ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλαμβάνω κάθε τεχνική εργασία

Εξυπηρετώ κάθε τεχνική ανάγκη

Σε όλη την Αθήνα και Αττική 

Εξυπηρέτηση &  Κυριακές & αργίες

 6932 860310    210 7520513 

Γιώργος Τρουλλινός 

6932860310

info@astyservice.gr

Υδραυλικά Καλοριφέρ

Αριθμός Αδείας 1626/Α

HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ banner.astyservice.gr EMAIL LINK
διαβάστε απλοϊκή Πολιτική σκέψη
"γιατί πάμε κατά Διαόλου ρέ Παιδιά;"
Διαβάστε "Περί Δημοκρατίας και περί Κοινωνίας"

Αναζητήστε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων μας μέσα από δεκάδες απαντήσεις μας σε ερωτήσεις και απορίες επσκεπτών. Αντι για τον  παραπάνω τίτλο ερώτησης μπορείτε να γράψετε άλες λέξεις πχ θερμοσίφωνας ή ηλιακός κλπ.

Απαντήσεις στις απορίες σας μέσα από την αναζήτηση του www.Google.com Υποβάλλετε σχετικές λέξεις και βρείτε εδώ τις σχετικές απαντήσεις

Το νερό του θερμοσίφωνα μυρίζει

Ερώτηση   Το νερό του θερμοσίφωνα εδώ και λίγες μέρες μυρίζει σαν κατσαριδοφάρμακο, ( εχει αυτη τη χαρακτηριστικη μυρωδια που εχουν τα σπρέι εντομοκτόνα ή και πολυ φτηνα αποσμητικά).. όταν τρέξει αρκετά παύει να μυρίζει ή εξασθενεί.. Το κρύο ειναι οκ..
Απάντηση  Υποθέτω ότι αναφέρεστε σε ηλεκτρικό θερμοσίφωνα πχ elko nobel magnum κλπ και όχι σε ηλιακό, τώρα αν ο θερμοσίφωνας σας είναι και μπόϊλερ θερμαινόμενο από καλοριφέρ ή άλλο σύστημα, τότε πρέπει να ελεγχθεί το τμήμα αυτό του μπόϊλερ μήπως από τρύπημα περνά νερό του καλοριφέρ στο νερό χρήσης, βέβαια κάτι τέτοιο προϋποθέτει υψηλότερη ή έστω ίση πίεση του δικτύου του καλοριφέρ με την πίεση του νερού χρήσης του μπόιλερ. Εάν όμως δεν είναι μπόιλερ αλλά απλός ηλεκτρικός θερμοσίφωνας, τότε υποπτευόμαστε το νερό του θερμοσίφωνα και εφόσον το κρύο δεν παρουσιάζει πρόβλημα κακοσμίας, τότε επιβάλλεται άδειασμα του νερού του θερμοσίφωνα και καθάρισμα από κατακάθια σκουριές και άλατα ή αντικατάσταση με νέο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Στην πρώτη περίπτωση του καθαρισμού θα μπορούσε κάποιος μετά το καθάρισμα του θερμοσίφωνα και πρίν τον γεμίσει με νερό να ρίξει εσωτερικά χλωρίνη για ρούχα, (ένα φλιτζανάκι του Ελληνικού καφέ) και αφού γεμίσει με νερό τον θερμοσίφωνα να το αφήσει έτσι 10 λεπτά της ώρας και κατόπιν να τον αδειάσει και γεμίσει 2-3 φορές με νέο νερό ώσπου πάψει και η μυρωδιά της χλωρίνης. Τα ίδια με τα παραπάνω ισχύουν και για τους ηλιακούς θερμοσίφωνες κλειστού κυκλώματος πχ calpak, μαλτεζος, stiebel κλπ όπου όμως υπάρχει η επί πλέον περίπτωση από τις παραπάνω, να έχει τρυπήσει το τοίχωμα μεταξύ κλειστού κυκλώματος δηλαδή του χώρου όπου υπάρχει το αντιψυκτικό και να επικοινωνεί με τον χώρο που ευρίσκεται το νερό που ζεσταίνεται για χρήση. Σε αυτή την περίπτωση εκτός από οσμή ανάλογη του αντιψυκτικού εμφανίζονται και τάσεις να αφρίσει το νερό. Οι αφροί και η οσμή με την πάροδο του χρόνου ελαττώνονται καθώς εξασθενεί η παρουσία του αντιψυκτικού από την διαρροή του προς το νερό χρήσης.
 
2021-11-06
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:2
Καλημερα εχω αλλαξει τον πιεζοστατη του πιεστικου γιατι δρν σταματουσε να δουλευει. Τωρα μρτα απο 7 μερες το νερο και το κρυο και το ζεστο μυριζει πλαστικο
Απαντηση Νο:2
Ο πρεσοστάτης έχει πλαστική μεμβράνη διαμέτρου περίπου 3-4 εκατοστά και αυτή έρχεται σε επαφή με το νερό αλλά δεν περνά όλο το νερό από αυτήν, απλά έρχεται σε επαφή σε ποσότητα όσο περίπου ένα *σφινάκι*, τώρα άν η μεμβράνη αυτή δεν είναι από ατοξικό πλαστικό, και είναι αυτή το αίτιο της οσμής θα το διαπιστώσετε αν αντικαταστήσετε τον πρεσοστάτη με άλλον άλλης μάρκας όπως πχ ίδιας με τον προηγούμενο.
Οικιακό πιεστικό νερού.
 
Ελισάβετ Κούρκουλα 2022-10-06
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:3
Το νερό από το μποιλερ μυρίζει κλουβιο αυγό.Το κρύο από την μπαταρία βρύσης όχι.Η ύδρευση είναι με δεξαμενή και γεώτρηση.Ωστοσο οι βρύσες που δεν έχουν σχέση με μποιλερ δεν μυρίζουν Το μποιλερ είναι καινούργιο και εγκαταστάθηκε την προηγούμενη άνοιξη.Μηοως μπορείτε να με διαφωτίσετε?
Απαντηση Νο:3
Το πιθανότερο είναι είναι ότι έχει μαζέψει μικροοργανισμούς που κάνουν κάποια ζύμωση.
 
ΚΩΣΤΑΣ 2022-10-27
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:4
Μετά απο αντικατάσταση της αντίστασης του θερμοσίφωνα λόγω βλάβης, το ζεστό νερό έχει μια πολύ άσχημη οσμή κάτι μεταξύ χαλασμένου αυγού και βόθρου. Σημειωτέον οτι αναφέρομαι στο θερμοσίφωνα του εξοχικού με ελάχιστη χρήση. Πρίν την αντικατάσταση της αντίστασης και για 25 χρόνια δεν είχα κανένα πρβλ. Μήπως φταίει το ανόδιο της ράβδου του μαγνησίου; Εαν ναι , να χρησιμοποιήσω εξωτερικό ανόδιο και πώς το ζητάω; Ευχαριστώ.
Απαντηση Νο:4
Από ανόδιο κακοσμία δεν έχω ξαναακούσει όμως σε θερμοσίφωνες που έχουν πολύ καιρό στάσιμο νερό αυτή η κακοσμία συμβαίνει συχνά.
 
2023-04-16
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:5
Τον αυτοματο πληρωσης μολις τον ρυθμιζουν τον κλεινουν?η μενει μονιμα ανοιχτος?μπορω να τον εχω κλειστο και να κατεβαινω να βλεπω και να τσεκαρω την πιεση?
Απαντηση Νο:5
Τον αυτόματο πλήρωσης τον αφήνουμε μόνιμα ανοικτό για να συμπληρώσει νερό σε περίπτωση που υπάρξει διαρροή και παράλληλα λειτουργεί ο καυστήρας με κίνδυνο να καεί ο λέβητας. Εκτός και αν υπάρχει πιεσοστάτης που εάν η πίεση του νερού πέσει κάτω από 1 μπαρ κλείσει τον καυστήρα.

Τρουλλινός Γιώργος 6932860310 Υδραυλικές εργασίες σε όλη την Αθήνα - Αττική Γλυκά Νερά, Νέο Ηράκλειο, , Κορωπί, Ταύρο, Γουδί
Αν σας απασχολεί παραπλήσιο θέμα ρωτήστε συμπληρωματικά. Ακόμα μπορείτε να σχολιάσετε ή να προσθέσετε κάτι στην υπάρχουσα απάντηση.
 

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Γράψτε εδώ την Ερώτηση/Σχόλιο/Απάντηση

Λύσεις για όλα τα μικρά ή ΜΕΓΑΛΑ τα εύκολα αλλά και τα δύσκολα τεχνικά προβλήματα

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

διαβάστε απλοϊκή Πολιτική σκέψη
"γιατί πάμε κατά Διαόλου ρέ Παιδιά;"

[ Νεότερες Ερωτήσεις ]

ΣΥΜΠΗΡΩΜΑ ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ

Κατάργηση κεραμικής καπνοδόχου κ μονωση

ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ

Πρόβλημα στο ένα σώμα του καλοριφέρ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ BOILER

Θερμοσιφωνας ρευμα και μποιλερ μαζι αναμενα

ΗΛΙΑΚΟΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

Αποσύνδεση Boiler τριπλής ενέργειας

Υγροποίηση αμόνωτης καμιναδας φυσικου αερίου

Θερμοσιφωνας ηλκτρικός και ηλιακός μαζί.

Διαρροή νερού από μπαταρία μπάνιου

Διαρροη απο υδρορροή σε ταβάνι

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΙΟ 31% ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ?

ο ταχυθερμαντης TRITON-avena σταζει

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Το νερό του θερμοσίφωνα μυρίζει

ΑΠΟΣΫΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΩΜΑΤΩΝ

Διαρροη νερού από σωλήνες σε πισινα

Μυρίζει το νερό του θερμοσιφωνα

ΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ - ΠΛΥΣΤΙΚΟ KARSHER ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ

Ποσ ειπολογιζο τα χιλιοστά ισογείου και πρώρου ορόφου.

Σφύριγμα από την παροχή νερού όταν κλείνει η βρύση.

Θόρυβος σωληνώσεων σαν σφυρίγμα μεσα στον τοίχο οταν ανοίγω τις βρυσες

Autoheat, ηλεκτρικά, σώματα καλοριφέρ νερού, και ηλεκτρικοί λέβητες περιγραφή και σύγκριση.

Προβλημα στο οικιακό πιεστικό νερού, λειτουργεί συνέχεια.

Σε ατομικη μοναδα θερμανσης πεφτει το ρελε στο πινακα ηλεκτρικου.

Θερμοσίφωνας στάζει από την βαλβίδα, και αυξάνεται η πίεση στο υδραυλικό δίκτυο.

Kοριφερ φυσικού αερίου με διαρροή σε ένα σώμα.

Αυτόματος πλήρωσης

Θορυβος από το καλοριφέρ αυτόνομης θέρμανσης.

[ Παλαιότερες Ερωτήσεις ]


Ρωτήστε μας οτιδήποτε σχετικό με την ύδρευση και τα υδραυλικά, βρύσες, μπαταρίες, καζανάκια, νεροχύτη, νιπτήρα, οτιδήποτε σχετικό με την θέρμανση και τον κλιματισμό με λέβητες καλοριφέρ, κεντρική θέρμανση και αυτόνομη, ηλεκτροβάνες και κυκλοφορητές, οτιδήποτε σχετικό με ζεστά νερά χρήσης από θερμοσίφωνα, ηλιακό, μπόϊλερ, ταχυθερμοσίφωνα ηλεκτρικό ή φυσικού αερίου και σύντομα θα σας απαντήσουμε εδώ στο site ή και στο email σας αν το επιθυμείτε (το email σας δεν θα είναι ορατό στο site)

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Τίτλος Ερώτησης

Η ερώτηση σας

διαβάστε απλοϊκή Πολιτική σκέψη
"γιατί πάμε κατά Διαόλου ρέ Παιδιά;"
 

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Γλυκά Νερά, Νέο Ηράκλειο, , Κορωπί, Ταύρο, ΓουδίΑγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Αγιο Δημήτριο, Αγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Αιγάλεω, Αλιμος, Αμπελόκηποι, , Αμπελόκηποι, Ανάβυσσο, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Αχαρνές, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, , Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακα, Γκύζη, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γουδί, Δάφνη, Δαφνί, Δραπετσώνα, Εκάλη, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ίλιο, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καματερό, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κολονάκι, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρωπία, Λιόσια, Λυκόβρυση, Μάνδρα, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μέτς, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Πεντέλη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Ντράφι, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιά, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Ραφήνα, Ρέντη, Ταύρο, Υμηττό, Φιλοθέη, Φιλοπάππου, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό,