ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλαμβάνω κάθε τεχνική εργασία

Εξυπηρετώ κάθε τεχνική ανάγκη

Σε όλη την Αθήνα και Αττική 

Εξυπηρέτηση &  Κυριακές & αργίες

 6932 860310    210 7520513 

Γιώργος Τρουλλινός 

6932860310

info@astyservice.gr

Υδραυλικά Καλοριφέρ

Αριθμός Αδείας 1626/Α

HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ banner.astyservice.gr EMAIL LINK
διαβάστε απλοϊκή Πολιτική σκέψη
"γιατί πάμε κατά Διαόλου ρέ Παιδιά;"
Διαβάστε "Περί Δημοκρατίας και περί Κοινωνίας"

Αναζητήστε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων μας μέσα από δεκάδες απαντήσεις μας σε ερωτήσεις και απορίες επσκεπτών. Αντι για τον  παραπάνω τίτλο ερώτησης μπορείτε να γράψετε άλες λέξεις πχ θερμοσίφωνας ή ηλιακός κλπ.

Απαντήσεις στις απορίες σας μέσα από την αναζήτηση του www.Google.com Υποβάλλετε σχετικές λέξεις και βρείτε εδώ τις σχετικές απαντήσεις

ΠΑΜΑΝΩΛΗΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΣΥΦΩΝΑ.

Ερώτηση   ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΣΕ ΚΑΛΠΑΚ 120 ΛΙΤΡΑ 3 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ (2 Χ 1,5) ΠΟΣΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΥΓΡΟ+ΝΕΡΟ ΒΑΖΩ?
Απάντηση  Ανάλογα με την περιοχή που έχετε τον ηλιακό θερμοσίφωνα υπάρχει και μιά κατώτατη θερμοκρασία που μπορεί να εμφανιστεί από χειμώνα σε χειμώνα, πχ -10 βαθμοί Κελσίου. Σε αυτή την περίπτωση πέρνουμε αντιψυκτικό για προστασία στους -10 βαθμούς Κελσίου ή έστω και λίγο περισσότερη προστασία πχ στους -12 βαθμούς Κελσίου.Αν το αντιψυκτικό είναι σε αυτή την θερμοκρασία -10 ή -12 βαθμούς Κελσίου τότε γεμίζουμε με αυτό το κλειστό κύκλωμα του ηλιακού χωρίς να προσθέσουμε νερό. Αν όμως βρούμε αντιψυκτικό που να προστατεύει πχ στους -20 βαθμούς Κελσίου τότε όπως πρέπει να αναγράφει και ο κατασκευαστής του μπορούμε να του βάλουμε ίση ποσότητα νερού και η προστασία του να υποβιβαστεί στους -10 βαθμούς Κελσίου ενώ η ποσότητα του θα διπλασιαστεί. Έτσι αν το αντιψυκτικό που θα βρούμε είναι για -40 βαθμούς Κελσίου θα βάλουμε στο 1λίτρο αντιψυκτικού 3λίτρα νερού και θα έχουμε 4 λίτρα για προστασία στους -10 βαθμούς Κελσίου, και βάζουμε όπως είπαμε μέχρι να γεμίσει το κλειστό κύκλωμα.
 
Γιαγκουλτσης 2022-06-04
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:2
Ζω κ κατοικω στην Φλωρινα. Το χειμωνα η θερμοκρασια φτανει κ στους -32 βαθμους κελσιου Τι θερμοκρασια θα πρεπει να εχουν τα υγρα του ηλιακου? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας. Επικοινωνηστε μαζι μου μεσω e-mail.
Απαντηση Νο:2
Τα αντιψυκτικά υγρά του ηλιακού πρέπει να αντέχουν και να μήν παγώνουν τουλάχιστον στους -32 βαθμούς ή και περισσότερο.
 
Georgios 2022-09-28
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:3
Από τον Έβρο συγκεκριμένα στη Σαμοθράκη 200 λίτρα μπόιλερ πόσα λίτρα αντιψυκτικό πρέπει να βάλω ευχαριστώ
Απαντηση Νο:3
Το αντιψυκτικό το βάζουμε μέχρι να γεμίσει πλήρως, και βέβαια το επιλέγουμε να προσφέρει αντιψυκτική προστασία, ανάλογη με την χαμηλότερη θερμοκρασία που μπορεί να παρουσιαστεί στην περιοχή μου μένουμε.
 
2022-10-24
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:4
Μαζι με αντιψυκτικο βάζω και νερο;;ευχαριστώ.
Απαντηση Νο:4
Αν το αντιψυκτικό προσφέρει προστασία σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, από αυτές που έχουμε στην περιοχή μας, τότε για λόγους οικονομίας, το αραιώνουμε με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή, ώστε να περιορίσουμε την περιττή αντιψυκτική του προστασία και να αυξήσουμε την ποσότητα του.
 
ΜΠΟΥΛΙΟΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ 2023-02-02
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:5
Σε διωροφη κατοικίας υσωγειο 1οροφος 2 όροφος με μόνωση ταράτσα,1και2 όροφος με τα ίδια τετραγωνικά με δυσωληνιο καλοριφέρ τι πετρέλαιο καίει ο κάθε όροφος
Απαντηση Νο:5
Άν υποθέσουμε ότι ο κάθε όροφος είναι 100 τ.μ. και έχει σώματα συνολικής απόδοσης 15.000 θερμίδων, τότε στον κάθε όροφο θα χρειάζονται για κάθε ώρα λειτουργίας 1,5 λίτρα πετρέλαιο.
 
Ιωάννης Γαλάνης - Άλλος 2023-10-23
Ερώτηση - Σχόλιο Νο:6
Σε μπόιλερ 200 λίτρων τριπλής ενέργειας και πάνελ 3 τετραγωνικών μέτρων πόσος είναι ο συνολικός όγκος του κλειστού κυκλώματος (νερό αντιψυκτικό). Ώστε να υπολογίσω την ποσότητα αντιψυκτικού σε ποσοστό που πρέπει να βάλω. Αυτό που αγόρασα έχει προστασία μέχρι -32 βαθμούς στο 100%. Στην περιοχή μου δεν πέφτει κάτω από -10. Ξέρω να βρίσκω τις αναλογίες, είμαι μαθηματικός,απλώς δεν γνωρίζω τη συνολική χωρητικότητα του συστήματος. Το μπόιλερβ και τα πάνελ είναι της green energy. Σας ευχαριστώ.
Απαντηση Νο:6
Ο πλέον κατάλληλος για να σας ενημερώσει σχετικά με την ποσότητα του αντιψυκτικού που παίρνει ο ηλιακός σας είναι ο κατασκευαστής του.

Τρουλλινός Γιώργος 6932860310 Υδραυλικές εργασίες σε όλη την Αθήνα - Αττική Βριλήσσια, Καισαριανή, Αργυρούπολη, Κερατέα, Ψυχικό, Ηλιούπολη
Αν σας απασχολεί παραπλήσιο θέμα ρωτήστε συμπληρωματικά. Ακόμα μπορείτε να σχολιάσετε ή να προσθέσετε κάτι στην υπάρχουσα απάντηση.
 

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Γράψτε εδώ την Ερώτηση/Σχόλιο/Απάντηση

Λύσεις για όλα τα μικρά ή ΜΕΓΑΛΑ τα εύκολα αλλά και τα δύσκολα τεχνικά προβλήματα

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

διαβάστε απλοϊκή Πολιτική σκέψη
"γιατί πάμε κατά Διαόλου ρέ Παιδιά;"

[ Νεότερες Ερωτήσεις ]

Ηλεκτροβανα κόλλησε και ο ωρομετρητής έγραφε.

Βλαβη ασφαλειας πινακα λεβητα

Η Καμιναδα του ξυλολέβητα χρειάζεται συχνό καθάρισμα.

προβλημα αέρα με σομπα πελλετ

Εργασία αντικατάστασης μπόϊλερ 80 λίτρων.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

λαθος εγκατασταση τζακιου;

Κάπνισμα ξυλόσομπας από παντου

υπερβολικη καπνα απο καλοριφερ

Boiler-Θερμοσίφωνας είναι ασφαλές?

Δεν κραταει ζεστο νερο

Βουισμα στο καζανακι

Θορυβος στην αποχέτευση του νεροχυτη

Αποθηκευση πλυντηριου ρουχων

Ποσο κοστίζει η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσιφωνα

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΣΥΦΩΝΑ.

Νερό σε καμινάδα καλοριφέρ

ΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΟΧΙ?

ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

θερμιδες Kcal σωματων πανελ θερμανσης.

Ζεστο νερο μυριζει

μαυρη καπνα στο χωρο του καυστηρα

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΗΛΙΑΚΟΥ

Ενεργειακό τζακι αύξηση απόδοσης

Τρύπα στο καλοριφέρ

ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ

Χρονοδιακόπτης που ελέγχει τον καυστήρα του καλοριφέρ.

Καπνος καμιναδας με στάχτη.

ΡΥΘΜΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΗΣ

Υγροποιηση στο ητα

[ Παλαιότερες Ερωτήσεις ]


Ρωτήστε μας οτιδήποτε σχετικό με την ύδρευση και τα υδραυλικά, βρύσες, μπαταρίες, καζανάκια, νεροχύτη, νιπτήρα, οτιδήποτε σχετικό με την θέρμανση και τον κλιματισμό με λέβητες καλοριφέρ, κεντρική θέρμανση και αυτόνομη, ηλεκτροβάνες και κυκλοφορητές, οτιδήποτε σχετικό με ζεστά νερά χρήσης από θερμοσίφωνα, ηλιακό, μπόϊλερ, ταχυθερμοσίφωνα ηλεκτρικό ή φυσικού αερίου και σύντομα θα σας απαντήσουμε εδώ στο site ή και στο email σας αν το επιθυμείτε (το email σας δεν θα είναι ορατό στο site)

Όνομα / επώνυμο

 (προαιρετικό)

e- mail

 (προαιρετικό)

Τίτλος Ερώτησης

Η ερώτηση σας

διαβάστε απλοϊκή Πολιτική σκέψη
"γιατί πάμε κατά Διαόλου ρέ Παιδιά;"
 

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Βριλήσσια, Καισαριανή, Αργυρούπολη, Κερατέα, Ψυχικό, ΗλιούποληΑγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Αγιο Δημήτριο, Αγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Αιγάλεω, Αλιμος, Αμπελόκηποι, , Αμπελόκηποι, Ανάβυσσο, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Αχαρνές, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, , Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακα, Γκύζη, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γουδί, Δάφνη, Δαφνί, Δραπετσώνα, Εκάλη, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ίλιο, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καματερό, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κολονάκι, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κρωπία, Λιόσια, Λυκόβρυση, Μάνδρα, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μέτς, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Πεντέλη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Ντράφι, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παπάγου, Πειραιά, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Ραφήνα, Ρέντη, Ταύρο, Υμηττό, Φιλοθέη, Φιλοπάππου, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό,