ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλαμβάνω κάθε τεχνική εργασία

Εξυπηρετώ κάθε τεχνική ανάγκη

Σε όλη την Αθήνα και Αττική 

Εξυπηρέτηση &  Κυριακές & αργίες

 6932 860310    210 7520513 

Γιώργος Τρουλλινός 

6932860310

info@astyservice.gr

Υδραυλικά Καλοριφέρ

Αριθμός Αδείας 1626/Α

HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ON LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ banner.astyservice.gr EMAIL LINK
Διαβάστε "Περί Δημοκρατίας και περί Κοινωνίας"

Αναζητήστε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων μας μέσα από δεκάδες απαντήσεις μας σε ερωτήσεις και απορίες επσκεπτών. Αντι για τον  παραπάνω τίτλο ερώτησης μπορείτε να γράψετε άλες λέξεις πχ θερμοσίφωνας ή ηλιακός κλπ.

Απαντήσεις στις απορίες σας μέσα από την αναζήτηση του www.Google.com Υποβάλλετε σχετικές λέξεις και βρείτε εδώ τις σχετικές απαντήσεις

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ 10.64.19.207 _ 10.64.19.207 _ 10.64.19.207 _ _

Μεγάλη θερμοκρασία σε ξυλολέβητα.

Ερώτηση   Ρυθμίζω τον θερμοστατη του ξυλολέβητα στους 48 βαθμους και ανεβένει πανω απο 70 φετος μου το έκανε μετα απο συντήρηση. Πρίν με ρύθμιση στους 48 ανέβενε μέχρι τους 52-55 βαθμούς.
Απάντηση  Ο θερμοστάτης τι κόβει τι σταματά στους 48 βαθμούς ή σε όποια άλλη θερμοκρασία τον έχετε ρυθμίσει; έχετε καυστήρα πελλετ; ή απλά βάζετε κάποια ξύλα με το χέρι μέχρι να καούν; Όπως και να έχει ακόμα και καυστήρα να έχετε, όταν ο θερμοστάτης δώσει εντολή να σταματήσει ο καυστήρας μεσολαβεί ένα διάστημα αδράνειας, μέχρι να ολοκληρωθεί η καύση των ήδη υπαρχόντων πελλετ στην εστία με αποτέλεσμα μια σχετική συνέχεια στην αύξηση της θερμοκρασίας. Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει και η μειωμένη για οποιοδήποτε λόγο απορρόφηση - κατανάλωση του ζεστού από τα σώματα της εγκατάστασης.
Σαμαράς Χρηστος 2022-06-11
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:2
Έχω έναν ξυλολεβητα από το 2011,Σεπτέμβριο του21 και για πρώτη φορά και από τότε συνέχεια δεν σταματάει να ανεβαίνει η θερμοκρασία από την τιμή που το έχω ρυθμίσει να σταματήσει με αποτέλεσμα να ανοίγει η βαλβίδα ασφαλείας συνέχεια.τον λεβητα τον έχω με μια ηλεκτροβανα από το θερμοστάτη και πριν από την ηλεκτροβανα έναν κυκλοφορητή που στέλνει νερό στο μποιλερ όταν σβήνει η ηλεκτροβανα και μέχρι να πιάσει τους 60 βαθμούς ο λέβητας εκεί σταματάνε να δουλεύουν όλα και ανεβαίνει σιγά σιγά η θερμοκρασία μέχρι να ανοίξει η βαλβίδα ασφαλείας,αυτό γίνεται ένα χρόνο τώρα δεν μπορεί να μου τα λύσει κανένας υδραυλικός που ήρθε,σας ευχαριστώ
Απαντηση Νο:2
Αν η βαλβίδα ασφαλείας ελέγχει την πίεση και ανοίγει μόνο όταν ζεσταίνεται ο λέβητας τότε έχει χάσει τον αέρα το δοχείο διαστολής ή έχει πολύ περισσότερο αέρα από αυτόν που πρέπει. Αν η βαλβίδα ασφαλείας ελέγχει την θερμοκρασία και έχετε ξυλολέβητα με αυτόματο καυστήρα, τότε δεν λειτουργεί ο θερμοστάτης που ελέγχει τον καυστήρα. Αν η βαλβίδα ασφαλείας ελέγχει την πίεση και ανοίγει ακόμα και με κρύο τον ξυλολέβητα τότε έχει χαλάσει ο αυτόματος πλήρωσης ή στο μπόϊλερ τρύπησε το κύκλωμα που συνδέεται με τον ξυλολέβητα και περνά το νερό του δικτύου στον ξυλολέβητα. Αυτά με βάση την περιγραφή σας και κάποιες σχετικές περιπτώσεις.


Τρουλλινός Γιώργος 6932860310 Υδραυλικές εργασίες σε όλη την Αθήνα - Αττική Αγία Βαρβάρα, , Κερατσίνι, Νέα Χαλκηδόνα, Ταύρο, Αργυρούπολη
Αν σας απασχολεί παραπλήσιο θέμα ρωτήστε συμπληρωματικά. Ακόμα μπορείτε να σχολιάσετε ή να προσθέσετε κάτι στην υπάρχουσα απάντηση.
 

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Γράψτε εδώ την Ερώτηση/Σχόλιο/Απάντηση

Λύσεις για όλα τα μικρά ή ΜΕΓΑΛΑ τα εύκολα αλλά και τα δύσκολα τεχνικά προβλήματα

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

[ Νεότερες Ερωτήσεις ]

Θερμοστατης RANEX ROBMC-7GR

Τιμη τζαμιου του ηλιακου θερμοσίφωνα.

Αντοχη πλαστικού και χάλκινου σωλήνα.

ΘΟΡΥΒΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ. ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

Σόμπα πετρελαίου δεν στέλνει το πετρέλαιο και δεν ανάβει.

Θερμοσιφωνας ηλεκτρικος σταζει και εκλεισα την παροχη.

Τοποθετηση Σωματων

Θόρυβος του νερού που κοχλάζει σε θερμοσίφωνα.

ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΡΟΗ ΣΕ IDEAL STANDAR

Λέβητας πελλετ σε καμινάδα λέβητα πετρελαιου.

Δύο σόμπες σε ένα μπουρί.

Αντλία πιεστικού δεν ξεκινά αμέσως ή καθόλου ή μετά από αρκετή ώρα

Ένδειξη κατανάλωσης

Κατανάλωση πετρελαίου σε 120 τμ.

Προβληματα με το μποιλερ 3 πλης ενεργειας

Μεγάλη θερμοκρασία σε ξυλολέβητα.

Θέμα με πίσσα και μειωμένη απόδοση ξυλολέβητα.

ΤΟ ΦΩΤΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΑΝΑΒΕΙ ΑΜΥΔΡΑ

Ο καυστηρας σταματά καια σώματα δεν είναι ζεστά

Αμοιβη για εγκατασταση σωματων

Θόρυβος στο σιφόνι του νεροχύτη του μπάνιου

Θόρυβος από το πλυντήριο πιάτων στο σιφόνι του νεροχύτη κουζίνας

Τα μισα σωματα του καλοριφέρ ζεστα και τα μισα κρυα

Τοποθέτηση Μπουριών Σόμπας Πετρελαίου

Καθαρισμος ρετσινιου

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΠΟΥΡΙΑ

Σπασιμο τζαμιου στον ηλιακο

Ατομικο πιεστικό νερού σε κοινόχρηστο χώρο.

ΠΕΤΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΑ

ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΤΗΡΑ FEROLI

[ Παλαιότερες Ερωτήσεις ]


Ρωτήστε μας οτιδήποτε σχετικό με την ύδρευση και τα υδραυλικά, βρύσες, μπαταρίες, καζανάκια, νεροχύτη, νιπτήρα, οτιδήποτε σχετικό με την θέρμανση και τον κλιματισμό με λέβητες καλοριφέρ, κεντρική θέρμανση και αυτόνομη, ηλεκτροβάνες και κυκλοφορητές, οτιδήποτε σχετικό με ζεστά νερά χρήσης από θερμοσίφωνα, ηλιακό, μπόϊλερ, ταχυθερμοσίφωνα ηλεκτρικό ή φυσικού αερίου και σύντομα θα σας απαντήσουμε εδώ στο site ή και στο email σας αν το επιθυμείτε (το email σας δεν θα είναι ορατό στο site)

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Τίτλος Ερώτησης

Η ερώτηση σας

 

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Αγία Βαρβάρα, , Κερατσίνι, Νέα Χαλκηδόνα, Ταύρο, ΑργυρούποληΑγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Αγιο Δημήτριο, Αγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Αιγάλεω, Αλιμος, Αμπελόκηποι, , Αμπελόκηποι, Ανάβυσσο, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Αχαρνές, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, , Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακα, Γκύζη, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γουδί, Δάφνη, Δαφνί, Δραπετσώνα, Εκάλη, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ίλιο, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καματερό, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κολονάκι, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρωπία, Λιόσια, Λυκόβρυση, Μάνδρα, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μέτς, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Πεντέλη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Ντράφι, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιά, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Ραφήνα, Ρέντη, Ταύρο, Υμηττό, Φιλοθέη, Φιλοπάππου, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό,