===============================
.

Για όλα τα μικρά ή ΜΕΓΑΛΑ τα εύκολα ή ϪЎϬӜ҈֒Ӆ@

Τεχνικά Προβλήματα Ύδρευσης & Θέρμανσης

Υδραυλικός   Αριθμός  Αδείας 1626/Α

Γιώργος Τρουλλινός τηλ 6932 860310

.
HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ON LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ banner.astyservice.gr EMAIL LINK
.
.

210 7520513  6932860310  ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ

Διαβάστε "περί Δημοκρατίας και περί Κοινωνίας"

Αναζητήστε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων μας μέσα από δεκάδες απαντήσεις μας σε ερωτήσεις και απορίες επσκεπτών. Αντι για τον  παραπάνω τίτλο ερώτησης μπορείτε να γράψετε άλες λέξεις πχ θερμοσίφωνας ή ηλιακός κλπ.

Αναζητήστε τις απορίες σας μέσα από την αναζήτηση του www.Google.com. Υποβάλλετε σχετικές λέξεις και βρείτε εδώ τις σχετικές απαντήσεις

Τίτλοι από Ερωτήσεις  Επισκεπτών του site astyservice.gr

Απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικές με  ύδρευση - θέρμανση - ηλιακά και άλλα τεχνικά θέματα που αφορούν τις υδραλικές εργασίες από τον Γιώργο Τουλλινό

Γιώργος Τρουλλινός τηλ 6932 860310 - 2107520513

Το νερό του θερμοσίφωνα μυρίζει

ΑΠΟΣΫΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΩΜΑΤΩΝ

Διαρροη νερού από σωλήνες σε πισινα

Μυρίζει το νερό του θερμοσιφωνα

ΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ - ΠΛΥΣΤΙΚΟ KARSHER ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ

Ποσ ειπολογιζο τα χιλιοστά ισογείου και πρώρου ορόφου.

Σφύριγμα από την παροχή νερού όταν κλείνει η βρύση.

Θόρυβος σωληνώσεων σαν σφυρίγμα μεσα στον τοίχο οταν ανοίγω τις βρυσες

Autoheat, ηλεκτρικά, σώματα καλοριφέρ νερού, και ηλεκτρικοί λέβητες περιγραφή και σύγκριση.

Προβλημα στο οικιακό πιεστικό νερού, λειτουργεί συνέχεια.

Σε ατομικη μοναδα θερμανσης πεφτει το ρελε στο πινακα ηλεκτρικου.

Θερμοσίφωνας στάζει από την βαλβίδα, και αυξάνεται η πίεση στο υδραυλικό δίκτυο.

Kοριφερ φυσικού αερίου με διαρροή σε ένα σώμα.

Αυτόματος πλήρωσης

Θορυβος από το καλοριφέρ αυτόνομης θέρμανσης.

Έχουν μαυρισει οι τοιχοι Κ ταβάνια από τα σώματα του καλοριφέρ.

Σταζει η βανα του καλοριφέρ. Διακόπτης 20κ χρόνων σαν αυτούς των παλιών βρυσων.

Επισκευή ταχυθερμοσιφωνου Siemens

Απαιτούμενες θερμίδες για Θερμανση διαμερισματος τεταρτου οροφου.

Αφήνω τον θερμοσίφωνα 40 λεπτά και δεν ζεσταίνει.


ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
.
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΘΕΡ/ΣΙΦΩΝΕΣ
ΤΑΧΥΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΜΠΟΙΛΕΡ ΗΛΙΑΚΩΝ - ΛΕΒΗΤΩΝ
ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ
ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ
 ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ
ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΤΖΑΚΙ-ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΑΣ
 

 

Τίτλος Ερώτησης ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
Ερώτηση Οταν ανοιγει το αυτοματο ποτισμα,για 4δευτερολεπτα τρεμει το λαστιχο και κανει σα κομπρεσερ θορυβο κυριολεκτικα.Μονο μια βρυση το κανει,γιατι εχω αρκετες και αλλα 2 αυτοματα στο σπιτι,ουτε αυξομοιωσεις στην πιεση εχω.Φοβαμαι οτι με τοσο τρεμουλο θα ανοιξουν οι ενωσεις στο λαστιχο.Ευχαριστω 

Όνομα / επώνυμο

 

 Λιανα 46.177.134.68 _ 46.177.134.68 _ _ _

Ημερομηνία 

13-07-2017 
Απάντηση Δοκιμάστε να ελαττωσετε την παροχή του νερού του προγραμματιστή, δηλαδή κλείστε λίγο την βρύση πάνω στην οποία είναι συνδεδεμένος ο προγαμματιστής αυτόματου ποτίσματος, εάν έτσι λυθεί το πρόβλημα τότε μπορείτε να αυξήσετε τον χρόνο ποτίσματος σε περίπτωση που με το χαμήλωμα της βρύσης το πότισμα δεν επαρκεί. Διαφορετικά ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε προγραμματιστή άλλης μάρκας που θα έχει δηλαδή διαφορετικού τύπου μηχανισμό άνοιξε-κλείσε. Τρουλλινός Γιώργος, υδραυλικός, 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Αυτόματο πότισμα και πιεση νερου.
Ερώτηση Ζω σε μια μεζωνετα και ενω σε ολες της βρυσες η πιεση ειναι κανονικη στην πισω βρυση στον κηπο δεν εχει μεγαλη πιεση και θελω να φτιαξω αυτοματο ποτισμα τι μπορω να κανω 

Όνομα / επώνυμο

 

 χρηστος 5.55.19.212 _ 5.55.19.212 _ _ _

Ημερομηνία 

29-11-2013 
Απάντηση Να φτιάξετε το αυτόματο πότισμα και αντί να ποτίζετε με μεγάλη παροχή νερού πχ 5 λεπτά να ποτίζετε με μικρή παροχή νερού πχ 10 λεπτά. Μόνο στην περίπτωση που τα μπεκ ποτίσματος είναι πάρα πολλά και δεν σταλάζουν όλα , μόνο τότε θα ενδιαφερθείτε για μεγαλύτερη παροχή νερού ή για δύο γραμμές ποτίσματος με διαδοχικό πότισμα. Τρουλλινός Γιώργος , υδραυλικός , Αθήνα , Αττική , 6932860310. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Διαρροή νερού από τις ηλεκτροβάνες ποτίσματος γκαζόν.
Ερώτηση Το γκαζόν μέχρι πρότινος το πότιζα από την ύδρευση με τρεις ηλεκτροβάνες με πίεση 2,5 atm και δούλευε καλά .Τώρα ενεργοποίησα μια γεώτρηση 8 μ που αντλώ νερό με μοτέρ 1.5 h ,5 atm με ηλεκτρονικό πιεσοστάτη και οι ηλεκτροβάνες παρουσιάζουν διαρροή και ο ηλεκτρονικός πιεσοστάτης δουλεύει συνέχεια όχι φυσιολογικά , τι φταίει μήπως πρέπει να αλλάξω ηλεκτροβάνες? αυτές γράφουν pn 10 .(Σημείωση σε άλλο σημείο έχω 2 ηλεκτροβάνες της NETAFIM και δουλεύουν κανονικά με αυτό το σύστημα ποτίσματος).Περιμένω την άποψή σας.Ευχαριστώ. 

Όνομα / επώνυμο

 

 Λάππας Δημήτριος 79.167.54.92 _ 79.167.54.92 _ _ _

Ημερομηνία 

19-10-2011 
Απάντηση Ότι έχει χαλάσει να το αντικαταστήσετε, και επειδή η αντλία μπορεί να κάνει στιγμιαία δυνατό υδραυλικό πλήγμα με πολλά bar πίεση, βάλτε και έναν μειωτή πίεσης μαζί με δοχείο διαστολής. Επίσης αν δεν υπάρχει να μπεί και ένα φίλτρο νήματος για την προστασία των εξαρτημάτων του αυτόματου πορίσματος . Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός, 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΗΦΙΟ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΝΕΡΟΥ - ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
Ερώτηση ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΟΠΕΡΙΒΩΛΟ 270 ΔΕΝΤΡΟΝ 8 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΜΕ Φ.20 ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΕ Φ.32.ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ 3 ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΑΝΑ 3ΩΡΕΣ ΔΗΛ.ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΟΛΟ.ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ 19215 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9ΩΡΕΣ 19255.ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 4Κ.ΜΕΤΡΑ Η 40Κ.ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΗΦΙΟ ΜΕΤΡΑΕΙ Κ.ΕΚΑΤΟΣΤΑ Η Κ.ΜΕΤΡΑ. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΕΝΤΡΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 

Όνομα / επώνυμο

 

 ΜΑΡΙΟΣ 79.167.175.44 _ 79.167.175.44 _ _ _

Ημερομηνία 

15-07-2011 
Απάντηση Το τελευταίο ψηφίο στα υδρόμετρα συνήθως είναι δέκατα του κυβικού μέτρου. Γεμίστε ένα βαρέλι για να βεβαιωθείτε. Και σε ένα δέντρο την ώρα του ποτίσματος βάλτε ένα μεγάλο κουβά για να φανεί πόσα λίτρα νερό παίρνει . Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση. 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
Ερώτηση ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΥΩΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΑΥ, Η ΜΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΣΤΑΛΛΑΚΤΕΣ ΑΝΑ 20 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΟΛΙΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΙΘΑΡΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΨΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; 

Όνομα / επώνυμο

 

 ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΤΕΜΙΣ 85.74.170.24 _ 85.74.170.24 _ _ _

Ημερομηνία 

15-07-2011 
Απάντηση Αν το νερό από την βρύση είναι αρκετό για όλο το αυτόματο πότισμα θα φανεί στο τέλος. Εσείς θα ξεκινήσετε από τα ποιο χαμηλά και απομακρυσμένα σημεία και αφού ανοίξετε τον προγραμματιστή του αυτόματου ποτίσματος και αυτός αρχίσει το πότισμα εσείς θα ρυθμίζετε όλα τα μπέκ να στάζουν ελάχιστα πχ 60 σταγόνες το λεπτό. Αν με αυτόν τον τρόπο αρχίσουν σταδιακά να στάζουν όλα τα μπέκ και δείτε ότι υπάρχει επάρκεια στην πίεση τότε να ξαναρυθμίσετε όλα τα μπέκ για κάτι παραπάνω μέχρι να εξαντλήσετε όλα τα όρια από την υπάρχουσα παροχή του νερού. Αν η πίεση του νερού δεν επαρκεί για όλα τα μπέκ τότε πρέπει να βάλετε και δεύτερο προγραμματιστή αυτόματου ποτίσματος. Προσοχή τα λάστιχα του αυτόματου ποτίσματος δεν αντέχουν σε μεγάλη πίεση νερού με συχνό αποτέλεσμα την αποσύνδεση σε κάποιο σημείο και την διακοπή του ποτίσματος. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση . 
 
 
Τίτλος Ερώτησης Ποτισμα απο βυτιο
Ερώτηση εχω βυτιο 2τ και θέλω να ποτίσω 30 δενδρα σε διάταξη Π καθε πλευρα ειναι 50 μετρα τι διάμετρο σωληνες θα πρέπει να βάλω? 

Όνομα / επώνυμο

 

 polychronis 83.235.173.136 _ 83.235.173.136 _ _ _

Ημερομηνία 

21-06-2011 
Απάντηση Το βυτίο είναι 5 - 10 μέτρα ποιό ψηλά ή είναι στο ίδιό ύψος με το έδαφος που θα ποτίσετε?. Αν θέλετε γρήγορο πότισμα ή αν η το βυτίο δεν είναι ψηλά να βάλετε χοντρή σωλήνα άρδευσης πχ φ28 ή παραπάνω και αν η ροή δεν σας επαρκεί, να ποτίσετε το Π μισό μισό. Αν θέλετε να τα ποτίσετε όλα μαζί να βάλετε όσο ποιό χοντρό λάστιχο μπορείτε. Γιώργος Τρουλλινός, υδραυλικός 6932860310, Αθήνα Αττική, άμεση εξυπηρέτηση . 
 
 
Τίτλος Ερώτησης ΑΥΞΗΣΗ ΠΙΕΣΕΩΣ ΣΕ POP-UP
Ερώτηση ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ 3 POP-UP Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΔΙΚΤΥΟ ΕΥΔΑΠ ΕΒΑΛΑ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΦΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 6 ΜΕ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΤΟ 8 Η 8,5 ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΖΗΜΙΑ 

Όνομα / επώνυμο

 

 ΤΑΣΟΣ 83.235.206.210

Ημερομηνία 

18-05-2010 
Απάντηση Στο αυτόματο πότισμα η πίεση του νερού πρέπει να ευρίσκεται ανάμεσα σε κάποια ελάχιστα και μέγιστα όρια και όσο ποιο σταθερή είναι τόσο ποιό ομοιόμορφο είναι το κάθε πότισμα με το προηγούμενο. Τα υλικά του αυτόματου ποτίσματος κάπου αναφέρουν την πίεση λειτουργίας τους. Οι pop up εκτοξευστήρες δουλεύουν συνήθως από τα 2 - 6 bar . Εγώ θα έριχνα μιά ματιά για διαρροή νερού και θα έβαζα ένα ένα , δυό δύο , ανά τρία κλπ τα pop up μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα. Η πίεση στα 6 bar είναι αρκετή. Αν η παροχή νερού δεν επαρκεί λόγω πολλών pop up τότε κάντε περισσότερες γραμμές το πότισμα.  
 
 
 

Συμπληρώστε την πακάτω φόρμα με το ερώτημα σας και σύντομα  θα σας

 απαντήσουμε εδώ ή και στο e-mail σας εφόσον έχετε δώσει ένα έγκυρο e-mail

 

Όνομα / επώνυμο

(προαιρετικό)

e- mail

(προαιρετικό). Το e-mail σας δεν θα είναι ορατό. Αν δώσετε e-mail θα σας σταλεί σε αυτό η απάντηση.

Τίτλος Ερώτησης

Περιγραφή μερικών

 

λέξεων υποχρεωτικό

Ερώτηση

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

ΑΡΙΘΜΟΥ

ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩ ΑΡΙΘΜΟ

ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 


Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟ SITE

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ 
ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αναλαμβάνω   κάθε  τεχνική εργασία 
Εξυπηρετώ κάθε τεχνική  ανάγκη
Σε όλη την  Αθήνα και Αττική 24 ώρες

 Εξυπηρέτηση καί Κυριακές & αργίες

Τρουλλινός Γιώργος υδραυλικός

6932 860310 & 210 7520513

  ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ