ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Astyservice

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

  E-MAIL

Έκδοση Κοινόχρηστων Λογαριασμών 

 
 

 6932860310       210 7520513

 
 

 

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πολυκατοικιών στην Έκδοση Κοινόχρηστων Λογαριασμών.

Το Αρχικό Δωρεάν Πρόγραμμα παραμένει στην διάθεση όσων το χρησιμοποιούν αλλά και όσων θέλουν να το δοκιμάσουν και να εξυπηρετηθούν από αυτό. Το   Δωρεάν αυτό Πρόγραμμα παραμένει όπως ήταν  στο αρχικό του στάδιο με τους γνωστούς περιορισμούς στην χρήση του. ΔΩΡΕΑΝ ON LINE

 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 6932860310.

 

Το δεύτερο Πρόγραμμα   Έκδοσης Κοινόχρηστων Λογαριασμών είναι ολοκληρωμένο με επιλογές υπολογισμού στην θέρμανση του συντελεστή επιβάρυνσης (Fi)  με υπολογισμό κεντρικών ζεστών νερών (μπόιλερ) και εκτύπωση ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

Το πρόγραμμα αυτό το προσαρμόζουμε με δικά σας γραφικά και κείμενα τηλέφωνα κλπ για να μπορείτε να εκδώσετε  με αυτό κοινόχρηστα σε πολυκατοικίες που είναι πελάτες σας.ΝΕΑ ON LINE

   
Το τρίτο πρόγραμμα Πρόγραμμα   Έκδοσης Κοινόχρηστων Λογαριασμών το χειριζόμαστε εμείς και αναλαμβάνουμε την έκδοση των λογαριασμών της πολυκατοικίας σας ή των πολυκατοικιών που είναι πελάτες σας και σας παραδίδουμε τα έντυπα  στον χώρο σας.
   
Σε κάθε περίπτωση και για κάθε πρόβλημα διαχείρισης είμαστε στην διάθεση σας Τρουλλινός Γιώργος.