ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλαμβάνω κάθε τεχνική εργασία

Εξυπηρετώ κάθε τεχνική ανάγκη

Σε όλη την Αθήνα και Αττική 

Εξυπηρέτηση &  Κυριακές & αργίες

 6932 860310    210 7520513 

Γιώργος Τρουλλινός 

6932860310

info@astyservice.gr

Υδραυλικά Καλοριφέρ

Αριθμός Αδείας 1626/Α

HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ banner.astyservice.gr EMAIL LINK
Διαβάστε "Περί Δημοκρατίας και περί Κοινωνίας"

Αναζητήστε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων μας μέσα από δεκάδες απαντήσεις μας σε ερωτήσεις και απορίες επσκεπτών. Αντι για τον  παραπάνω τίτλο ερώτησης μπορείτε να γράψετε άλες λέξεις πχ θερμοσίφωνας ή ηλιακός κλπ.

Απαντήσεις στις απορίες σας μέσα από την αναζήτηση του www.Google.com Υποβάλλετε σχετικές λέξεις και βρείτε εδώ τις σχετικές απαντήσεις

σακηs καλαφατηs

Προβλημα στο οικιακό πιεστικό νερού, λειτουργεί συνέχεια.

Ερώτηση   Δουλευει συνεχεια. εχω αλλαξει πρεσοστατη και ενω σηκωνε μεχρι 3.5 bar τωρα δεν ανεβαζει πανω απο 2.2bar ρυθμισα τον πρεσοστατη και κοβει στα 2 bar η πιεση ομωs δεν μενει εκει αλλα πεφτη στο 0 με αποτελεσμα να ξαναρχιζει. διαροη στο σπιτι δεν υπαρχει εψαξα παντου.
Απάντηση  Πιθανότατα να είχαμε ασχοληθεί με το θέμα σας και τηλεφωνικά πολύ πριν απαντήσω εδώ λόγω άλλων υποχρεώσεων , το κομβικό σημείο του θέματος είναι να εντοπιστεί αν η βλάβη είναι στο πιεστικό ή στο δίκτυο, οπότε αρκεί να βάλετε λοιπόν έναν διακόπτη στην έξοδο του νερού του πιεστικού προς το δίκτυο, έτσι κλείνοντας τον διακόπτη ενώ το πιεστικό λειτουργεί θα δούμε σε τί πίεση θα φτάσει και αν τελικά σταματήσει και αν σταματήσει αν θα χάσει την πίεση και ξαναπάρει μπροστά ή όχι. Αν βέβαια φτάσει σε κάποια πίεση και σταματήσει χωρίς να την χάνει τότε το πιεστικό λειτουργεί σωστά και το πρόβλημα εντοπίζεται στο δίκτυο των σωληνώσεων του σπιτιού.
 
Γιωργος 2021-04-20
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:2
Καλησπέρα ενώ το πιεστικό το έχω ρυθμίσει να παίρνει στο 2 και να κλείνει στο 3 αυτό μόλις παίρνει στα 2 δεν κρατάει την πίεση και πρώτη στο 1,5 ευχαριστώ
Απαντηση Νο:2
Όπως έχουμε ξανά πεί ο απλούστερος έλεγχος που μπορεί να γίνει για το πιεστικό μας, είναι να το αποσυνδέσουμε από το ρεύμα να ανοίξουμε μία βρύση για να πέσει η πίεση και μετά να κλείσουμε την έξοδο του νερού προς την κατανάλωση, στην φωτογραφία των δύο πιεστικών η έξοδος τους κλείνει με την βάνα που έχει το καθένα στην σωλήνα που πάει προς τα επάνω. Εφόσον τώρα έχουμε κανονικά νερό στην είσοδο του πιεστικού όπως αυτό στην δεξιά πλευρά, το ενεργοποιούμε συνδέοντας το πάλι με το ρεύμα οπότε εφόσον λειτουργεί θα πάρει μπροστά και σέ ελάχιστο χρόνο θα ανεβάσει πίεση και ως εκ τούτου θα κλείσει. Αν δεν συμβεί αυτό υπάρχει πρόβλημα ή βλάβη, πχ δεν έρχεται κανονικά νερό στην είσοδο του, ή η ανεπίστροφη όταν ανεβεί λίγο η πίεση το χάνει, ή η φτερωτή του πιεστικού έχει φθαρεί και δεν ανεβάζει πίεση.
Στην φωτογραφία δύο πιεστικά νερού οικιακής χρήσης που λειτουργούν στο ίδιο δίκτυο εκ περιτροπής.
 
Χάρης 2021-07-26
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:3
Το πιεστικό δουλεύει συνέχεια κι τραβάει νερό από την δεξαμενή χωρίς να έχω διαρροή στο σπιτι
Απαντηση Νο:3
Είναι αδύνατο να δουλεύει συνέχεια το πιεστικό και να τραβάει νερό από την δεξαμενή, δηλαδή η δεξαμενή να αδειάζει αλλά το νερό να μην πηγαίνει πουθενά, ή υπάρχει διαρροή νερού, ή το πιεστικό δεν πιέζει το νερό λόγω βλάβης, και απλά λειτουργεί μόνο το μοτέρ του και η δεξαμενή παραμένει γεμάτη στην ίδια στάθμη.
Οικιακό πιεστικό.
 
2022-05-31
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:4
Καλησπερα. Παρακαλω ,αν μπορειτε να με βοηθησετε. Πιεστικο σε γεωτριση ,μόλις ξεκινάει η αντλια το πιεστικο κανει το θόρυβο που κανει ενα δοχειο ,οταν γεμιζει νερο και μετα σταματαει. Το κανει μονο στην αρχή και μετα δουλεύει κανονικά. Ακούγεται δηλαδή σαν να παιρνει νερό
Απαντηση Νο:4
Το πρόβλημα πιό είναι; ο θόρυβος που κάνει το νερό που μπαίνει ή βγαίνει από το δοχείο διαστολής;
 
Γιάννης Σταυροπουλος 2022-08-07
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:5
Η ερωτηση ειναι πως ενω αντικατεστήσα ενα δοχειο διαστολης το μοτερ ανοιγοκληνει συνεχεια και Το δοχειο διαστομης δεν γεμιζει νερο.τι πρεπει να κανω.θελει να κανω εξαερωση?εξαερωνει μονο του και γεμιζει νερο??
Απαντηση Νο:5
ʼν το δοχείο διαστολής έχει αέρα σε μεγαλύτερη πίεση από αυτή που ανεβάζει το μοτέρ του πιεστικού, τότε αφαιρούμε αέρα από την βαλβίδα εισαγωγής αέρα, όπως ξεφουσκώνουμε το λάστιχο του αυτοκινήτου.
 
2023-01-03
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:6
Καλησπέρα εχω και εγώ μια ερώτηση: Το πιεστικό είναι φκρουντφος Γιατί κολλάει η φτερωτή του πιεστικού μου καμιά φορά και ξεκινάει να δουλεύει σωστά μετά από λίγα δευτερόλεπτα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ
Απαντηση Νο:6
Η φτερωτή που έχει το μοτέρ κολλάει στο περίβλημα; ή το Μοτέρ κάνει κάποιο βόμβο χωρίς να ξεκινά; Η φτερωτή Μπορεί να χαλάρωσε το σφίξιμο της με τον άξονα ενώ το μοτέρ κολλάει λόγω αλάτων στους άξονες της αντλίας ή ο πυκνωτής του μοτέρ έχει φτάσει στα όρια του με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται στο ξεκίνημα.
 
Nek 2023-01-09
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:7
Ήρθα από διακοπές άνοιξα τον διακόπτη του μοτέρ που είχα κλείσει πριν φύγω και δν ακούω το μοτέρ να ξεκινάει και εννοείται δν υπάρχει νερό στο σπίτι
Απαντηση Νο:7
Υπαρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει κολλησει το μοτέρ από την ακινησία.
 
Ανδρεας ασλανης 2023-03-06
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:8
Ηρθαν απο επιχειρηση υδρευσης γιατι εσταζε το ρολοι εφυγαν και δεν ξαναανοιξαν το διακοπτη εισροης νερου στην δεξαμενη με αποτελεσμα οταν τελειωσε το νερο της δεξαμενη σταματησε να δουλευη το πιεστικο τι κανω τωρα? Ευχαριστώ
Απαντηση Νο:8
Να τους ειδοποιήσετε να έλθουν να το ανοίξουν αν το ξέχασαν ή να σας πουν πότε θα το φτιάξουν αν δεν το έφτιαξαν ακόμα ή αν υπάρχει βλάβη που πρέπει να επισκευαστεί από εσάς.
 
2023-05-01
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:9
Καλησπερα εχω εναι οικιακο πιεστικο ενω δουλευει συνεχεια μου δειχνει πιεση Ο bar
Απαντηση Νο:9
Εφόσον το μοτέρ λειτουργεί συνέχεια και η πίεση είναι στο μηδέν, τότε ή είναι ανοικτές βρύσες ή κάπου υπάρχει μεγάλη διαρροή ή το πιεστικό έχει χαλάσει και δεν ανεβάζει πίεση.
 
Αλέξανδρος 2023-06-10
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:10
Καλημέρα έχω πιεστικό το όργανο δείχνει 2 μπάρ δεν πάει παραπάνω με την ρύθμιση και δεν κόβει το Μοτέρ διαρροή δεν εχω
Απαντηση Νο:10
Τότε για κάποιον άλλο λόγο δεν ανεβάζει πίεση. Και τον λόγο αυτόν πρέπει να τον βρείτε.
 
Christos+Evripidou 2023-06-15
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:11
Εχω εγκαταστησει δευτερο ντεποζιτο με πειστικό για να εχω νερο σε περίπτωση διακοπής νερου. Το πειστικό ξεκινά να λειτουργεί καθε περιπου 2 με 3 λεπτα για 5-6 δευτερόλεπτα και μετα σταματά. Ελεγξα για διαρροή και εντοπισα διαρροή στην τουαλετα. Εκλεισα το νερο που παει στην τουαλετα και το πρόβλημα βελτιωθηκε λιγο. Απο τα 2-3 λεπτα η λειτουργία του πιεστικου γινετε τωρα καθε 6-8 λεπτα για περίπου 2-3 δευτερόλεπτα. Τι λετε να φταιει;
Απαντηση Νο:11
Πέρα του ότι άν έχετε δοχείο διαστολής αυτό δεν πρέπει να λειτουργεί σωστά, έχετε και αλλού διαρροή...
 
2023-06-18
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:12
έχω κι εγώ grundfos. Μόλις δώσω ρεύμα ξεκινά και δεν σταματά. Έκλεισα τη βάνα προς το δίκτυο ύδρευσης και το τραβά από τη δεξαμενή και το ρίχνει μέσα ξανά. Φυσικά όσο δουλεύει έχω κανονικά νερό στο σπίτι, αλλά δεν σταματά να δουλεύει.
Απαντηση Νο:12
Να κλείσετε την βάνα εξόδου του πιεστικού, αν δεν υπάρχει βάλτε μία. Όταν κλείσει η βάνα εξόδου και τα υπόλοιπα είναι σωστά, τότε το πιεστικό εφόσον δεν έχει πρόβλημα πρέπει μόλις γεμίσει και το δοχείο διαστολής, άν έχει, να σταματήσει. Άν δεν σταματήσει σημαίνει ότι η πίεση σταματήματος στον πιεσοστάτη είναι πολύ υψηλά ρυθμισμένη ή το πιεστικό δεν μπορεί να πιέσει το νερό όσο μπορούσε πρίν.
 
2023-09-07
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:13
Καλησπέρα.Το πιεστικό δουλεύει συνέχεια αντικαταστάθηκε με καινούργιο και συνεχίζει να δουλεύει συνέχεια στην συνέχεια ψάξαμε δεν υπάρχει κάποια διαρροή στο σπίτι που μπορεί να είναι το πρόβλημα; .Ευχαριστώ.
Απαντηση Νο:13
Όπως έχουμε ξαναγράψει... Να κλείσετε την βάνα εξόδου του πιεστικού, αν δεν υπάρχει βάλτε μία. Όταν κλείσει η βάνα εξόδου και τα υπόλοιπα είναι σωστά, τότε το πιεστικό εφόσον δεν έχει πρόβλημα πρέπει μόλις γεμίσει και το δοχείο διαστολής, άν έχει, να σταματήσει. Άν δεν σταματήσει σημαίνει ότι η πίεση σταματήματος στον πιεσοστάτη είναι πολύ υψηλά ρυθμισμένη ή το πιεστικό δεν μπορεί να πιέσει το νερό όσο μπορούσε πρίν.
[value-9]
 
Γ. Βερόπουλος 2023-10-01
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:14
Έχω μια βρύση στον νιπτήρα του μπάνιου με ξεχωριστούς διακόπτες γοα ζεστό και κρύο ξαφνικά ανοίγω τον διακόπτη του ζεστού και δεν λειτουργει. Ειναι γενικά χαλαρός
Απαντηση Νο:14
Έχει λοιπόν πιθανότατα χαλάσει ο διακόπτης...

Τρουλλινός Γιώργος 6932860310 Υδραυλικές εργασίες σε όλη την Αθήνα - Αττική Αιγάλεω, Κορυδαλλός, Υμηττό, Δραπετσώνα, Ελληνικό, Ηλιούπολη
Αν σας απασχολεί παραπλήσιο θέμα ρωτήστε συμπληρωματικά. Ακόμα μπορείτε να σχολιάσετε ή να προσθέσετε κάτι στην υπάρχουσα απάντηση.
 

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Γράψτε εδώ την Ερώτηση/Σχόλιο/Απάντηση

Λύσεις για όλα τα μικρά ή ΜΕΓΑΛΑ τα εύκολα αλλά και τα δύσκολα τεχνικά προβλήματα

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

διαβάστε απλοϊκή Πολιτική σκέψη
"γιατί πάμε κατά Διαόλου ρέ Παιδιά;"

[ Νεότερες Ερωτήσεις ]

Θερμοσιφωνας ηλκτρικός και ηλιακός μαζί.

Διαρροή νερού από μπαταρία μπάνιου

Διαρροη απο υδρορροή σε ταβάνι

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΙΟ 31% ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ?

ο ταχυθερμαντης TRITON-avena σταζει

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Το νερό του θερμοσίφωνα μυρίζει

ΑΠΟΣΫΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΩΜΑΤΩΝ

Διαρροη νερού από σωλήνες σε πισινα

Μυρίζει το νερό του θερμοσιφωνα

ΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ - ΠΛΥΣΤΙΚΟ KARSHER ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ

Ποσ ειπολογιζο τα χιλιοστά ισογείου και πρώρου ορόφου.

Σφύριγμα από την παροχή νερού όταν κλείνει η βρύση.

Θόρυβος σωληνώσεων σαν σφυρίγμα μεσα στον τοίχο οταν ανοίγω τις βρυσες

Autoheat, ηλεκτρικά, σώματα καλοριφέρ νερού, και ηλεκτρικοί λέβητες περιγραφή και σύγκριση.

Προβλημα στο οικιακό πιεστικό νερού, λειτουργεί συνέχεια.

Σε ατομικη μοναδα θερμανσης πεφτει το ρελε στο πινακα ηλεκτρικου.

Θερμοσίφωνας στάζει από την βαλβίδα, και αυξάνεται η πίεση στο υδραυλικό δίκτυο.

Kοριφερ φυσικού αερίου με διαρροή σε ένα σώμα.

Αυτόματος πλήρωσης

Θορυβος από το καλοριφέρ αυτόνομης θέρμανσης.

Έχουν μαυρισει οι τοιχοι Κ ταβάνια από τα σώματα του καλοριφέρ.

Σταζει η βανα του καλοριφέρ. Διακόπτης 20κ χρόνων σαν αυτούς των παλιών βρυσων.

Επισκευή ταχυθερμοσιφωνου Siemens

Απαιτούμενες θερμίδες για Θερμανση διαμερισματος τεταρτου οροφου.

Αφήνω τον θερμοσίφωνα 40 λεπτά και δεν ζεσταίνει.

Ο ηλεκτρικός Θερμοσιφωνας αργεί πολύ για να ζεστάνει το νερό.

Νεος θερμοσιφωνας δε βγαζει νερο

Υπολογισμός καύσης πετρελαίου

Σώμα καλοριφέρ δεν είναι Ζεστο αλλά κρυο.

[ Παλαιότερες Ερωτήσεις ]


Ρωτήστε μας οτιδήποτε σχετικό με την ύδρευση και τα υδραυλικά, βρύσες, μπαταρίες, καζανάκια, νεροχύτη, νιπτήρα, οτιδήποτε σχετικό με την θέρμανση και τον κλιματισμό με λέβητες καλοριφέρ, κεντρική θέρμανση και αυτόνομη, ηλεκτροβάνες και κυκλοφορητές, οτιδήποτε σχετικό με ζεστά νερά χρήσης από θερμοσίφωνα, ηλιακό, μπόϊλερ, ταχυθερμοσίφωνα ηλεκτρικό ή φυσικού αερίου και σύντομα θα σας απαντήσουμε εδώ στο site ή και στο email σας αν το επιθυμείτε (το email σας δεν θα είναι ορατό στο site)

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Τίτλος Ερώτησης

Η ερώτηση σας

διαβάστε απλοϊκή Πολιτική σκέψη
"γιατί πάμε κατά Διαόλου ρέ Παιδιά;"
 

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Αιγάλεω, Κορυδαλλός, Υμηττό, Δραπετσώνα, Ελληνικό, ΗλιούποληΑγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Αγιο Δημήτριο, Αγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Αιγάλεω, Αλιμος, Αμπελόκηποι, , Αμπελόκηποι, Ανάβυσσο, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Αχαρνές, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, , Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακα, Γκύζη, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γουδί, Δάφνη, Δαφνί, Δραπετσώνα, Εκάλη, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ίλιο, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καματερό, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κολονάκι, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρωπία, Λιόσια, Λυκόβρυση, Μάνδρα, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μέτς, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Πεντέλη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Ντράφι, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιά, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Ραφήνα, Ρέντη, Ταύρο, Υμηττό, Φιλοθέη, Φιλοπάππου, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό,