρωτήστε αν υπάρχει σαν ανταλλακτικό το μοτέρ με την φτερωτή διαφορετικά θέλει άλλαγμα ολόκληρος ο κυκλοφορητής . Γιώργος Τρουλλινός υδραυλικός. Τηλ 6932860310. Αθήνα Αττική. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Θερμαντικα σωματα που δεν ζεσταινουν..
Ερώτηση μενω σε ενα μικρο διαμερισμα με 2 σωματα καλοριφερ..ο λεβητας ειναι ακτιβος διπλα απο το διαμερισμα σε μια αποθηκουλα...αναβω λοιπον τα καλοριφερ και ενω ο λεβητας δουλευει κανονικα τα σωματα δεν δουλευουν..εκανα εξαερωση αλλα τιποτα και παρατηρησα οτι η σωληνες μετα τον κυκλοφορητη δεν ζεσταινουν πολυ και μεσα στο διαμερισμα καθολου...πιστευεις οτι φταιει ο κυκλοφορητης η ειναι κατι αλλο?περιμενω την συμβουλη σου,ευχαριστω 

Όνομα / επώνυμο

 

  92.118.103.192

Ημερομηνία 

28-11-2010 
Απάντηση Μάλλον έχει πρόβλημα ο κυκλοφορητής όπως το λέτε και εσείς. Γιώργος Τρουλλινός υδραυλικός. Τηλ 6932860310. Αθήνα Αττική. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ
Ερώτηση Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΡΥΝΕΙ;ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ Η ΔΑΠΑΝΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ;ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΜΕΣΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 

Όνομα / επώνυμο

 

  212.205.225.30

Ημερομηνία 

12-11-2010 
Απάντηση Μάλλον τους ιδιοκτήτες πρέπει να βαρύνει η αντικατάσταση του κυκλοφορητή. Γιώργος Τρουλλινός υδραυλικός. Τηλ 6932860310. Αθήνα Αττική. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Πρόβλημα με τον κυκλοφορητή
Ερώτηση Καλισπέρα. Είχα κθκλοφορητή WILO rs 30/6 σε μονοκατοικία. Λόγω του ότι μου έριχνε την ασφάλεια του κθκλοφορητή κ ταυτόχρονα και την ασφάλεια του πίνακα, αντικατέστησα με ίδιο κυκλοφοτητή. Το πρόβλημα όμως παραμένει. Ο λέβητας ζεσταέινει κανονικά. Μόλις πάει να ξεκινήσει μου το κάνει. Τι μου προτείνετε να κανω? 

Όνομα / επώνυμο

 

  94.67.204.189

Ημερομηνία 

28-10-2010 
Απάντηση Ηλεκτρικό έλεγχο. Γιώργος Τρουλλινός υδραυλικός. Τηλ 6932860310. Αθήνα Αττική. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Ηλεκτροβανα..
Ερώτηση Kύριε Τρουλινέ καλησπέρα.καταρχην συγχαρητιρια για το εργο σου,θα ηθελα και γω να σε ρωτησω κατι σχετικο με τις ηλεκτροβανες-κυκλωφορητες.στην οικοδομη που μενω υπαρχουν τετοιοι της μαρκας wilo και εχουν πανω τους ενα διακοπτη 3 θεσεων πορτοκαλοκοκκινου χρωματος.τι κανει αυτος ο διακοπτης και σε ποια θεση πρεπει να ειναι? 

Όνομα / επώνυμο

 

 Μακης 78.87.76.234

Ημερομηνία 

27-10-2010 
Απάντηση Ο διακόπτης τριών θέσεων που έχει ο κυκλοφορητής Wilo είναι για να επιλέγουμε την μέγιστη την μεσαία ή την χαμηλή απόδοση του ανάλογα με την ανάγκη της εγκατάστασης του καλοριφέρ. Γιώργος Τρουλλινός υδραυλικός. Τηλ 6932860310. Αθήνα Αττική. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Σε ποια θερμοκρασία ξεκινά ο κυκλοφορητης.
Ερώτηση Σε ποια θερμοκρασία ξεκινά να δουλευει ο κυκλοφορητης; Και σε ποια θερμοκραία κλινει 

Όνομα / επώνυμο

 

 konra nikos 109.242.149.226

Ημερομηνία 

22-10-2010 
Απάντηση Ο κυκλοφορητής του καλοριφέρ ξεκινά απο τον θερμοστάτη του απο τους 40 βαθμούς και πάνω και σταματά λίγο κάτω απο τους 40. Γιώργος Τρουλλινός υδραυλικός. Τηλ 6932860310. Αθήνα Αττική. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Ερώτηση Αγαπητέ κ.Τρουλλινέ. Μετά από 3 χρόνια ομαλής λειτουργίας του καλοριφέρ σε τετραόροφη(+ισόγειο+υπόγειο)πολυκατοικία(κατασκευή 2007)παρουσιάστηκε το εξης φαινόμενο. -Σε ένα διαμέρισμα του 2ου ορόφου δεν ζέσταινε κανένα σώμα. -Σε 2 διαμερίσματα του 2ου και 3ου ορόφου ανεπαρκής θέρμανση με κάποια σώματα τελείως κρύα. -Στο δικό μου διαμέρισμα στον 4ο όροφο 5 σώματα καυτά και τα υπόλοιπα 9 κρύα. Πληροφοριακά πριν από ένα μήνα περίπου είχε μείνει ο καυστήρας από πετρέλαιο με αποτέλεσμα να κάνουμε εξαέρωση από την βαλβίδα του φίλτρου αφου ο καυστήρας δεν ξεκινούσε παρότι πιέσαμε 4-5 φορές το reset button. Επίσης είχε διακοπει το κοινόχρηστο νερό με αποτέλεσμα η πίεση στο δίκτυο να πέσει στα 2 bar. Μετά την επανασύνδεση του νερού ανεβάσαμε την πίεση στα 2.4 bar. O κυκλοφορητής (wilo TOP S40/7) καίει εξωτερικά υπερβολικά και βγάζει ένα συνεχή θόρυβο.Με το μαγνητικό φαίνεται ότι γυρίζει ο άξονάς του αλλά δεν είμαι σίγουρος αν γυρίζει η φτερωτή. Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι πρόβλημα κυκλοφορητού ή ύπαρξης αέρα στο δίκτυο. Αν είναι χαλασμένη μόνο η φτερωτή συμφέρει να αλλάξουμε μόνο αυτή ή να αγοράσουμε νέο κυκλοφορητή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας 

Όνομα / επώνυμο

 

 βασίλης 94.65.243.45

Ημερομηνία 

26-03-2010 
Απάντηση Το πρόβλημα λοιπόν είναι η κυκλοφορία του νερού τουλάχιστον απο την περιγραφή σας. Ο κυκλοφορητής θέλει έλεγχο γαι τυχον βλάβη και μετά ανάλογα με το πρόβλημα θα βρεθεί και η αντίστοιχη λύση.  
 
 
Τίτλος Ερώτησης Αλλαγή κυκλοφορητη
Ερώτηση Ο κυκλοφορητης του συστήματος θέρμανσης στο σπίτι μου χρειάζεται αντικατάσταση (Σπίτι 35ετίας με ανάλογη ηλικία του κυκλοφορητή...). Ο κυκλοφορητής είναι Bell&Gossett 1/12HP 1425RPM 1PH 50CY. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στους σημερινούς κυκλοφορητές και με τί κόστος? Ευχαριστώ. 

Όνομα / επώνυμο

 

  77.49.250.138

Ημερομηνία 

31-01-2010 
Απάντηση Σ κάθε περίπτωση είναι εφικτή η αντικατάσταση του κυκλοφορητή ή η επισκευή του παλιού κυκλοφορητή με νέα περιέλιξη κλπ. Για το κόστος κλπ πρέπει να ξέρω πόσες θερμίδες είναι το καζάνι του καλοριφέρ και το ύψος του κτηρίου καθώς και το μήκος του κυκλοφορητή από φλάντζα σε φλάντζα.  
 
 
Τίτλος Ερώτησης Κυκλοφορητης ανακυκλοφοριας
Ερώτηση γεια σας θελω να μου πειτε αν μπορω καπου να βρω μια φτερωτη απο κυκλοφορητη ανακυκλοφοριας με ορειχαλκινο σωμα γιατι η αυτη που ειχε ελιωσε εξαφανιστηκαν τα πτερυγια στη κυριολεξια γιατι ηταν απο ενα υλικο σαν λαστιχο τυπος κυκλοφορητη wilo star z 20/1 ευχαριστω 

Όνομα / επώνυμο

 

 babis 91.132.38.135

Ημερομηνία 

30-11-2009 
Απάντηση Ανταλλακτικά για τον κυκλοφορητή της Wilo θα βρείτε στα καταστήματα των υδραυλικών, όπου κατόπιν παραγγελίας θα σας τα φέρουν από την Wilo.

Κυκλοφορητής Wilo-Star-Z

Τρουλλινός Γιώργος υδραυλικός, υδραυλικά, καλοριφέρ, ηλιακοί θερμοσίφωνες, Αθήνα, Αττική τηλ 6932860310.
 
 
 
 

Συμπληρώστε την πακάτω φόρμα με το ερώτημα σας και σύντομα  θα σας

 απαντήσουμε εδώ ή και στο e-mail σας εφόσον έχετε δώσει ένα έγκυρο e-mail

 

Όνομα / επώνυμο

(προαιρετικό)

e- mail

(προαιρετικό). Το e-mail σας δεν θα είναι ορατό. Αν δώσετε e-mail θα σας σταλεί σε αυτό η απάντηση.

Τίτλος Ερώτησης

Περιγραφή μερικών

 

λέξεων υποχρεωτικό

Ερώτηση

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

ΑΡΙΘΜΟΥ

ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩ ΑΡΙΘΜΟ

ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 


Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟ SITE

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ 
ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αναλαμβάνω   κάθε  τεχνική εργασία 
Εξυπηρετώ κάθε τεχνική  ανάγκη
Σε όλη την  Αθήνα και Αττική 24 ώρες

 Εξυπηρέτηση καί Κυριακές & αργίες

Τρουλλινός Γιώργος υδραυλικός

6932 860310 & 210 7520513

  ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ