Για όλα τα μικρά ή μεγάλα τα εύκολα ή δύσκολα τεχνικά προβλήματα

του διαμερίσματος της πολυκατοικίας και του επαγγελματικού χώρου.

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ    6932 860 310 - 210 7520513

Υδραυλικός Αριθμός  Αδείας 1626/Α

HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ON LINE banner.astyservice.gr EMAIL LINK
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2015 BLACK LIST SITES 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

  

 6932 860 310 - - 80 1111 8888 - 210 7520513   [email]

 

Ερωτήσεις  Επισκεπτών του site

Κόστος υδραυλικού για ανακαίνιση

Κάνουμε ανακαίνιση σε ένα διαμέρισμα 53 τ.μ. Έχουμε ήδη αγοράσει τα είδη υγιεινής, νεροχύτη, πλυντήρια, κτλ. Ένας υδραυλικός μας έδωσε μια προσφορά για αλλαγή παλαιών σωλήνων εντός του σπιτιού με χαλκοσωλήνες, τοποθέτηση θερμοσίφωνα, ειδών υγιεινής, νεροχύτη κουζίνας, σύνδεση πλυντηρίων γύρω στα 1.500 ευρώ. Μου φαίνονται πολλά.Τι λέτε;

Πιεστικό συγκρότημα

Θέλω να δώσω νερό σε 3 διαμερίσματα (1-2-& 3ού ορόφου)
από (εξωτερικές)δεξαμενές πού είναι στό εισόγειο.Είναι αρκετη η αντλία (CHV 2-100)
της CRUDFOS? η χρειάζομαι μεγαλήτερη-μικρότερη? με τί
μεγέθους δοχείο? Ευχαριστώ.

Πως να απομονωσω τα σωματα απο το μποιλερ για να εχω ζεστο νερο το καλοκαιρι?

Καλησπερα σας.Ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κλεισω κατω στο λεβητοστασιο,στο καλοριφερ(εκτος απο τα σωματα)ωστε το νερο το ζεστο να μην ανεβαινει καθολου επανω ,παρα να θερμαινει μονο το μποιλερ.Δεν θελω να φερω ακομα καυστηρατζη γιατι ειναι λιγο περιπλοκο να σας το εξηγησω.Ευχαριστω για το χρονο σας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ

Απο χτες 1/5/2010 παρατηρησα οτι ενω εχω κλειστο το διακοπτη του θερμοστατη του καλοριφερ και δεν λειτουργει ο καυστηρας, παρολα αυτα ο κυκλοφορητης λειτουργει και

Ποσες θερμιδες;

Πως μπορω να υπολογισω τις θερμιδες στο καλοριφερ του μπανιου(Νεου τυπου

Υγρα ηλιακου θερμοσίφωνα

Πριν μια εβδομάδα μου εγκατέστησαν έναν  calpak 160L. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Το νερό που γεμίζουμε το κλειστό κύκλωμα πρέπει να είναι αποσταγμένο ή όχι. Βάζοντας νερό  από την βρύση μακροπρόθεσμα δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τα άλατα και το ασβέστιο;. Ευχαριστώ

Ώρες πολυκατοικίας και κατανάλωση πετρελαίου

Καλησπέρα.Μένω σε πολυκατοικία 3ετιας στην Πάτρα και συνολικά η πολυκατοικία έχει κάψει για το μήνα Μάρτιο 445lt για 74 ώρες λειτουργίας. Τα lt τα συμπέρανα από το ποσό που μας έχει χρεώσει η διαχείριση για αυτές τις ώρες και είναι 274,50=(300λτ*0,60e/lt)+(145λτ*0.65e/lt).Ενώ τον προηγούμενο μήνα για 189 ώρες είχαμε καταναλώσει 700lt. Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι έχουμε αυτόνομη θέρμανση και ότι ο καυστήρας που έχουμε έχει 2 δεξαμενές (1000λτ η καθεμιά).Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η παραπάνω κατανάλωση σας φαίνεται λογική ή υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα ο καυστήρας.(σύμφωνα με τα λεγόμενα της διαχείρισης έχει ελεγχθεί και λειτουργεί κανονικά).
Σας ευχαριστώ πολύ!

ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Το υπνοδωμάτιο μου βρίσκεται στον 4ο όροφο κάτω από την κουζίνα του επάνω ορόφου (5ος). Περιοχή πίσω από τον Άρειο Πάγο και η πίεση του νερού του δικτύου ύδρευσης είναι έντονη και δεν επηρεάζεται η ροή του νερού όταν ανοιγοκλείνει κάποια δεύτερη ή και τρίτη βρύση.
Όταν ανοίγει την βρύση ο κάτοικος του επάνω διαμερίσματος ακούγεται έντονος θόρυβος από την ροή του νερού σαν μακρόσυρτο βραχνό σφύριγμα και πάντα 6 χρόνια ξυπνάμε. Όταν ανοίγει την βρύση του νιπτήρα ή του λουτρού ο θόρυβος δεν είναι έντονος, ακούγεται απλά να τρέχει νερό. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία της κουζίνας. 
Γείτονας που αντικατέστησε την μπαταρία της κουζίνας με διαφορετική από αυτές που έχει βάλει ο κατασκευαστής στους υπόλοιπους επιμένει ότι το πρόβλημα είναι η μπαταρία. Στην κουζίνα του δικού μου διαμερίσματος όταν ανοίγουμε την βρύση δημιουργείται τόσος θόρυβος που για να παρακολουθήσουμε τηλεόραση θα πρέπει να την δυναμώσουμε. 

Πως θα μπορούσαμε να μειώσουμε το θόρυβο?
Εάν το πρόβλημα είναι η μπαταρία υπάρχουν κάποιες μπαταρίες που να συμβάλουν αποδεδειγμένα στην μείωση του θορύβου?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ

Αξιότιμοι κύριε Τρουλλινέ

πολλά συγχαρητήρια για την σελίδα σας.

Θα σας είμαι ευγνώμων για μια απάντηση στο παρακάτω πρόβλημα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σε ένα κτήριο με πιλοτί και υπόγειο υπάρχουν 3 οροφοδιαμερίσματα ίδιου μεγέθους.

Έχουμε κεντρική θέρμανση με απ΄ευθείας σύνδεση κάθε οροφοδιαμερίσματος στον καυστήρα με τον δικό του κυκλοφορητή.

Έχουμε επίσης ζεστό νερό χρήσης με 4η κοινόχρηστη παροχή νερού προς το μπόιλερ και από εκεί τρεις σωλήνες παροχής ζεστού νερού προς κάθε οροφοδιαμέρισμα με ογκομετρητή στην κάθε παροχή.


ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Με ποια αναλογία Θέρμανση – Ζεστό νερό πρέπει να γίνει η χρέωση για την κατανάλωση πετρελαίου?

Το καλοκαίρι βέβαια δεν υπάρχει το πρόβλημα γιατί ο καυστήρας λειτουργεί μόνο για το μπόιλερ και έτσι κατανέμουμε τα έξοδα σύμφωνα με τους τρεις ογκομετρητές του ζεστού νερού.

Τον χειμώνα όμως που έχουμε και θέρμανση τι γίνεται?

Υποθέσαμε έτσι στην τύχη ότι για θέρμανση η κατανάλωση πετρελαίου πρέπει να είναι μεγαλύτερη. Και πάλι στην τύχη βάλαμε ότι η κατανάλωση πετρελαίου πηγαίνει κατά 70% για θέρμανση και 30% για ζεστό νερό.

Πέσαμε κοντά? Κάναμε βλακεία?

Περιμένοντας την απάντησή σας
Σας ευχαριστώ

Σάκης Παπανδρέου

Διαρροή βαλβίδας ασφαλείας & θερμοσίφωνο Boiler Elco

'Εχω 8 μήνες θερμοσίφωνο-boiler elco οριζόντιο στο πατάρι και από την πρώτη στιγμή όταν σηκώνω το διακόπτη για να ζεσταθεί το νερό στάζει η βαλβίδα ασφαλείας αρκετή ποσότητα νερού. Πώς διορθώνεται; Πρέπει να αλλάξω βαλβίδα και αν ναι πρέπει να βρω της ίδιας εταιρείας όπως αναφέρει το προσπέκτους;

Δεν ζεσταινει ο ηλιακοσ

Καλησπερα.Αλλαξα το μποιλερ του ηλιακου,ο οποιοσ ηταν ανοιχτου κυκλωματοσ και τον εκανα τριπλησ ενεργειασ .Πριν δυο χρονια εβαλα και καινουργιουσ συλλεκτεσ τουσ οποιουσ δοκιμασε ο υδραυλικοσ και δεν ειναι βουλωμενοι.Βαλαμε υγρα ,η εγκατασταση εγινε απογευμα και δεν προλαβε να ζεστανει.Την επομενη μερα με ηλιοφανεια ολη μερα δεν ειχα ζεστο νερο.Το καλοριφερ ζεσραινει κανονικα το μποιλερ.Ο υδραυλικοσ μου ειπε οτι πρεπει να περιμενω να κυκλοφορησουν τα υγρα.Τι μπορει να συμβαινε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΞΕΘΥΜΑΣΤΡΕΣ

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΒΑΛΑ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΕΠΑΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΞΕΘΥΜΑΣΤΡΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ?

ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ & τρόπος να βλέπω την πραγματική θερμοκρασία του νερού

Γεια σας,

Έχω μια ερώτηση και θα ήθελα την βοήθεια σας,

Έχω ένα μπόιλερ που ζεσταίνει το νερό όταν ανάβω το το καλοριφέρ ή με ηλεκτρικό ρεύμα σηκώνοντας την ανάλογη ασφάλεια στον ηλεκτρονικό πίνακα. Το μπόιλερ αυτό είναι τοποθετημένο στο πατάρι.

Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν υπάρχει τρόπος να βλέπω την πραγματική θερμοκρασία του νερού μέσα στο μποιλερ οποιαδήποτε στιγμή (με θερμόμετρο έξω από το πατάρι ή κάτι άλλο) είτε έχω το ηλεκτρικό ανοικτό ή το καλοριφέρ είτε το έχω κλειστό.

Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω πότε πρέπει να αλλάξω θερμοστάτη, αντίσταση ή ανόδιο? Πρέπει να το κάνω ως συντήρηση μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ή όταν παρουσιάσουν βλάβη; Πως θα το καταλάβω ότι έχει βλάβη; 

Πρέπει να κάνω συντήρηση? Αν ναι πόσο συχνά τι ακριβώς συντήρηση γίνεται και πόσο κοστίζει; 

Έχετε τρόπο με κάποιο όργανο ή μετρητή να έχετε ένδειξη για την καλή λειτουργία του μποιλερ δηλαδή ότι ζεσταίνει το νερό στην σωστή θερμοκρασία που λέει ο θερμοστάτης , ότι διατηρεί το νερό ζεστό όσο πρέπει και ότι τα τοιχώματα είναι σε καλή κατάσταση έτσι ώστε να το διατηρούν ζεστό, ότι ζεσταίνει το νερό και με ηλεκτρικό και με καλοριφέρ κτλ ενδείξεις καλής λειτουργίας.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

ΕΧΩ ΤΟ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΕ ΛΕΒΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ 3 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ. Η ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΜΕ ΕΛΕΝΙΤ ΓΥΡΙΣΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΥΣ (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ) ΑΝΑΒΑΙΝΕΙ ΔΥΟ ΟΡΟΦΟΥΣ
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:1. Η ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΕΧΕΙ ΡΑΓΙΣΕΙ ΚΑΘΕ 30 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ (ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ) ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ) 2. ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΓΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΗ. 3. ΚΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΕΛΕΝΙΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ. 
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Θόρυβος στο θερμοσίφωνα

Τοποθετήσαμε νέο θερμοσίφωνα δαπέδου στο πατάρι.Με κάθε άνοιγμα και κλείσιμο οποισδήποτε βρύσης κυρίως της παροχής του κρύου νερού ακούγεται έντονος στιγμιαίος θόρυβος-κτύπημα στο εσωτερικό του θερμοσίφωνα.Τι λάθος κάναμε?Είναι κάτι που διορθώνεται?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Πιεστικό συγκρότημα ή ηλεκτρονική αντλία;

Εχω ανοίξει μιά γεώτρηση βάθους 9 μέτρων,με την πάνω στάθμη στα 5 μέτρα.Θέλω με σωλήνα μιάς ίντσας μέσα στο νερό καί την αντλία σε απόσταση 10 μέτρα από την γεώτρηση να ποτίσω τον κήπο με μπέκ στις 3,8 atm.Κατά την γνώμη σας τι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσω;Πιεστικό συγκρότημα,ηλεκτρονική αντλία,ή αντλία επιφανείας με προσθήκη ηλεκτρονικού ελεγκτή πίεσης;

Προβλημα με τον θερμοσιφωνα

ο θερμοσιφωνας μας οταν τον αναβουμε κανει εναν παραξενο ηχο σαν φυσημα (σαν χυτρα ταχυτητος)!

Σχεση παροχης-πιεσης νερου

Απο το δικτυο υδρευσης εχω σταθερη παροχη και πιεση 8 bar. Εαν τοποθετηθει μειωτης πιεσης θα εχω ταυτοχρονα και μειωση της ποσοτητας νερου στις παροχες του σπιτιου?

Χιλιοστά επιβάρυνσης

Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να ρωτήσω αν όταν βγάζουμε κοινόχρηστα με ωρομέτρηση χρησιμοποιούμε και τα χιλιόστα επιβάρυνσης του κάθε διαμερίσματος?

ΑΓΟΡΑ ΗΛΙΑΚΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΕΧΤΙΣΑ 180Τ.Μ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ,ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ,Κ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΠΟΙΛΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟΚ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΑΦΘΟΝΟ.ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΗΛΙΑΚΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΠΟΙΛΕΡ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΙΛΕΡ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΩ/ΚΛΕΙΝΩ ΒΑΝΕΣ,Η ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ? ΓΙΝΕΤΑΙ? ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ? ΚΑΙΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΛΙΤΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 5ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝ. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΤΑΧΥΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΜΠΟΙΛΕΡ ΗΛΙΑΚΩΝ - ΛΕΒΗΤΩΝ
ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ
ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ
ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΤΖΑΚΙ-ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΑΣ

.

 
 

ΘΕΛΕΤΕ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΤΟΥΣ?

 

 

ΕΛΑΤΕ  ΝΑ

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

www.poteron.gr

   
   
Αναλαμβάνουμε την Έκδοση των

Κοινοχρήστων της πολυκατοικίας σας. Συμβουλεύουμε και υποστηρίζουμε τον Διαχειριστή. Υπηρεσίες ποιότητος χαμηλό κόστος.

Δεχόμαστε συνεργασία Πανελλαδικά με

  • Συνεργεία καθαριότητας.

  • Συνεργεία απολυμάνσεων.

  • Τεχνικούς διαφ. ειδικοτήτων.

Πληρ. Τρουλλινός Γιώργος 6932860310

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ηλεκτρολογος 6944262188.

Πολυετής εμπειρία. Άμεση εξυπηρέτηση. Κατοικίες, Γραφεία,

Εργοστασιακοί χώροι. 

www.astyservice.gr/polyhron

 

Αντικατάσταση  θερμοσίφωνα ηλεκτρικού DURO GLASS 60 λίτρα 3-5 χρόνια εγγύηση από 120 ευρώ μαζί με την τοποθέτηση. 80 λίτρα  από 130 ευρώ ή ζητήστε προσφορά Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

Συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα

Μόνο 35 ευρώ ή ζητήστε προσφορά (Αντικάσταση Ανοδίου καθάρισμα Μπόιλερ Έλεγχος υγρών Γενικός έλεγχος ηλιακού. Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

Επισκευή εντοιχισμένου καζανακιού 

απο 35 ευρώ ή ζητήστε προσφορά. Επισκευή καζανακιών όλων των τύπων.  Τρουλλινός Γιώργος.6932860310

www.astyservice.gr

 

Αντικατάσταση ηλεκτροβάνας.

αυτόνομης θέρμανσης. Πλήρης μοτέρ και υδραυλικό μέρος Cim Siemens Jes κόστος από 70 ευρώ ή ζητήστε προσφορά. Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

Αντικατάσταση μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα 120 λίτρα από 340  ευρώ, Αντικατάσταση 160 λίτρα από 380 ευρώ ή ζητήστε προσφορά .Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

 

Τίτλος Ερώτησης

Δεν ζεσταινει ο ηλιακοσ

Ερώτηση Καλησπερα.Αλλαξα το μποιλερ του ηλιακου,ο οποιοσ ηταν ανοιχτου κυκλωματοσ και τον εκανα τριπλησ ενεργειασ .Πριν δυο χρονια εβαλα και καινουργιουσ συλλεκτεσ τουσ οποιουσ δοκιμασε ο υδραυλικοσ και δεν ειναι βουλωμενοι.Βαλαμε υγρα ,η εγκατασταση εγινε απογευμα και δεν προλαβε να ζεστανει.Την επομενη μερα με ηλιοφανεια ολη μερα δεν ειχα ζεστο νερο.Το καλοριφερ ζεσραινει κανονικα το μποιλερ.Ο υδραυλικοσ μου ειπε οτι πρεπει να περιμενω να κυκλοφορησουν τα υγρα.Τι μπορει να συμβαινε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
Όνομα / επώνυμο  ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΨΑΡΡΑΚΟΣ 94.66.217.179

Ημερομηνία 

22-04-2010 
Απάντηση

Τα νέα υγρά με αντιψυκτικό του ηλιακού θερμοσίφωνα ίσως χρειαστούν μία μέρα με δυνατό ήλιο για να διαλυθούν καλά στο νερό , και όλα αυτά αν μπήκαν υγρά συμπυκνωμένα μαζί με νερό. Αν δεν ζεστάνει μετά τον δυνατό ήλιο θέλουν όλα έλεγχο.

 
 
 
 

Συμπληρώστε την φόρμα με το ερώτημα σας και σύντομα  θα σας

 απαντήσουμε εδώ ή και στο e-mail σας εφόσον έχετε δώσει ένα έγκυρο e-mail

 

Όνομα / επώνυμο

(προαιρετικό)

e- mail

(προαιρετικό)

Τίτλος Ερώτησης

Περιγραφή μερικών λέξεων υποχρεωτικό
Ερώτηση

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

ΑΡΙΘΜΟΥ

ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩ ΑΡΙΘΜΟ

ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟ SITE

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

banner.astyservice.gr
banner.astyservice.gr
ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αναλαμβάνω   κάθε  τεχνική εργασία 
Εξυπηρετώ κάθε τεχνική  ανάγκη
Σε όλη την  Αθήνα και Αττική 24 ώρες

 Εξυπηρέτηση καί Κυριακές & αργίες

Τρουλλινός Γιώργος υδραυλικός

6932 860310 & 210 7520513
 

 

 

 

 

  Τουλλινός Γιώργος 2005 - 2014