Για όλα τα μικρά ή μεγάλα τα εύκολα ή δύσκολα τεχνικά προβλήματα

του διαμερίσματος της πολυκατοικίας και του επαγγελματικού χώρου.

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ    6932 860 310 - 210 7520513

Υδραυλικός Αριθμός  Αδείας 1626/Α

HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ON LINE banner.astyservice.gr EMAIL LINK
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2015 BLACK LIST SITES 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

  

 6932 860 310 - - 80 1111 8888 - 210 7520513   [email]

 

Ερωτήσεις  Επισκεπτών του site

Βαλβιδα ασφαλειας σε ταχυθερμαντηρα

Στην εγκατασταση ταχυθερμαντηρα clage CEX  6-9  εκτος απο ενα μικρο διακοπτη νερου χρειαζεται να μπει και μια βαλβιδα ασφαλειας των 10 bar? Τελος ειναι σωστο να ενωσω τον ταχυθερμαντηρα  στις σωληνες νερου που ενωνουν τον ηλεκτρικο θερμοσιφωνα?

Πόσα λίτρα πετρελαίου θα καούν σε μια ώρα

Υπολογίζοντας τα συνολικά watt (ΔΤ=60ο C) των σωμάτων μου σε οροφοδιαμέρισμα 90 τμ 1ου 5 όροφης πολυκατοικίας βρήκα 10614 watt ή 9127 Kcal με δεδομένο ότι 69% είναι το πετρέλαιο ωρών και 31% είναι πάγιο πόσα λίτρα πετρελαίου θα καούν σε μια ώρα συνεχούς λειτουργίας του καυστήρα; Αν ανοίξω και το μπόιλερ του ηλιακού τα λίτρα πετρελαίου που θα καούν θα αλλάξουν; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ

Ο λέβητας (δέκα ετών) δεν ζέστανε ποτέ επαρκώς το μποιλερ του ηλιακού παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο (ταράτσα) και σε απόσταση πέντα μέτρων. Ο λέβητας είναι OSCAR ρυθμισμένος στους 65c και ο κυκλοφορητης wilo star-rs 30/6 στους 50c. Οι σωλήνες που καταλήγουν στον ηλιακό ζεσταίνονται και ο ηλιακός δεν χρειάζεται εξαέρωση. Υπάρχει πιθανότητα να φταίει o κυκλοφορητής ή η ρύθμισή του;

Υπερβολικό μαύρισμα τοίχων μετα απο συντήρηση καυστήρα πετρελαίου

Καλησπέρα σας, 
Κάναμε φέτος συντήρηση στον καυστήρα μας με ένα νέο συντηρητή (εταιρεία που αναλαμβάνει συντηρήσεις). Μετά τα αρχικά προβλήματα που άναβε ή δεν άναβε το καλοριφέρ και που διορθώθηκαν σχετικά σύντομα , μετά απο άναμμα λίγων ωρών άρχισαν οι τοίχοι μας να μαυρίζουν με αποτέλεσμα το μαύρισμα να έχει φτάσει μέχρι τα ταβάνια και να είναι υπερβολικό.
Σημειωτέον ότι μετά από 15 χρόνια με τον παλιό συντηρητή μας που συνταξιοδοτήθηκε, είναι η πρώτη φορά που μαύρισαν οι τοίχοι μας.
Μπορούμε να έχουμε μια απάντηση απο ειδικό ώστε να ξέρουμε απο πού προέκυψε  και πώς θα λύσουμε το πρόβλημά μας? 
Σας ευχαριστώ. 
Με εκτίμηση.
Κ. Κουράκου

Υπολογισμος ατομικης θερμανσης

σε διωροφη κατικοια μονο εγω καταναλωσα πετρελαιο με το μετρητη να γραφει 123 ωρες, η ιδιοκτητρια μου ζηταει 530 ευρω, δεν νομιζετε οτι ειναι πολλα?δηλαδη 4.5 ευρω για καθε ωρα, ευχαριστω πολυ

Εχω τζακι θελωνα το συνδεσω με το καλοριφερ ποσα χρηματα

Λειτουργία πιεστικού προκαλεί θόρυβο στο διαμέρισμα

Μένω στο τελευταίο όροφο πολυκατοικίας. Όταν κάποιος ένοικος ανοίξει βρύση τότε ακούγω βουητό εντός του διαμερίσματος μέχρι να κλείσει το πιεστικό του ενοίκου. Οι σωλήνες είναι εσωτερικές. Κάθε ένοικος έχει το δικό του πιεστικό. Κάτω απο το πιεστικό υπάρχει φελός διπλός. Η πίεση του πιεστικου ειναι 10bar.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Τον Μάιο του 2012 συνδεθήκαμε με το Φυσικό Αέριο.Μόλις τελείωσαν οι εργασίες και αναψαμε το καλοριφέρ για να δούμε αν λειτουργεί καλά,διαπίστωσα ότι τα σώματα με τον θερμοστάτη στους 22,5 βαθμούς,όπως τον είχα 8 χρόνια,δεν άναβαν.Οταν το είπα στους ειδικούς  (GAZPRO)μου είπαν είπαν να βάζω τον θερμοστάτη πάνω από τους 30 βαθμούς.Οταν ξαναήρθαν για καινούργια δοκιμή τον Σεπτέμβριο,ξαναείχα το ίδιο πρόβλημα και μου είπαν ξανά το ίδιο.Τους εξήγησα ότι δεν μπορώ να βάζω το θερμοστάτη πάνω από τους 30 διότι θα σκάσω και αφετέρου ο θερμοστάτης δεν κλείνει και το ρολόι γράφει συνέχεια.Ετσι αναγκάζομε να ανάβω το καλοριφέρ τις περισσότερες φορές στους 30 βαθμούς,να το αφήνω λίγο και να το κλείνω ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια με το πετρέλαιο είχα το θερμοστάτη στους 22,5 και το άναβα τον Οκτώβριο και το έκλεινα τον Απρίλιο.Να σας αναφέρω ότι χθες που βγήκε ο λογ/σμός του αερίου ένα διαμέρισμα είχε κάψει 200 ώρες(αξία περίπου 750ευρώ)και εγώ 69ώρες με συνεχή παρακολούθηση,με αποτέλεσμα να ξαναφωνάξουμε την GAZPRO για έλεγχο και να μην βρει ούτε και αυτή τη φορά κάποιο πρόβλημα.Μήπως ξέρετε τη μπορεί να συμβαίνει ή τι ενέργειες θα πρέπει να κάνουμε? Ευχαριστώ.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΣΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ) . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Ασύμβατοτητα ωρών και λίτρων πετρελαίου

Αγαπητέ κε Τρουλινε,
Σε πολυκατοικία με 6 διαμερίσματα, τα 2 διαμερίσματα χρησιμοποιούμε πετρέλαιο. Τα υπόλοιπα διαμερίσματα καταγράφουν 0 ώρες. Εχουμε βάσιμες υποψίες ότι ο ιδιοκτητης του ενος απο τα 4 διαμερίσματα τα οποία καταγράφουν μηδενικές ώρες εχει πειράξει την ηλεκτροβανα του. Τον τελευταίο μήνα τα 2 διαμερίσματα που χρησιμοποιούμε πετρέλαιο έχουμε καταγράψει συνολικά και τα δυο 50 ώρες. Ομως η κατανάλωση πετρελαίου ειναι 400 λίτρα. Θα ήθελα να σας τονίσω ότι εμείς έχουμε τον θερμοστατη σχεδόν πάντα ανοικτό στους 20 βαθμούς. Κατα την διάρκεια της μέρας παρατηρούμε ότι ανάβει μόνο για μερικά λεπτά. Τις υπόλοιπες ώρες το λαμπακι του θερμοστατης ειναι σβησμενο. Και το άλλο διαμέρισμα εχει την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς. Οι ερωτήσεις μου ειναι οι εξής : 
1) οταν ο καυστηρας ειναι σε αναμονή λειτουργει και καταναλωνει πετρέλαιο ; 

2);Δικαιολογείται η κατανάλωση 400 λίτρων πετρελαίου με 50 ώρες σε ενα μηνα επειδη ο καυστηρας ειναι σε αναμονή ; Οταν δηλαδή 2 διαμερίσματα έχουν τον θερμοστατη σταθερά στους 20 βαθμούς ; 
Ο ιδιοκτήτης τον οποιο υποψιαζομαστε ότι πείραξε την ηλεκτροβανα του επιμένει ότι τα 400 λίτρα πετρελαίου κάηκαν επειδή ο καυστηρας βρίσκονταν σε αναμονή.

ο καυστηρας έχει καψει 380 λιτρα σε 133 ωρες είναι λογικό

Κόστος Εγκατάστασης πλυντηρίου πιάτων σε παλιά κουζίνα

θα μπορούσατε να μου πειτε πόσο θα στοιχήσει η εγκατάσταση ενός πλυντηρίου πιάτων 45εκ [ελεύθερου] σε κουζίνα πολυκατοικίας του 1960 (ιλισια). Δεν υπάρχει έτοιμη εγκατάσταση για αποχέτευση του πλυντηρίου και ούτε άλλη έτοιμη παροχή νερού εκτος απο εκείνη που καταλήγει στη βρύση.
Η απόσταση από το σωλήνα ύδρευσης ως το πλυντήριο είναι περίπου 70εκ-1μ.
Το σιφόνι του νεροχύτη ειναι πλαστικό.

ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΑΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ  15% ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

Τιμή εγκατάστασης ηλιακού συλλέκτη

πόσο κοστίζει η τοποθέτηση ηλικού συλλέκτη σε δυόροφη μονοκατοικία υπάρχουν έτοιμες σωληνώσεις διότι υπάρχει boiler 3πλης ενέργειας 200 λίτρων. Χρειάζεται ηλεκτρολογική εγκατάσταση . Το ύψος της ταράτσας μέχρι το boiler είναι περίπου δέκα μέτρα. Παρακαλώ θα ήθελα να μάθω περίπου την τιμή εργασίας εγκατάστασης του συλλέκτη .
ευχαριστώ

Ηλιακος θερμοσυφωνας χαμηλη αποδωση με ηλιο.

καταρχας συνχαρητηρια για την σελιδα σας!εχω ενα ηλ.θερμ.160 λιτρων 5ετιας με επιλεκτικο συλεκτη 2.30τμ οριζοντιο με αρκετη κλιση ο σωληνας απο τον συλεκτη προς το μποιλερ και με υγρα παντα συμπληρωμενα.το προβλημα ειναι οτι δεν ζεσταινει το νερο αρκετα δλδ 4μελη οικογενοια δεν μας καλυπτει αν δεν βοηθησει το ρευμα.αν το προβλημα ειναι στο συλεκτη η αλλαγη του με καποιον μεγαλυτερο σε διαστασεις θα ηταν μια λυση?ευχαριστω πολυ!

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΛΟΓΩ ΔΙΑΡΡΟΗΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΑΣ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 1000 ΛΙΤΡΩΝ?

Αποσύνδεση και μόνωση.

Θέλω να αποσυνδεθώ από το σύστημα θέρμανσης που έχουμε στην οικοδομή (θερμιδομέτρηση), και να χρησιμοποιώ το ενεργειακό μου τζάκι μόνο. Διάβασα κάπου πως πρέπει να μονώσω τους σωλήνες καλοριφέρ. Ποιούς σωλήνες όμως? Οι δικοί μου δεν θα καίνε. Του από επάνω διαμερίσματος? Μα αυτοί είναι μέσα στο πάτωμα! Ευχαριστώ

Περίεργες χρεώσεις

Αγαπητέ κ. Τρουλινε, σε πολυκατοικία  8 διαμερισμάτων είμαι ο μοναδικός με 170 θερμό ώρες όλοι οι άλλοι είναι απο 4 εώς και 70. Μένω στον τελευταίο όροφο με δίπλα τζάμια αλλά για να πιάσει το σπίτι θερμοκρασία 22,5 έμεναν ανοιχτά για περίπου μια ώρα κάθε φορά. Τα σώματα ήταν χλιαρά. Σε μια επίσκεψη μου στο λεβιτοστασιο η θερμοκρασία του λεβιτα ήταν στο 58. Το γύρισα στο 75 και απο εκείνη την μέρα τα σώματα καίνε σωστά και το σπίτι πιάνει αμέσως θερμοκρασία. Εχω την εντύπωση οτι είχαν χαμηλωσει την θερμοκρασία η κάποιος ´´εξυπνος´´ ενοικος γιατί με την υψηλή θερμοκρασία και τόσες ώρες ανοιχτό απο εμένα θα ψυνοταν μέσα στο σπίτι του, και η 2η μήπως απο το γραφείο των κοινόχρηστων όπου με τις πολλές δικές μου ώρες δικαιολογούσε παραπάνω έξοδα πετρελαίου. Να ελενξω ηλεκτοβάνες και καλώδια ... Κάτι άλλο που πρέπει να με παραξενέψει....

Τελικά πως βγαίνει η κατανάλωση πετρελαίου

Νοίκιαζα ένα διαμέρισμα σε διόροφη κατοικία, και συνολικά είμασταν 3 διαμερίσματα, 1 στον 1ο όροφο και δύο στο ισόγειο ένα εκ των οποίων ήταν και το δικό μου. Ωρομετρητή είχε το δικό μου διαμέρισμα και το άλλο διαμέρισμα του ισογείου. Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που ήταν σε έκταση σχεδόν όσο τα διαμερίσματα του ισογείου, δεν είχε ωρομετρητή αλλά ζεσταινόταν όταν άναβε το καλοριφέρ της το άλλο διαμέρισμα του ισογείου. Είναι δυνατόν να πρέπει εγώ να πληρώσω απλά και μόνο έχοντας ως ώρες δικές μου 334 και του άλλου διαμερίσματος του ισογείου 240 και να μην υπολογίσω ακριβώς 240 ώρες και για το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου;Είναι νόμιμο να απαιτούν από εμένα να πληρώσω παραπάνω χρήματα τη στιγμή που δεν υπάρχει ωρομετρητής στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΤΑΧΥΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
ΜΠΟΙΛΕΡ ΗΛΙΑΚΩΝ - ΛΕΒΗΤΩΝ
ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ
ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ
ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΤΖΑΚΙ-ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΑΣ

.

 
 

ΘΕΛΕΤΕ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΤΟΥΣ?

 

 

ΕΛΑΤΕ  ΝΑ

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

www.poteron.gr

   
   
Αναλαμβάνουμε την Έκδοση των

Κοινοχρήστων της πολυκατοικίας σας. Συμβουλεύουμε και υποστηρίζουμε τον Διαχειριστή. Υπηρεσίες ποιότητος χαμηλό κόστος.

Δεχόμαστε συνεργασία Πανελλαδικά με

  • Συνεργεία καθαριότητας.

  • Συνεργεία απολυμάνσεων.

  • Τεχνικούς διαφ. ειδικοτήτων.

Πληρ. Τρουλλινός Γιώργος 6932860310

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ηλεκτρολογος 6944262188.

Πολυετής εμπειρία. Άμεση εξυπηρέτηση. Κατοικίες, Γραφεία,

Εργοστασιακοί χώροι. 

www.astyservice.gr/polyhron

 

Αντικατάσταση  θερμοσίφωνα ηλεκτρικού DURO GLASS 60 λίτρα 3-5 χρόνια εγγύηση από 120 ευρώ μαζί με την τοποθέτηση. 80 λίτρα  από 130 ευρώ ή ζητήστε προσφορά Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

Συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα

Μόνο 35 ευρώ ή ζητήστε προσφορά (Αντικάσταση Ανοδίου καθάρισμα Μπόιλερ Έλεγχος υγρών Γενικός έλεγχος ηλιακού. Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

Επισκευή εντοιχισμένου καζανακιού 

απο 35 ευρώ ή ζητήστε προσφορά. Επισκευή καζανακιών όλων των τύπων.  Τρουλλινός Γιώργος.6932860310

www.astyservice.gr

 

Αντικατάσταση ηλεκτροβάνας.

αυτόνομης θέρμανσης. Πλήρης μοτέρ και υδραυλικό μέρος Cim Siemens Jes κόστος από 70 ευρώ ή ζητήστε προσφορά. Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

Αντικατάσταση μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα 120 λίτρα από 340  ευρώ, Αντικατάσταση 160 λίτρα από 380 ευρώ ή ζητήστε προσφορά .Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

 

Τίτλος Ερώτησης

Ερώτηση ο καυστηρας έχει καψει 380 λιτρα σε 133 ωρες είναι λογικό 
Όνομα / επώνυμο  αννα χρυσομυτη 176.92.66.99 _ 176.92.66.99 _ _ _

Ημερομηνία 

12-03-2013 
Απάντηση

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ

 
 
 
 

Συμπληρώστε την φόρμα με το ερώτημα σας και σύντομα  θα σας

 απαντήσουμε εδώ ή και στο e-mail σας εφόσον έχετε δώσει ένα έγκυρο e-mail

 

Όνομα / επώνυμο

(προαιρετικό)

e- mail

(προαιρετικό)

Τίτλος Ερώτησης

Περιγραφή μερικών λέξεων υποχρεωτικό
Ερώτηση

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

ΑΡΙΘΜΟΥ

ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩ ΑΡΙΘΜΟ

ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟ SITE

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

banner.astyservice.gr
banner.astyservice.gr
ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αναλαμβάνω   κάθε  τεχνική εργασία 
Εξυπηρετώ κάθε τεχνική  ανάγκη
Σε όλη την  Αθήνα και Αττική 24 ώρες

 Εξυπηρέτηση καί Κυριακές & αργίες

Τρουλλινός Γιώργος υδραυλικός

6932 860310 & 210 7520513
 

 

 

 

 

  Τουλλινός Γιώργος 2005 - 2014