Για όλα τα μικρά ή μεγάλα τα εύκολα ή δύσκολα τεχνικά προβλήματα

του διαμερίσματος της πολυκατοικίας και του επαγγελματικού χώρου.

ΑΜΕΣΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ    6932 860 310 - 210 7520513

Υδραυλικός Αριθμός  Αδείας 1626/Α

HOME ΑΠΟΡΙΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ON LINE banner.astyservice.gr EMAIL LINK
BLACK LIST SITES 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

  

 6932 860 310 - - 80 1111 8888 - 210 7520513   [email]

 

.

 
 

ΘΕΛΕΤΕ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΤΟΥΣ?

 

 

ΕΛΑΤΕ  ΝΑ

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

www.poteron.gr

   
   
Αναλαμβάνουμε την Έκδοση των

Κοινοχρήστων της πολυκατοικίας σας. Συμβουλεύουμε και υποστηρίζουμε τον Διαχειριστή. Υπηρεσίες ποιότητος χαμηλό κόστος.

Δεχόμαστε συνεργασία Πανελλαδικά με

  • Συνεργεία καθαριότητας.

  • Συνεργεία απολυμάνσεων.

  • Τεχνικούς διαφ. ειδικοτήτων.

Πληρ. Τρουλλινός Γιώργος 6932860310

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ηλεκτρολογος 6944262188.

Πολυετής εμπειρία. Άμεση εξυπηρέτηση. Κατοικίες, Γραφεία,

Εργοστασιακοί χώροι. 

www.astyservice.gr/polyhron

 

Αντικατάσταση  θερμοσίφωνα ηλεκτρικού DURO GLASS 60 λίτρα 3-5 χρόνια εγγύηση από 120 ευρώ μαζί με την τοποθέτηση. 80 λίτρα  από 130 ευρώ ή ζητήστε προσφορά Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

Συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα

Μόνο 35 ευρώ ή ζητήστε προσφορά (Αντικάσταση Ανοδίου καθάρισμα Μπόιλερ Έλεγχος υγρών Γενικός έλεγχος ηλιακού. Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

Επισκευή εντοιχισμένου καζανακιού 

απο 35 ευρώ ή ζητήστε προσφορά. Επισκευή καζανακιών όλων των τύπων.  Τρουλλινός Γιώργος.6932860310

www.astyservice.gr

 

Αντικατάσταση ηλεκτροβάνας.

αυτόνομης θέρμανσης. Πλήρης μοτέρ και υδραυλικό μέρος Cim Siemens Jes κόστος από 70 ευρώ ή ζητήστε προσφορά. Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

Αντικατάσταση μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα 120 λίτρα από 340  ευρώ, Αντικατάσταση 160 λίτρα από 380 ευρώ ή ζητήστε προσφορά .Τρουλλινός Γιώργος. 6932860310

www.astyservice.gr

 

 

Φίλες φίλοι επισκέπτες ... οι ιστότοποι μαΙμού του astyservice.gr/

Αντιλαμβάνομαι και γνωρίζω ότι παντού υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα, από την απλή και ανύπαρκτη πολλές φορές βιοποριστική δραστηριότητα μέχρι την κοινωνία μας την πολυπολιτισμική  την κατακλυσμένη από επίδοξους εραστές του πλούτου  σε μία χώρα που η οικονομία έχει συρρικνωθεί. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες όλα μπουν να συμβούν, και αναμφίβολα συμβαίνουν και μάλιστα συμβαίνουν πολλά , ένα δε από αυτά αν και ασήμαντο σχετικά, είναι και η ασύστολη αντιγραφή κειμένων από τους ιστότοπους που παρουσιάζουν κάποια επισκεψιμότητα όπως το www.astyservice.gr με σκοπό την υποβάθμιση του περιεχομένου λόγω διασποράς των κειμένων και παράλληλα οικειοποίηση εκφράσεων που προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον αναγνώστη για το ύφος και την ποιότητα του ιστότοπου μαϊμού. Θα παραφράσω την κουβέντα του Ν. Μαστοράκη που κάποτε είπε ότι όταν αυτός έκανε τηλεόραση κάποιοι άλλοι έβοσκαν πρόβατα, και θα πώ ότι όταν μάθαινα υπολογιστές και έγραφα κείμενα στο ίντερνετ κλπ κάποιοι  έβοσκαν πρόβατα. Αποτέλεσμα τούτου είναι να έχω προλάβει να πώ και να γράψω πράγματα που η αντιγραφή τους σε άλλους ιστότοπους χωρίς αναφορά σε εμένα σε μια καλώς νοούμενη κοινωνία θεωρείται ντροπή τουλάχιστον. Γνωρίζω ότι η κοινωνία μας έπαψε να είναι κοινωνία, και γνωρίζω ότι υπάρχουν ιδιαιτερότητες στον τρόπο που αντιλαμβάνονται το ορθό και προσπαθούν να το  επιβάλουν. Για αυτό και εγώ ακολουθώ την νέα λογική σε αυτή την ιστοσελίδα παρουσιάζοντας κείμενα από ιστότοπους που έχουν κάτι  έστω αυτούσιο αντιγράψει από εμένα.

Γιώργος Τρουλλινός.

Οι  παρακάτω ιστότοποι έχουν αντιγράψει προτάσεις  ή και κείμενα από τον παρόντα ιστότροπο με στόχο την υποβάθμιση του...

ιστοτοπος μαϊμού
ιστοτοπος μαϊμού. το κείμενο με κόκκινα γράμματα το αντέγραψε    από το http://astyservice.gr/index.php?epila=1 που υπάρχει εκεί από το 2006...    

ΑΡΧΙΚΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΤ--- ΖΑΦΕΙ----  697----=-
ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
ΥΔΡΕΥΣΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ
ΥΔΡΕΥΣΗ

Ζεστού Κρύου νερού

Προσφερόμενες Εργασίες α) Εγκατάσταση σωλήνων παροχής ζεστού - κρύου νερού εσωτερικά των τοίχων σε νέες οικοδομές ή σε ανακαίνιση του διαμερίσματος ή του επαγγελματικού χώρου β) Εγκατάσταση σωλήνων παροχής ζεστού - κρύου νερού εξωτερικά των τοίχων του διαμερίσματος ή του επαγγελματικού χώρου. Στο μπάνιο την κουζίνα και το WC . Υλικά κατασκευής δικτύου σωλήνα σιδηρά προδιαγραφών, σωλήνα χαλκού προδιαγραφών, σωλήνα πλαστική προδιαγραφών .

Αναλαμβάνουμε κάθε τεχνική εργασία & εξυπηρετούμε

κάθε ανάγκη της πολυκατοικίας του διαμερίσματος

και του επαγγελματικού χώρου.ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΥΔΡΟΡΟΕΣ

Η πληρότητα του συστήματος χάλκινων υδρορροών ΔΟΜΑ εξασφαλίζει ομοιογένεια και σταθερότητα σε κάθε εφαρμογή. Λειτουργικότητα και μεγάλη αντοχή είναι τα χαρακτηριστικά που διαφυλάσσουν αποτέλεσμα αμετάβλητο στο χρόνο.


ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

ΥΔΡΕΥΣΗ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ


ΜΕ 35 ΕΥΡΩ !!!


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ


Copyright © 2013, ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΛΕΥ-----ΙΡΟΓΛΟΥ. All Rights Reserved.

Web Template created with Artisteer by zvagelis@gmail.com.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις υδραυλικές, θέρμανσης, ενδοδαπέδιας θέρμανσης, φυσικού αερίου.
Αναλαμβάνουμε από την πιο μικρή βλάβη έως την εξ αρχής εγκατάσταση σε νέες οικοδομές, συντηρήσεις ήδη υπάρχοντων εγκαταστάσεων καθώς και την παροχή συμβουλών σε σχέση με την ύδρευση/θέρμανση/αποχέτευση οποιασδήποτε οικίας ή επαγγελματικού χώρου.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά βρίσκουμε λύση πάντα στο πρόβλημα σας και πάντα σε προσιτές τιμές. Η ανταπόκριση είναι άμεση, ενώ αναλαμβάνονται υδραυλικές εργασίες, εγκαταστάσεις - συντηρήσεις αποχετεύσεων , έργα φυσικού αερίου , τοποθετήσεις ενεργειακών τζακιών , τζακιων καλοριφερ σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, σχετικά με υδραυλικά και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και εμείς, πρόθυμα, θα σας εξυπηρετήσουμε, δίνοντας σας τις καλύτερες λύσεις.
Ο ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΓΛΟΥ και το προσωπικό του είναι δίπλα σας, 24 ώρες το 24ωρο!

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙ ΝΕΡΟΥ - ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ - ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ


6977250076

Περιοχές ευθύνης μας όλα τα Μεσόγεια, Υδραυλικός Μεσογείων , Σπάτα , Αρτέμιδαα , Ραφήνα , Παλλήνη , Γέρακας , Υδραυλικός Αγία Παρασκευή , Υδραυλικός Χαλάνδρι.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ


ΜΕ 35 ΕΥΡΩ !!!


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
 

ιστοτοπος μαϊμού
ιστοτοπος μαϊμού. το κείμενο με κόκκινα γράμματα το αντέγραψε    από το http://astyservice.gr/index.php?epila=1 που υπάρχει εκεί από το 2006...    

ολόκληρος ο ιστότοπος είναι μαϊμού πιστεύω όμως ΄τι σαν μάστορας δεν θα είναι...


ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΠΟΥΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ:ΣΑΠ--ΝΑΚΗΣ ΘΕ--ΩΡΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:697--06964
ΕΜΑΙL:sap---nakis@gmail.com

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας άμεσα και με συνεπεια κάθε είδους εργασία που αφορά ύδρευση και θέρμανση!Εγγυόμαστε και φέρουμε την απόλυτη ευθύνη για όλες τις μορφές εγκατάστασης!Ζητήστε μας προσφορά για κάθε εργασία!Αναλαμβάνουμε κάθε τεχνική εργασία & εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη της πολυκατοικίας του διαμερίσματος και του επαγγελματικού χώρου!


α) Εγκατάσταση σωλήνων παροχής ζεστού - κρύου νερού εσωτερικά των τοίχων σε νέες οικοδομές ή σε ανακαίνιση του διαμερίσματος ή του επαγγελματικού χώρου!
β) Εγκατάσταση σωλήνων παροχής ζεστού - κρύου νερού εξωτερικά των τοίχων του διαμερίσματος ή του επαγγελματικού χώρου. Στο μπάνιο την κουζίνα και το WC .
Υλικά κατασκευής δικτύου σωλήνα σιδηρά προδιαγραφών, σωλήνα χαλκού προδιαγραφών, σωλήνα πλαστική προδιαγραφών .
Θέρμανση - Καλοριφέρ - Ψύξη (BOILER- FAN COIL)
Προσφερόμενες Εργασίες: Δίκτυο μονοσωλήνιο, Δισωλήνιο. Εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης, με σιδηροσωλήνες, σωλήνες χαλκού και πλαστικές. Εντοπισμός και αποκατάσταση διαρροών Επισκευές, μετατροπές, επεκτάσεις, δικτύων Αντιμετώπιση κραδασμού , θορύβων, υδραυλικών πληγμάτων και διαστολής δικτύου. Αντιμετώπιση προβλημάτων πίεσης και πλήρωσης δικτύου.
Αποχέτευση
Προσφερόμενες Εργασίες: Δίκτυα αποχέτευσης εγκατάσταση για ακάθαρτα και όμβρια. Αποχέτευση ακαθάρτων εσωτερική, εξωτερική, κάθετη και οριζόντια. Από σωλήνα πλαστική , μολύβδινη και μαντεμένια . Κατασκευή φρεατίων .Εγκατάσταση αντλιών απλών υποβρυχίων και με κοπτήρες , λυμάτων και ομβρίων.
Πυρόσβεση

Προσφερόμενες Εργασίες: Τοποθέτηση σωλήνων, αντλιών, φωλιές πυρόσβεσης, πυροσβεστήρες, αναγομώσεις, κρουνούς πυρόσβεσης, spriglers, πυρανίχνευση, πυροσβεστικά συγκροτήματα.
Αυτόματο Πότισμα
Προσφερόμενες Εργασίες: Εγκαταστάσεις αυτόματου ποτίσματος σε κήπους - μπαλκόνια, επισκευή αντικατάσταση προγραμματιστών αυτόματου ποτίσματος σωλήνων , μπέκ και λάστιχων.
Πιεστικά συγκροτήματα , πιεστικά οικιακής χρήσης. Πιεστικά δεξαμενών , πιεστικά γεωτρήσεων , πιεστικά πηγαδιών.
Προσφερόμενες Εργασίες: Εγκατάσταση πιεστικών με σιδηροσωλήνες, σωλήνες χαλκού και πλαστικές. Επισκευές, μετατροπές, επεκτάσεις, δικτύων , τοποθέτηση αντλιών και πιεστικών συγκροτημάτων παροχής νερού. Επισκευές συντηρήσεις.
Ηλιακοί θερμοσίφωνες
Προσφερόμενες Εργασίες: Τοποθετήσεις, επισκευές, συντηρήσεις και αντικαταστάσεις ηλιακών θερμοσιφώνων , ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, ταχυθερμοσιφώνων!Τοποθέτηση συλλέκτη ,μπόιλερ, ανοδίου, αντίστασης βαλβίδας ασφαλείας, θερμοστάτη. Αντικατάσταση συλλέκτη, μπόιλερ, ανοδίου, αντίστασης βαλβίδας ασφαλείας, θερμοστάτη. Συντήρηση συλλέκτη, μπόιλερ, ανοδίου, αντίστασης βαλβίδας ασφαλείας, θερμοστάτη ηλεκροβανών!
Λεβητοστάσιο
Προσφερόμενες Εργασίες: Τοποθέτηση κυκλοφορητών , βαλβίδων ασφαλείας, αυτόματων πλήρωσης, κλειστών δοχείων διαστολής, μειωτών πίεσης, υδροστατών, θερμοστατών, πρεσοστατών, αυτόματων πυροσβεστήρων μετρητών στάθμης πετρελαίου.
ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Δεξαμενές Μεταλλικές, Δεξαμενές Πλαστικές Μετρητές - Σταθμοδείκτες πετρελαίου
Προσφερόμενες Εργασίες: Κατασκευή δεξαμενών πετρελαίου επί τόπου από λαμαρίνα, τοποθέτηση έτοιμης δεξαμενής μεταλλικής και πλαστικής. Κοπή παλαιάς δεξαμενής. Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου. Τοποθέτηση Μετρητή - Σταθμοδείκτη πετρελαίου!
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ
Ηλιακών Θερμοσιφώνων

Προσφερόμενες Εργασίες: Έλεγχος του ηλιακού για διαρροές και φθορές (σωλήνες , μπόιλερ, συλλέκτες) Αφαίρεση φλάτζας αντίστασης και ανοδίου , αντικατάσταση ανοδίου. Έλεγχος θερμοστάτη. Καθαρισμός αντίστασης και μπόιλερ από άλατα και σκουριές. Έλεγχος υγρών κλειστού κυκλώματος. Αντικατάσταση φθαρμένων μονωτικών.


Καλοριφέρ

Προσφερόμενες Εργασίες: Αντικατάσταση σωμάτων καλοριφέρ τύπου ακαν τύπου πάνελ τύπου αλουμινίου και τύπου πετσετοκρεμάστρας Αντικατάσταση διακόπτη μονοσωλήνιου, διακόπτη εξωτερικού βρόγχου σώματος καλοριφέρ. Επισκευή διαρροής λέβητα , επισκευή διαρροής σωλήνων , επισκευή ή αντικατάσταση κυκλοφορητή, καυστήρα, καμινάδας, δοχείου διαστολής και ηλεκτροβάνας καλοριφέρ.

Αποχετεύσεις

Προσφερόμενες Εργασίες: Αντικατάσταση σωλήνων αποχέτευσης ομβρίων , σωλήνων αποχέτευσης ακαθάρτων οριζοντίων - καθέτων , εσωτερικών - εξωτερικών. Επισκευή σωλήνων αποχέτευσης ομβρίων , σωλήνων αποχέτευσης ακαθάρτων οριζοντίων - καθέτων , εσωτερικών - εξωτερικών. Επισκευή φρεατίων Καθαρισμοί Αποφράξεις!

Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Αναρτήσεις (Atom)

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑ--ΥΝΑΚΗΣ ΘΕ--ΩΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2007 3:11 μμ
Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας άμεσα και με συνεπεια κάθε είδους εργασία που αφορά ύδρευση και θέρμανση!Εγγυόμαστε και φέρουμε την απόλυτη ευθύνη για όλες τις μορφές εγκατάστασης!Ζητήστε μας προσφορά για κάθε εργασία!Αναλαμβάνουμε κάθε τεχνική εργασία & εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη της πολυκατοικίας του διαμερίσματος και του επαγγελματικού χώρου!
α) Εγκατάσταση σωλήνων παροχής ζεστού - κρύου νερού εσωτερικά των τοίχων σε νέες οικοδομές ή σε ανακαίνιση του διαμερίσματος ή του επαγγελματικού χώρου!
β) Εγκατάσταση σωλήνων παροχής ζεστού - κρύου νερού εξωτερικά των τοίχων του διαμερίσματος ή του επαγγελματικού χώρου. Στο μπάνιο την κουζίνα και το WC .
Υλικά κατασκευής δικτύου σωλήνα σιδηρά προδιαγραφών, σωλήνα χαλκού προδιαγραφών, σωλήνα πλαστική προδιαγραφών .
Θέρμανση - Καλοριφέρ - Ψύξη (BOILER- FAN COIL)
Προσφερόμενες Εργασίες: Δίκτυο μονοσωλήνιο, Δισωλήνιο. Εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης, με σιδηροσωλήνες, σωλήνες χαλκού και πλαστικές. Εντοπισμός και αποκατάσταση διαρροών Επισκευές, μετατροπές, επεκτάσεις, δικτύων Αντιμετώπιση κραδασμού , θορύβων, υδραυλικών πληγμάτων και διαστολής δικτύου. Αντιμετώπιση προβλημάτων πίεσης και πλήρωσης δικτύου.
Αποχέτευση
Προσφερόμενες Εργασίες: Δίκτυα αποχέτευσης εγκατάσταση για ακάθαρτα και όμβρια. Αποχέτευση ακαθάρτων εσωτερική, εξωτερική, κάθετη και οριζόντια. Από σωλήνα πλαστική ,
μολύβδινη και μαντεμένια . Κατασκευή φρεατίων .Εγκατάσταση αντλιών απλών υποβρυχίων και με κοπτήρες , λυμάτων και ομβρίων.
Πυρόσβεση
Προσφερόμενες Εργασίες: Τοποθέτηση σωλήνων, αντλιών, φωλιές πυρόσβεσης, πυροσβεστήρες, αναγομώσεις, κρουνούς πυρόσβεσης, spriglers, πυρανίχνευση, πυροσβεστικά συγκροτήματα.
Αυτόματο Πότισμα
Προσφερόμενες Εργασίες: Εγκαταστάσεις αυτόματου ποτίσματος σε κήπους - μπαλκόνια, επισκευή αντικατάσταση προγραμματιστών αυτόματου ποτίσματος σωλήνων , μπέκ και λάστιχων.
Πιεστικά συγκροτήματα , πιεστικά οικιακής χρήσης. Πιεστικά δεξαμενών , πιεστικά γεωτρήσεων , πιεστικά πηγαδιών.
Προσφερόμενες Εργασίες: Εγκατάσταση πιεστικών με σιδηροσωλήνες, σωλήνες χαλκού και πλαστικές. Επισκευές, μετατροπές, επεκτάσεις, δικτύων , τοποθέτηση αντλιών και πιεστικών συγκροτημάτων παροχής νερού. Επισκευές συντηρήσεις.
Ηλιακοί θερμοσίφωνες
Προσφερόμενες Εργασίες: Τοποθετήσεις, επισκευές, συντηρήσεις και αντικαταστάσεις ηλιακών θερμοσιφώνων , ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, ταχυθερμοσιφώνων!Τοποθέτηση συλλέκτη ,μπόιλερ, ανοδίου, αντίστασης βαλβίδας ασφαλείας, θερμοστάτη. Αντικατάσταση συλλέκτη, μπόιλερ, ανοδίου, αντίστασης βαλβίδας ασφαλείας, θερμοστάτη. Συντήρηση συλλέκτη, μπόιλερ, ανοδίου, αντίστασης βαλβίδας ασφαλείας, θερμοστάτη ηλεκροβανών!
Λεβητοστάσιο
Προσφερόμενες Εργασίες: Τοποθέτηση κυκλοφορητών , βαλβίδων ασφαλείας, αυτόματων πλήρωσης, κλειστών δοχείων διαστολής, μειωτών πίεσης, υδροστατών, θερμοστατών, πρεσοστατών, αυτόματων πυροσβεστήρων μετρητών στάθμης πετρελαίου.
ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Δεξαμενές Μεταλλικές, Δεξαμενές Πλαστικές Μετρητές - Σταθμοδείκτες πετρελαίου
Προσφερόμενες Εργασίες: Κατασκευή δεξαμενών πετρελαίου επί τόπου από λαμαρίνα, τοποθέτηση έτοιμης δεξαμενής μεταλλικής και πλαστικής. Κοπή παλαιάς δεξαμενής. Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου. Τοποθέτηση Μετρητή - Σταθμοδείκτη πετρελαίου!
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ
Ηλιακών Θερμοσιφώνων

Προσφερόμενες Εργασίες: Έλεγχος του ηλιακού για διαρροές και φθορές (σωλήνες , μπόιλερ, συλλέκτες) Αφαίρεση φλάτζας αντίστασης και ανοδίου , αντικατάσταση ανοδίου. Έλεγχος θερμοστάτη. Καθαρισμός αντίστασης και μπόιλερ από άλατα και σκουριές. Έλεγχος υγρών κλειστού κυκλώματος. Αντικατάσταση φθαρμένων μονωτικών.

Καλοριφέρ

Προσφερόμενες Εργασίες: Αντικατάσταση σωμάτων καλοριφέρ τύπου ακαν τύπου πάνελ τύπου αλουμινίου και τύπου πετσετοκρεμάστρας Αντικατάσταση διακόπτη μονοσωλήνιου, διακόπτη εξωτερικού βρόγχου σώματος καλοριφέρ. Επισκευή διαρροής λέβητα , επισκευή διαρροής σωλήνων , επισκευή ή αντικατάσταση κυκλοφορητή, καυστήρα, καμινάδας, δοχείου διαστολής και ηλεκτροβάνας καλοριφέρ.

Αποχετεύσεις

Προσφερόμενες Εργασίες: Αντικατάσταση σωλήνων αποχέτευσης ομβρίων , σωλήνων αποχέτευσης ακαθάρτων οριζοντίων - καθέτων , εσωτερικών - εξωτερικών. Επισκευή σωλήνων αποχέτευσης ομβρίων , σωλήνων αποχέτευσης ακαθάρτων οριζοντίων - καθέτων , εσωτερικών - εξωτερικών. Επισκευή φρεατίων Καθαρισμοί Αποφράξεις!

 

 
ιστοτοπος μαϊμού
ιστοτοπος μαϊμού. το κείμενο με κόκκινα γράμματα το αντέγραψε    από το http://astyservice.gr/index.php?epila=2&postnumber=2 που υπάρχει εκεί από το 2006..

.    


Ανακαινιση σπιτιων, όλα τα τεχνικα θεματα ανακαινισης σπιτιου, ανακατασκευες, αναπαλαιωσεις
Υδρευση αποχετευση και φυσικο αεριο
Υδρευση αποχετευση και φυσικο αεριοΓενικά:
Ανεξάρτητα από το σύστημα θέρμανσης που θα επιλεγεί για να καλύψει τις ανάγκες των χώρων κτιρίου, όλη η εγκατάσταση θέρμανσης θα πρέπει να υπολογίζεται, κατασκευάζεται και λειτουργεί με τρόπο, ώστε να εξασφαλίζεται: Η ασφάλεια των ατόμων που τη χρησιμοποιούν, καθώς και η ασφάλεια του κτιρίου και των γειτονικών ιδιοκτησιών, όπου είναι εγκατεστημένη. Η άνεση των χρηστών της εγκατάστασης Η επάρκεια και η ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασης, σε συνδυασμό με την ελαχιστοποίηση του κόστους λειτουργίας της Κατά το δυνατό, η αυτόματη λειτουργία της και να λαμβάνονται τα απαραίτητα κάθε φορά μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας. Το σύστημα παροχής θερμότητας υπολογίζεται με βάση τις ολικές θερμικές απώλειες του κτιρίου. Ο υπολογισμός των θερμικών απωλειών του κτιρίου γίνεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στον κανονισμό θερμομόνωσης (ΠΔ/1-6-79 ΦΕΚ-362/Δ/79) όπως εκάστοτε ισχύει. Τα υλικά, οι συσκευές ή εξαρτήματα και οι αυτοματισμοί που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της εγκατάστασης της θέρμανσης θα πρέπει να είναι κατάλληλα για τη χρήση που προορίζονται, άριστης ποιότητας και εφοδιασμένα με αντίστοιχη έγκριση καταλληλότητας. Ο τρόπος κατασκευής των εγκαταστάσεων και η ποιότητα των υλικών, καθώς και συστάσεις και οδηγίες καθορίζονται από τις εγκεκριμένες τεχνικές οδηγίες.Λέβητας φυσικού αερίου η πετρελαίου

Η ενσωμάτωση στοιχείων της εγκατάστασης θέρμανσης στο φέροντα οργανισμό απαγορεύεται. Ενσωμάτωση αυτών στα μη φέροντα μέρη της οικοδομής πρέπει να αποφεύγεται, στις περιπτώσεις όμως που είναι αναπόφευκτη, επιτρέπεται εφόσον: πιθανή βλάβη του κτιρίου ή της εγκατάστασης θέρμανσης από σεισμό ή άλλη αιτία δεν θα επιφέρει αχρηστία στην εγκατάσταση θέρμανσης ή βλάβη στην οικοδομή και γενικά η αποκατάσταση των βλαβών να είναι σχετικά εύκολη, σύντομη και οικονομική. δεν δημιουργούνται κακοτεχνίες και αντιαισθητικές κατασκευές. εξασφαλίζεται ελεύθερη συστολή - διαστολή των σωληνώσεων και έντεχνα τελειώματα. τα ενσωματωμένα υλικά είναι κατάλληλα σύμφωνα με τις σχετικές προδιαγραφές και την τεχνική εμπειρία και δεν αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Η στήριξη και η διέλευση των στοιχείων των εγκαταστάσεων θέρμανσης επιτρέπεται στα φέροντα και μη τμήματα της οικοδομής, εφόσον έχει γίνει σχετική πρόβλεψη από τη στατική και αντισεισμική μελέτη Εάν δεν έχει γίνει σχετική πρόβλεψη στην στατική και αντισεισμική μελέτη είναι δυνατόν να επιτραπούν διελεύσεις και στηρίξεις σε φέροντα ή μη τμήματα της οικοδομής, εάν δεν ελαττώνεται κάτω από τα επιτρεπτά όρια η φέρουσα ικανότητα και αντοχή αυτών, μετά από έγγραφη βεβαίωση του επιβλέποντα τις στατικές εργασίες μηχανικού. στ. Εφόσον οι κλιματολογικές συνθήκες το απαιτούν, η εγκατάσταση θέρμανσης πρέπει να κατασκευάζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζεται επαρκής προστασία από τον παγετό, για όλα τα τμήματα της εγκατάστασης. Η εγκατάσταση πρέπει να είναι υπολογισμένη και κατασκευασμένη κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μη δημιουργείται θόρυβος κατά τη λειτουργία ούτε να διευκολύνεται η μετάδοση του θορύβου. Σε χώρους με ειδικές απαιτήσεις στάθμης θορύβου, πρέπει να λαμβάνονται ειδικά μέτρα. Επίσης μέτρα πρέπει να λαμβάνονται και σε χώρους με πηγές θορύβου (πχ λεβητοστάσια), ώστε να μη δημιουργείται ενόχληση σε παρακείμενους χώρους


Γενικά
Οι εσωτερικές υδραυλικές εγκαταστάσεις του κτιρίου περιλαμβάνουν τις εγκαταστάσεις ύδρευσης (δηλαδή τις εγκαταστάσεις διανομής και αποθήκευσης νερού χρήσης, τις εγκαταστάσεις παραγωγής, διανομής και αποθήκευσης ζεστού νερού χρήσης), τις εγκαταστάσεις πυρόσβεσης με νερό ή αφρό χαμηλής διόγκωσης, τις εγκαταστάσεις αποχέτευσης λυμάτων, απόβλητων και ομβρίων ή άλλων καθαρών νερών, καθώς και τις διάφορες συνδέσεις μέσα ή έξω από το κτίριο, που σκοπό έχουν την τροφοδοσία του με νερό ή την απομάκρυνση λυμάτων, αποβλήτων και ομβρίων

β. Οι εσωτερικές υδραυλικές εγκαταστάσεις κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζονται συνθήκες υγιεινής, ασφάλειας και άνεσης των ατόμων που χρησιμοποιούν (κατοικούν, εργάζονται ή παρευρίσκονται) τα κτίρια, καθώς και η ορθή και απρόσκοπη λειτουργία αυτών. Να λαμβάνεται πρόνοια ώστε η δικλείδα γενικής παροχής να είναι προσιτή και σε άτομα με ειδικές ανάγκες, χρήστες αμαξιδίων. γ. Ο τρόπος κατασκευής των εγκαταστάσεων και η ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών, καθώς και οι συστάσεις και οδηγίες καθορίζονται από τους σχετικούς κανονισμούς ή και τις εγκεκριμένες τεχνικές οδηγίες ή εμπειρικά, αν δεν υπάρχουν τα πιο πάνω. Ειδικότερα, για τις εγκαταστάσεις ύδρευσης εφαρμόζονται οι διατάξεις της τεχνικής οδηγίας του ΤΕΕ, (ΤΟΤΕΕ-2411/86). Για τις εγκαταστάσεις αποχέτευσης λυμάτων και ομβρίων εφαρμόζονται οι διατάξεις της ΤΟΤΕΕ-2412/86 που εγκρίθηκε με την Αποφ-ΕΗ1/0120/7-3-88 (ΦΕΚ-177/Β/88) του ΥΠΠΕΧΩΔΕ και για τις εγκαταστάσεις πυρόσβεσης με νερό οι διατάξεις της ΤΟΤΕΕ-2451/86 που εγκρίθηκε με την Αποφ-ΕΗ1/455/12-11-87 (ΦΕΚ-632/Β/87) του ΥΠΠΕΧΩΔΕΕγκατάσταση Θερμο μπόιλερ μονής (ηλεκτρικός θερμοσίφωνας)διπλής και τριπλής ενέργειας.
Τα μπόιλερ – θερμο μπόιλερ μικρής 80 – 160 λίτρα ή μεγάλης χωρητικότητας 160 - 200 λίτρα και πάνω παρέχουν ζεστό νερό μέσω ηλεκτρικής αντίστασης ή μέσω καλοριφέρ ή ηλιακού συλλέκτη. Επιλέγοντας κάθε φορά την οικονομικότερη παροχή ενέργειας .Εξυπηρετούν έτσι κάθε ανάγκη για ζεστό νερό του διαμερίσματος ή και της πολυκατοικίας κεντρικά ζεστά νερά .Μία τυπική εγκατάσταση περιλαμβάνει απο πλευράς εργασιών. Τοποθέτηση του Θερμο μπόιλερ στο λεβητοστάσιο του κτιρίου ή τοποθέτηση του Θερμο μπόιλερ στο πατάρι του κτιρίου Σύνδεση στις σωλήνες ζεστού κρύου νερού χρήσης Σύνδεση στις σωλήνες του λέβητα Σύνδεση στις σωλήνες του ηλιακού Σύνδεση αγωγών λεκτρικού ρεύματος
Ζεστού Κρύου νερού
Εργασίες α) Εγκατάσταση σωλήνων παροχής ζεστού - κρύου νερού εσωτερικά των τοίχων σε νέες οικοδομές ή σε ανακαίνιση του διαμερίσματος ή του επαγγελματικού χώρου β) Εγκατάσταση σωλήνων παροχής ζεστού - κρύου νερού εξωτερικά των τοίχων του διαμερίσματος ή του επαγγελματικού χώρου. Στο μπάνιο την κουζίνα και το WC . Υλικά κατασκευής δικτύου σωλήνα σιδηρά προδιαγραφών, σωλήνα χαλκού προδιαγραφών, σωλήνα πλαστική προδιαγραφών
Υλικά κατασκευής Σωλήνα δικτυωμένου πολυαιθυλενίου UNAVELDMULTI, PETZETAKIS HYDROMAK, PETZETAKIS TUBOMAK , REHAU σωλήνα χαλκού TALOS ECOTHERM , ACR TALOS ECOTHERM ΧΑΛΚΟΡ , WICO FLEX

Συστήματα Ύδρευσης

Συστήματα υδραυλικών δικτύων (σωλήνες, ρακόρ, παρελκόμενα)

Σύστημα με σωλήνες πολλαπλών στρωμάτων με φύλλο αλουμινίου Cobrapress

Εξαρτήματα σύνδεσης σωληνώσεων

Ορειχάλκινα ρακόρ για μεταλλικούς σωλήνες (χάλκινους και χαλύβδινους)

·Ορειχάλκινα ρακόρ για σωλήνες πολυαιθυλενίου

·Ορειχάλκινα ρακόρ για καύσιμα

Συλλέκτες διανομής

Σφαιρικοί διακόπτες για νερό και καύσιμο αέριο

Ειδικοί διακόπτες

Παρελκόμενα

Συστήματα θέρμανσης

Κλασικά συστήματα θέρμανσης (σωλήνες, ρακόρ, συλλέκτες, διακόπτες και ρυθμιστικά)

Συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας (κεντρικές μονάδας, ηλεκτροβάννες, θερμοστάτες)

Παρελκόμενα (φίλτρα, μειωτές πίεσης, βαλβίδες ασφαλείας
Σύνθετος σωλήνας αποτελούμενος από 2 στρώματα δικτυωμένου πολυαιθυλενίου, με ενδιάμεσο στρώμα αλουμινίου.
Σύστημα που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα τόσο των μεταλλικών όσο και των πλαστικών σωλήνων. Εφαρμογές σε εγκαταστάσεις ύδρευσης και θέρμανσης. Σιγουριά στην εγκατάσταση και με την χρήση ειδικών εξαρτημάτων (press fittings).

Εδώ συμπεριλαμβάνονται σωλήνες και εξαρτήματα αποχέτευσης από PVC, σωλήνες και εξαρτήματα από πολυπροπυλένιο (ΡΡ), φρεάτια, σιφώνια, υδροροές κτλ.

www.dimiourgontexnima.gr

Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Αναρτήσεις (Atom)
Ανακαινιση - τεχνικα θεματα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Ανακαινιση σπιτιου, προσφορες, είναι αληθινες ?
ποιο ειναι το κοστος για την ανακαινιση του σπιτιου σας, δειτε απαντησεις
ανακαινιση σπιτιου, τι θα πρεπει να προσεξουμε
ποσο θα κοστισει η κατασκευη του νεου σπιτιου μου
μονωση ταρατσας και θερμοπροσοψη
Ποσο θα στοιχισει η ανακαινιση του καταστηματος μου;
αδεια ανακαινισης – και αδεια νεας κατασκευης. Χρήσιμος οδηγός
ελαιοχρωματισμος σπιτιού, τα παντα για το βαψιμο πριν απο αυτο
ενεργειακο πιστοποιητικο κτιριων, τι πρεπει να ξερετε
κεραμοσκεπη, τι είναι; δίριχτη στεγη,τετραριχτη στεγη,μονοριχτη στεγη,
Υδρευση αποχετευση και φυσικο αεριο
διακοσμηση και ανακαινιση.ωφελη εργου ανακαινισης
ερωτησεις και απαντησεις σε τεχνικα θεματα
Αν κάνετε μόνοι σας γενική ανακαίνιση !
Ανακαίνιση και διακόσμηση μπάνιου
Τα είκοσι στάδια ανακαίνισης και κατασκευής.
Αρχική σελίδα

Δείτε ακόμη

αναπαλαιωση σε πετρινα σπιτια, βίντεο απο έργα μας.
Ένα παλιό Πέτρινο σπίτι , ένα οίκημα πολλές φορές εγκαταλελειμμένο, για πολλούς χαμένη υπόθεση για εμάς ; μεγάλη πρόκληση και για τους τ...
αναπαλαίωση η ανακατασκευή πέτρινου σπιτιού; τι θα πρέπει να προσέξετε.
Αναπαλαίωση πέτρινου σπιτιού Τι πρέπει να προσέξουμε στην κατασκευή κατοικίας σε ορεινή περιοχή; Τα πέτρινα σπίτια , φτ...
ανακαινιση και δαπεδο, τι είναι το Laminate.
Ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση δαπέδου, Laminate. Τι είναι το Laminate ; Η σύνθεσή κατασκευής τους είναι κατά 90% από ξύλο, οι τύποι...
γενικη ανακαινιση διαμερισματος στην Αγ. Παρασκευή
Ανακαινιση διαμερισματος , ένα νέο σπίτι, σίγουρα αφορμή για να σχεδιάζεις το σπίτι τον ονείρων σου, μια καλή ευκαιρία για να πραγματοποιή...
αναπαλαιωση σε πετρινο του 1800, μπορεί να γίνει; ποιό θα είναι το αποτέλεσμα;
Η αναπαλαίωση ενός Πέτρινου σπιτιού είναι μια εργασία που κατά κύριο λόγο στηρίζεται στην γνώση και την εμπειρία, να θυμάστε ότι χρειάζ...
Πως θα κάνετε αποκατάσταση σε πέτρινο κτίσμα;
Τρόπος αποκατάστασης σε πέτρινο κτίσμα. Στο σημερινό μας άρθρο, θα διαβάσετε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, εάν πρόκειται να προχωρ...
Αναπαλαιωση σπιτιου με προσθηκη.
Γενικότερα η κατασκευή ενός νέου σπιτιού είναι πολύ σημαντική και σοβαρή υπόθεση για όποιον αποφασίσει να κατασκευάσει ένα νέο σπίτι ,...
ανακαινιση και τζακι, τζακι ενεργειακο, τζακι με πυροτουβλα, πληροφορίες
ΤΖΑΚΙ, τζάκι με πυρότουβλα , μαντεμένιο τζάκι, ενεργειακό τζάκι, Σήμερα τα τζάκια ξεχωρίζουν σε 3 διαφορετικά είδη, αυτά που έχουν ως ε...
Πέτρινα σπίτια, τι πρέπει να προσέξουμε;
Τι πρέπει να προσέξουμε στην κατασκευή κατοικίας σε ορεινή περιοχή; Είναι κοινή παραδοχή από το μεγαλύτερο πληθυσμό της υδρογείου,...
αναπαλαιωση, ανακατασκευη κτηριου, μαθετε τι σημαινουν.
Αναπαλαιώσεις σε διατηρητέα, ανακατασκευές κτιρίων, αναπαλαιώσεις πέτρινων οικιών και κτισμάτων. Γενικά μέσα από την εμπειρί...

Ετικέτες

Ανακαίνιση παλαιού διαμερίσματος Λαύριο (1)
Ανακαίνιση διαμερίσματος (1)
Ανακαίνιση διαμερίσματος Αττική (1)
Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων (1)
Ανακαίνιση εσωτερικών χωρων (1)
ανακαίνιση και θερμοπρόσοψη κατοικίας (1)
Ανακαίνιση και κόστος (1)
Ανακαίνιση και χρώματα. (1)
Ανακαίνιση κουζίνας έργα μας (1)
Ανακαίνιση οικοδομικές ορολογίες (1)
ανακαίνιση σπιτιού 2011 (1)
Ανακαινιση διακοσμηση (1)
Ανακατασκευή πέτρινου Αρκαδία (1)
Ανανακατασκευή σπιτιού στο Ν. Λέσβου (1)
Αναπαλαίωση σπιτιου με προσθήκη (1)
αναπαλαιώσεις σπιτιων διατηρητέα κτιρια (1)
Βιοκλιματικά σπίτια (1)
γενική ανακαίνιση σπιτιού (1)
Ενεργειακό τζάκι μαντέμι πυρότουβλο (1)
Κατασκευή σπιτιών σε νέο οικόπεδο (1)
Πέτρινα σπίτια (1)
Πέτρινο και τρόπος κατασκευής (1)
Πράσινη ταράτσα (1)
Πράσινο πέτρινο σπίτι KENAK (1)
Τα Δάπεδα στην ανακαίνιση (1)
Τεχνικά θέματα ανακαίνισης (1)
Τεχνικές ανακαίνισης (1)

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ, ανακαινίσεις, ανακαίνιση κατοικίας, ανακαινιση σπιτιου,
Ανακαινιση σπιτιού, ανακατασκευή σπιτιου, ανακαινιση διαμερίσματος, οικοδομικά τεχνικά έργα, Κόστος ανακαίνισης σπιτιου, αναπαλαιώσεις σπιτιών , ανακαινίσεις σπιτιων, Τεχνικά θέματα ανακαίνισης με κοστολόγηση έργων. Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Δημιουργών Τέχνημα

Θέλετε να μάθετε πως θα αντιμετωπίσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα; Στείλτε μας e-mail με σύντομη περιγραφή του θέματος που αντιμετωπίζεται και είναι σχετικο με ανακατασκευή-ανακαίνιση στην παρακάτω ηλεκτρονική διευθυνση info@dimiourgontexnima.gr και θα σας απαντήσουμε το ταχύτερο δυνατόν.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


Αναγνώστες
Στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα
Στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα
Ζητήστε μας την γνώμη μας για κάθε τεχνικό πρόβλημα ανακατασκευής
Ανακαίνιση η ανακατασκευή σπιτιών.
Ανακαίνιση η ανακατασκευή σπιτιών.
Η ανακαίνιση και η διακόσμηση στα καλύτερα της.
Συνολικές προβολές σελίδας
Sparkline 155196
Translate
Με την υποστήριξη της Μετάφραση
Google+ Badge
Google+ Followers

Ελαιοχρωματισμός, πρακτικές συμβουλές
Ελαιοχρωματισμός, πρακτικές συμβουλές
Τα πάντα για τους ελαιοχρωματισμούς
www.dimiourgontexnima.gr. Travel πρότυπο. Powered by Blogger.ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο δικτυακό Ιστολόγιο http://anakainisi-anakainisi.blogspot.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα.

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις θα πρέπει να εφαρμόζονται για την χρήση ανάγνωσης του δικτυακού ιστολογίου της Δημιουργών τέχνημα που βρίσκεται σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://anakainisi-anakainisi.blogspot.grΤο σύνολο του περιεχομένου του ιστολογίου " Δημιουργών τέχνημα ", συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά και περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί κύριο αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Γενικά ότι δημοσιεύεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του Δικτυακού μας τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Δημιουργών τέχνημα και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων όπως επίσης κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με τον δικτυακό τόπο της επιχείρησης και με τον κύριο διακριτικό τίτλο Δημιουργών Τέχνημα.


Ειδικότερα, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση» (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, ολικά ή ακόμη εν μέρει ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη άδεια της Δημιουργών τέχνημα.


Κατ' εξαίρεση και μόνο, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνο, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ' οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.


Οι παρούσες σελίδες για αυτό το BLOG δημιουργήθηκαν από την Δημιουργών τέχνημα, σχεδιάστηκαν και συντηρούνται από την Δημιουργών τέχνημα, οποιοδήποτε πρόσωπο μπορεί να προβάλλει, να αντιγράψει, να εκτυπώσει και να διανέμει οποιοδήποτε κείμενο, εικόνα ή κεφάλαιο περιέχεται σε αυτό το δικτυακό τόπο, εφόσον τηρεί και τους τέσσερις παρακάτω ρητούς όρους:


Η χρήση των κειμένων, των εικόνων ή του όποιου κεφαλαίου, κατηγορίας, υποκατηγορίας, σελίδας προορίζεται για ενημερωτικούς και μόνο σκοπούς.


Η χρήση του κειμένων, εικόνων, δεν προορίζεται για χρήση εμπορικών σκοπών από τρίτους.


Να ενημερώνεται πάντοτε η Δημιουργών Τέχνημα για τη συγκεκριμένη χρήση κειμένων, η εικόνων ή του όποιου κεφαλαίου.


Κατά τη χρήση των κειμένων, η των εικόνων, ή του όποιου κεφαλαίου θα πρέπει απαραίτητα να γίνεται αναφορά στην Δημιουργών Τέχνημα.


Η διαχείριση και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του δικτυακού ιστολόγου της Δημιουργών Τέχνημα, υπόκεινται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997 για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής προστασίας Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).


Εάν κάποιος επισκέπτης - χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας - ιστολογίου.

Η Δημιουργών Τέχνημα, διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων των χρηστών και δεν μεταβιβάσει σε οποιοδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση των περιπτώσεων που ρητώς προβλέπονται σε σχετικές περί διατάξεων του νόμου η μετά από επιλογή των ιδιοκτητών.


Η Δημιουργών Τέχνημα, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενημέρωση και την ανάπτυξη του παρόντος δικτυακού ιστολογίου, λαμβάνει δε όλα τα ενδεδειγμένα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα προκειμένου να προστατεύσει την ασφάλεια των δεδομένων που καταχωρούνται.


Η Δημιουργών τέχνημα κατά τακτά χρονικά διαστήματα πρoχωρά σε ανάρτηση πληροφοριών ή και θεμάτων με φωτογραφικό υλικό αλλά και ποικίλα θέματα που περιγράφονται σε αυτό το δικτυακό τόπο με σκοπό την ενημέρωση του κοινού.


Η επιχείρηση Δημιουργών Τέχνημα, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της και διατηρεί το δικαίωμα έναντι της όποιας παραβίασης των παραπάνω και έναντι των όποιων παραβιάσουν και με οποιοδήποτε τρόπο γενικά η μέρους των παραπάνω.


Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Δημοσίευση σχολίου
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Αναρτήσεις (Atom)
Ανακαινιση - τεχνικα θεματα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Ανακαινιση σπιτιου, προσφορες, είναι αληθινες ?
ποιο ειναι το κοστος για την ανακαινιση του σπιτιου σας, δειτε απαντησεις
ανακαινιση σπιτιου, τι θα πρεπει να προσεξουμε
ποσο θα κοστισει η κατασκευη του νεου σπιτιου μου
μονωση ταρατσας και θερμοπροσοψη
Ποσο θα στοιχισει η ανακαινιση του καταστηματος μου;
αδεια ανακαινισης – και αδεια νεας κατασκευης. Χρήσιμος οδηγός
ελαιοχρωματισμος σπιτιού, τα παντα για το βαψιμο πριν απο αυτο
ενεργειακο πιστοποιητικο κτιριων, τι πρεπει να ξερετε
κεραμοσκεπη, τι είναι; δίριχτη στεγη,τετραριχτη στεγη,μονοριχτη στεγη,
Υδρευση αποχετευση και φυσικο αεριο
διακοσμηση και ανακαινιση.ωφελη εργου ανακαινισης
ερωτησεις και απαντησεις σε τεχνικα θεματα
Αν κάνετε μόνοι σας γενική ανακαίνιση !
Ανακαίνιση και διακόσμηση μπάνιου
Τα είκοσι στάδια ανακαίνισης και κατασκευής.
Αρχική σελίδα

Δείτε ακόμη

αναπαλαιωση σε πετρινα σπιτια, βίντεο απο έργα μας.
Ένα παλιό Πέτρινο σπίτι , ένα οίκημα πολλές φορές εγκαταλελειμμένο, για πολλούς χαμένη υπόθεση για εμάς ; μεγάλη πρόκληση και για τους τ...
αναπαλαίωση η ανακατασκευή πέτρινου σπιτιού; τι θα πρέπει να προσέξετε.
Αναπαλαίωση πέτρινου σπιτιού Τι πρέπει να προσέξουμε στην κατασκευή κατοικίας σε ορεινή περιοχή; Τα πέτρινα σπίτια , φτ...
ανακαινιση και δαπεδο, τι είναι το Laminate.
Ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση δαπέδου, Laminate. Τι είναι το Laminate ; Η σύνθεσή κατασκευής τους είναι κατά 90% από ξύλο, οι τύποι...
γενικη ανακαινιση διαμερισματος στην Αγ. Παρασκευή
Ανακαινιση διαμερισματος , ένα νέο σπίτι, σίγουρα αφορμή για να σχεδιάζεις το σπίτι τον ονείρων σου, μια καλή ευκαιρία για να πραγματοποιή...
αναπαλαιωση σε πετρινο του 1800, μπορεί να γίνει; ποιό θα είναι το αποτέλεσμα;
Η αναπαλαίωση ενός Πέτρινου σπιτιού είναι μια εργασία που κατά κύριο λόγο στηρίζεται στην γνώση και την εμπειρία, να θυμάστε ότι χρειάζ...
Πως θα κάνετε αποκατάσταση σε πέτρινο κτίσμα;
Τρόπος αποκατάστασης σε πέτρινο κτίσμα. Στο σημερινό μας άρθρο, θα διαβάσετε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, εάν πρόκειται να προχωρ...
Αναπαλαιωση σπιτιου με προσθηκη.
Γενικότερα η κατασκευή ενός νέου σπιτιού είναι πολύ σημαντική και σοβαρή υπόθεση για όποιον αποφασίσει να κατασκευάσει ένα νέο σπίτι ,...
ανακαινιση και τζακι, τζακι ενεργειακο, τζακι με πυροτουβλα, πληροφορίες
ΤΖΑΚΙ, τζάκι με πυρότουβλα , μαντεμένιο τζάκι, ενεργειακό τζάκι, Σήμερα τα τζάκια ξεχωρίζουν σε 3 διαφορετικά είδη, αυτά που έχουν ως ε...
Πέτρινα σπίτια, τι πρέπει να προσέξουμε;
Τι πρέπει να προσέξουμε στην κατασκευή κατοικίας σε ορεινή περιοχή; Είναι κοινή παραδοχή από το μεγαλύτερο πληθυσμό της υδρογείου,...
αναπαλαιωση, ανακατασκευη κτηριου, μαθετε τι σημαινουν.
Αναπαλαιώσεις σε διατηρητέα, ανακατασκευές κτιρίων, αναπαλαιώσεις πέτρινων οικιών και κτισμάτων. Γενικά μέσα από την εμπειρί...

Ετικέτες

Ανακαίνιση παλαιού διαμερίσματος Λαύριο (1)
Ανακαίνιση διαμερίσματος (1)
Ανακαίνιση διαμερίσματος Αττική (1)
Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων (1)
Ανακαίνιση εσωτερικών χωρων (1)
ανακαίνιση και θερμοπρόσοψη κατοικίας (1)
Ανακαίνιση και κόστος (1)
Ανακαίνιση και χρώματα. (1)
Ανακαίνιση κουζίνας έργα μας (1)
Ανακαίνιση οικοδομικές ορολογίες (1)
ανακαίνιση σπιτιού 2011 (1)
Ανακαινιση διακοσμηση (1)
Ανακατασκευή πέτρινου Αρκαδία (1)
Ανανακατασκευή σπιτιού στο Ν. Λέσβου (1)
Αναπαλαίωση σπιτιου με προσθήκη (1)
αναπαλαιώσεις σπιτιων διατηρητέα κτιρια (1)
Βιοκλιματικά σπίτια (1)
γενική ανακαίνιση σπιτιού (1)
Ενεργειακό τζάκι μαντέμι πυρότουβλο (1)
Κατασκευή σπιτιών σε νέο οικόπεδο (1)
Πέτρινα σπίτια (1)
Πέτρινο και τρόπος κατασκευής (1)
Πράσινη ταράτσα (1)
Πράσινο πέτρινο σπίτι KENAK (1)
Τα Δάπεδα στην ανακαίνιση (1)
Τεχνικά θέματα ανακαίνισης (1)
Τεχνικές ανακαίνισης (1)

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ, ανακαινίσεις, ανακαίνιση κατοικίας, ανακαινιση σπιτιου,
Ανακαινιση σπιτιού, ανακατασκευή σπιτιου, ανακαινιση διαμερίσματος, οικοδομικά τεχνικά έργα, Κόστος ανακαίνισης σπιτιου, αναπαλαιώσεις σπιτιών , ανακαινίσεις σπιτιων, Τεχνικά θέματα ανακαίνισης με κοστολόγηση έργων. Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Δημιουργών Τέχνημα

Θέλετε να μάθετε πως θα αντιμετωπίσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα; Στείλτε μας e-mail με σύντομη περιγραφή του θέματος που αντιμετωπίζεται και είναι σχετικο με ανακατασκευή-ανακαίνιση στην παρακάτω ηλεκτρονική διευθυνση info@dimiourgontexnima.gr και θα σας απαντήσουμε το ταχύτερο δυνατόν.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


Αναγνώστες
Στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα
Στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα
Ζητήστε μας την γνώμη μας για κάθε τεχνικό πρόβλημα ανακατασκευής
Ανακαίνιση η ανακατασκευή σπιτιών.
Ανακαίνιση η ανακατασκευή σπιτιών.
Η ανακαίνιση και η διακόσμηση στα καλύτερα της.
Συνολικές προβολές σελίδας
Sparkline 155198
Translate
Με την υποστήριξη της Μετάφραση
Google+ Badge
Google+ Followers

Ελαιοχρωματισμός, πρακτικές συμβουλές
Ελαιοχρωματισμός, πρακτικές συμβουλές
Τα πάντα για τους ελαιοχρωματισμούς


Το σήμερα της οικονομικής κρίσης και οι προσφορές που παρουσιάζονται από τις εταιρίες η τα τεχνικά γραφεία και πολύ περισσότερο από μεμονωμένους εργολάβους παραπαίει κατά την γνώμη μου στη Λατινική ρήση που λέγει ότι η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης.


Ποιες όμως από όλες αυτές τις προσφορές ανακαίνισης η τα πακέτα ανακαίνισης είναι τίμια;


Σε παλαιότερες εποχές, όταν η οικονομική στενότητα δεν ήταν τόσο ορατή, η ανακαίνιση γινόταν σε περιπτώσεις καλύτερης οικονομικής εικόνας και λιγότερο για λόγους ανάγκης.


Οι περισσότεροι άνθρωποι έως και την έναρξη της κρίσης, και δη οι νέοι, αναζητούσαν νέο ακίνητο προς αγορά αδιαφορώντας για το ποσό που θα πλήρωναν για την απόκτηση ενός διαμερίσματος, π. χ. των 75 τετραγωνικών με θέα. Έτσι λοιπόν γίναμε μάρτυρες πολλών περιπτώσεων, που φώναζαν από μακριά ότι υπήρχε υπέρ εκτίμηση αγοράς, στο Νέο Ηράκλειο σε νεόδμητη πολυκατοικία έφτασε να πουλιέται ένα τέτοιο διαμέρισμα 2ου ορόφου στην τιμή των 170.000,00 ευρώ μαζί με τους ιμι υπαίθριους χώρους.


Το σήμερα επιτάσσει την ανακαίνιση ενός παλαιού σπιτιού, η την ανακαίνιση ενός παλαιού διαμερίσματος, ενέργεια που μέχρι σήμερα αποκλειόταν από τους περισσότερους, πολλοί ενώ είχαν στην διάθεση τους κάποιο παλιό σπίτι η διαμέρισμα π. χ. από τους γονείς τους η τον παππού προτιμούσαν να προβούν στην αγορά νέας κατοικίας. Σήμερα, οι περισσότεροι έχουν συμβιβαστεί με την πραγματικότητα και αναζητούν την λύση της ανακαίνισης γα το όποιο παλιό ακίνητο, ποια είναι όμως αυτά που πρέπει να προσέξουν, στο διαδίκτυο βλέπει κάποιος να ξεπετάγονται εταιρίες κάθε μήνα, οι προσφορές και τα πακέτα ανακαίνισης ανταγωνίζονται το ένα το άλλο.


Οι προσφορές ανακαίνισης, είναι όντως το δέλεαρ της επιλογής, προσέξτε όμως, δεν πρέπει να πάτε και στο άλλο άκρο που λέει " μη χειρον βελτιστον" ότι δηλαδή το λιγότερο κακό είναι καλύτερο.ποιο ειναι το κοστος για την ανακαινιση του σπιτιου σας, δειτε απαντησεις
Το παρακάτω παράδειγμα παρουσιάζει κάποιες ενδεικτικές τιμές υλικών ανακαίνισης.
Δάπεδα - Σκάλες
H επιλογή των δαπέδων και οι επιστρώσεις των κλιμάκων (σκάλες -πλατύσκαλα) είναι προσωπική υπόθεση. Αναλόγως, οι τιμές των υλικών διαφέρουν και μπορούν να κυμανθούν από 15 ανά m² για ένα ποιοτικό δάπεδο λαμινειτ έως και 100 € ανα m² για κάποιο καλό μάρμαρο. Ενδείκνυται σε κάθε περίπτωση επιλογής μια προσεκτική έρευνα αγοράς, ώστε να δείτε την πλήρη γκάμα επιλογών σε ποιότητα, υφές και βέβαια τιμές. Ως καλή αισθητική επιλογή μπορείτε να επιλέξετε ξύλινα δάπεδα, έχει κόστος μεγαλύτερο απο το δάπεδο λαμινειτ αλλά αξίζει τον κόπο, άλλες επιλογές είναι τα δάπεδα από πλακάκια, γρανίτη, μάρμαρο ή τερακότα. Επίσης για τα ξύλινα δάπεδα εάν δεν έχετε διαθέσιμο υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, όπως είναι τα έτοιμα παρκέτα από πρεσαρισμένο καπλαμά και laminate, αντί δηλαδή για το μασίφ ξύλο που παρουσιάζει ιδιαιτερότητες στην τοποθέτηση και στην τιμή.

Κουζίνα - επίπλωση
Tο δωμάτιο μιας κατοικίας που συνήθως χρειάζεται ανακαίνιση είναι η κουζίνα. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία που ειδικεύεται στις κουζίνες και προτείνει έτοιμες λύσεις, τις οποίες και προσαρμόζει στις διαστάσεις του χώρου σας ή να διαλέξετε έναν μαραγκό που θα εφαρμόσει στην πράξη το δικό σας σχέδιο ή του αρχιτέκτονα.
Tο κόστος ανακαίνισης διαμορφώνεται ανάλογα με το υλικό που θα χρησιμοποιήσετε: από απλά υλικά όπως είναι η μελαμίνη, το βαμμένο MDF για τα ντουλάπια έως και συνδυασμούς δρύινου καπλαμά με γυαλί ή μασίφ ξύλο. H καλύτερη τιμή που θα βρείτε για απλό MDF υπολογίζεται στα 160 € / m²., ενώ για καπλαμά με τζάμι μπορεί να φτάσει στα 300 € /m² και άνω, υπολογίστε περίπου 20% για τη λάκα. Oι πάγκοι μπορεί να γίνουν από Duropal, τσιμεντοκονία, πλακάκι, μάρμαρο, ξύλο, ανοξείδωτη λαμαρίνα ή γυαλί. H επιλογή του εξοπλισμού ανακαίνισης (νεροχύτης, μπαταρίες, φούρνος) πρέπει να γίνει από την αρχή, ώστε να προβλεφθούν οι σωστές παροχές στους πάγκους και τα ντουλάπια.

Mπάνια - Eίδη Yγιεινής
O δεύτερος πιο συνήθης χώρος ανακαίνισης είναι το μπάνιο, το οποίο χαρακτηρίζεται από μεγάλες δυνατότητες σύνθεσης και υλικών. H επιλογή του εξοπλισμού είναι σημαντικό να γίνει από την αρχή, εφόσον κάθε είδος και μάρκα έχει συγκεκριμένο τρόπο τοποθέτησης. H γκάμα των ειδών υγιεινής είναι τόσο μεγάλη που μια ίδια μπανιέρα μπορεί να στοιχίσει από 180,00 ευρώ, έχουμε δεί περιπτώσεις που ο πελάτης επέλεξε μπανιέρα γνωστού Ιταλικού οίκου που έφτασε τις 2.500,00 ευρώ, ανάλογα λοιπόν με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε μπορεί να φτάσει σε αξία και τις 4.000,00 ευρώ. Στην περίπτωση που προσθέσετε υδρομασάζ σε μία μπανιέρα θα την βρείτε περίπου στα 1.000,00 ευρώ, για έναν ιδιαίτερο νιπτήρα με περίτεχνο έπιπλο υπολογίστε ακόμη 400,00 ευρώ ως τιμή βάσης κ.λ.π. Οικονομικές λύσεις υπάρχουν από 100,00 για κολώνα νιπτήρα με έναν απλό καθρέφτη έως και 1.000,00 ευρώ για κάποιο ποιοτικό έπιπλο και η συνέχεια ........βάση των επιλογών σας που μπορεί να είναι σε ακόμη μεγαλύτερο οικονομικό ύψος, το ίδιο ισχύει για όλο τον υπόλοιπο εξοπλισμό. Προσοχή, ο εξοπλισμός που θα επιλέξετε πρέπει να έχει μηχανική αντοχή και ανθεκτικότητα στην υγρασία.
Στην τοποθέτηση των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής, ελέγξτε τη στεγανότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την αρμολόγηση. Προσοχή στους μύκητες, ο υγρός εξοπλισμός πρέπει να σφραγίζεται με αντιμουχλική σιλικόνη.

Λοιπά υλικά - αγορές
Tο πιο ευχάριστο κομμάτι μιας ανακαίνισης είναι οι αγορές του εξοπλισμού. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο σε αυτό το σημείο να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό. Καλό θα ήταν και είναι η αγορά τους να γίνεται αφού έχουν ολοκληρωθεί τα μεγάλα έργα.
Oι μεγάλες διαφορές στις τιμές είναι πάντα σχετικές με τα ποιοτικά υλικά και βέβαια στην επιμελή εργασία. Κατά την γνώμη μας σοφό είναι, ως επιλογή να διαλέγει κανείς τη μέση τιμή, ιδιαίτερα στην επιλογή των συνεργείων καθοριστικό ρόλο επιλογής πρέπει να παίζει η τεχνογνωσία αλλά και η εμπειρία του εκάστοτε τεχνικού . Ως προς τα υλικά; μια έρευνα αγοράς αποτελεί την καλύτερη προσέγγιση.

Ελαιοχρωματισμοί και προετοιμασίες επιφανειών.
Oι εργασίες που αφορούν στους χρωματισμούς των τοίχων ποικίλλουν ανάλογα με την κατάσταση του τοίχου που πρέπει να βαφτεί, καθώς και με την ίδια την επιφάνεια. Aν έχει διεισδύσει υγρασία σε έναν τοίχο ή ακόμη έχει έντονα σημάδια, θα χρειαστεί ειδική επεξεργασία, όπως ένα στεγανοποιητικό υπόστρωμα. Δώστε ιδιαίτερο βάρος στη σωστή προετοιμασία: ενώ μια νέα στρώση μπογιάς μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στον τοίχο, είναι πάντα προτιμότερο να έχει ξυστεί από πριν και να σπατουλαριστεί προκειμένου να βελτιωθεί η επιφάνεια που θα δεχτεί τους νέους χρωματισμούς.
Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, αλλά πρέπει πάντα να ελέγχετε την καλή ποιότητά τους. Oι βαφές είναι χημικά προϊόντα και γι αυτό πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στον αερισμό του χώρου που βάφεται. Eίναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε οικολογικές μπογιές, ειδικά σε χώρους που χρησιμοποιούνται από παιδιά. Για να μετρήσετε περίπου το κόστος ελαιοχρωματισμών, θα υπολογίσετε λοιπόν για φρεσκάρισμα πως θα σας στοιχίσει 5-6 €/m² με την εργασία. Παρόλο που οι τιμές ελαιοχρωματισμών που δίνουν οι εργολάβοι διαφέρουν και το τελικό κόστος διαμορφώνεται βάση των επιφανειών και του όγκου εργασιών, μια μέση -καλή τιμή ελαιοχρωματισμού με προεργασία που αφορά σπατουλαρίσματα, αστάρωμα και δύο χέρια -περάσματα μπογιάς θα σας στοιχίσει (ανά τετραγωνικό μέτρο) απο 8,00 η 10,00 έως και 12 €. Aν αποφασίσετε να κάνετε ειδικές τεχνοτροπίες στους τοίχους, τότε όπως αντιλαμβάνεστε το κόστος θα αυξηθεί βάση του σχεδίου που έχετε επιλέξει.

Κουφώματα αλουμινίου. Καταρχήν να προσδιορίσουμε τι είναι αυτό που διαμορφώνει και επηρεάζει το κόστος στα κουφωματα αλουμινιου, ήτοι ꞉ μπαλκονόπορτες, παράθυρα , ρολά , σήτες αλουμινίου, κ. α. κατ επέκταση και τις όποιες προσφορές των εξωτερικών κουφωμάτων, δηλαδή α) την ποιότητα κατασκευής, β) το χρώμα, γ) την εταιρία που θα εμπιστευτούμε, δ) τον εφαρμοστή -τεχνικό που θα μας τα τοποθετήσει και βέβαια από το εάν είναι θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα και υαλοπίνακες η όχι. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε πως οι εταιρείες κατασκευής - διελασης αλουμινίου που υπάρχουν στην αγορά και εμπορεύονται τα συστηματα κουφωματων αλουμινίου όπως είναι η Alumil, Etem, Europa, Alumil, Metalumil και άλλες πολλές, υπόσχονται ποιότητα των κουφωμάτων αλλά εσείς πρέπει να θυμάστε ότι κύριο και σημαντικό ρόλο έχει ο εφαρμοστής –Αλουμινάς.

Αναφορικά με την επιλογή μας στο χρώμα των αλουμινίων, υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα σε αποχρώσεις (R a l) αλλά και απομιμήσεις που ανεβάζουν κατά πολύ το κόστος όπως είναι οι επιλογές σε χρώμα απομίμησης ξύλου, που τουλάχιστον στην εμφάνιση τους είναι πιστό αντίγραφο ενός ξύλινου κουφώματος, να σημειώσουμε στο σημείο αυτό λοιπόν ότι η επιλογή σας για βαφή σε χρώμα απομίμησης ξύλου θα ανεβάσει περίπου 50% περισσότερο το τελικό κόστος τους, από την επιλογή σε κάποιο άλλο χρώμα όπως είναι π. χ. το λευκό, επίσης παρατείνεται ο χρόνος παράδοσης τους, για όλα τα υπόλοιπα άλλα χρώματα επιλογής σε σχέση με τα λευκά, δηλαδή σε αποχρώσεις RAL, η όποια επιβάρυνση θα κυμανθεί από 10% έως και 30%. Στην περίπτωση τώρα που οι υαλοπίνακες οι οποίοι και θα τοποθετηθούν στα εξωτερικά κουφώματα είναι διπλοί, (και θα πρέπει να είναι κατά την γνώμη μας) και είναι θερμομονωτικοί και ηχομονωτικοί τότε θα έχετε μια επιπλέον επιβάρυνση η οποία εξαρτάται από το πάχος των κρυστάλλων, περίπου από 10% έως και 15% ανάλογα με την εταιρία. Να θυμάστε ότι το μεγαλύτερο κενό μεταξύ των δύο κρυστάλλων βοηθάει στην καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Ποιο όμως είναι το κόστος για τα κουφώματα αλουμινίου; μπορούμε στο άρθρο αυτό να αναγράψουμε μόνο ενδεικτικά κόστη, έτσι για παράδειγμα δανειζόμαστε την περίπτωση αντικατάστασης που αφορά μία ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα σε χρώμα λευκό και το παρακάτω παράδειγμα αφορά τυποποιημένη - συνήθη διάσταση εξωτερικού κουφώματος με πλάτος 1,30 και ύψος 2,16 με σήτα, παντζούρι, ανάκληση και τοποθέτηση, θα σας κοστίσει το κάθε ένα τεμάχιο (περίπου) απο 850,00 έως 1.000,00 η και 1.100,00 ευρώ αναλόγως την εταιρία που θα επιλέξουμε.


Ως επίλογος αυτού του άρθρου, επιλέξαμε να αναφέρουμε παρακάτω ενδεικτικές μέσες τιμές που αφορούν ένα διαμέρισμα η μια μονοκατοικία με συνολικό εμβαδόν τα 80 m², για μία μερική ανακαίνιση, η για μία γενική ανακαίνιση καθώς και παράδειγμα για πλήρη ολική ανακαίνιση με νέα εξ ολκλήρου διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων.

Συνολικά, μια αξιόλογη μερική ανακαίνιση εσωτερικών χώρων μπορεί να γίνει με αφετηρία το ποσό των 250 € / m² με εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου.

Συνολικά, μια καλή και ποιοτική, γενική ανακαίνιση εσωτερικών χώρων, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά, με πλήρη μελέτη διακόσμησης, επίπλωση κουζίνας, επίπλωση ιματισμού, θερμικά κουφώματα και υαλοπίνακες, μπορεί να γίνει με αφετηρία τα 400 € / m².

Μια πλήρη γενική ανακαίνιση με πλήρη μελέτη διακόσμησης, με οικοδομικές εργασίες που θα αλλάξουν πλήρως την εσωτερική χωροθέτηση του σπιτιού σας, με εργασίες δηλαδή που απαιτούν εσωτερικά πολλά γκρεμίσματα, ειδικές κατασκευές, στατικές καίριες παρεμβάσεις αποκατάστασης καθώς και πλήθος άλλων οικοδομικών εργασιών, σε αυτή την περίπτωση λοιπόν υπολογίστε ότι το τελικό κόστος αυτών μπορεί να ξεκινά από τα 600 € /m².

ΠΡΟΣΟΧΗ, η ανακαίνιση σπιτιού είναι μια διαδικασία που συχνά φέρνει δυσάρεστες σκέψεις, για το άγχος αλλά και τις ακριβές συνέπειες της όταν γίνεται ερασιτεχνικά.

Κάντε το μόνοι σας. Do it Yourself.

Eαν διαθέτετε χρόνο και κέφι και θέλετε να μειώσετε το κόστος, μπορείτε να αναλάβετε ένα τμήμα της ανακαίνισης μόνοι σας. εκτός από τα βαψίματα, τα πλακάκια και τις μικρές ξυλουργικές εργασίες, τα υπόλοιπα πρέπει να γίνονται από ειδικούς τεχνίτες, ώστε να αποφύγετε πιθανά προβλήματα που τελικά θα αυξήσουν σημαντικά το κόστος.

Αν θέλετε να αποφύγετε την αβεβαιότητα αυτή, η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένη υπηρεσία για ολική ανάληψη και συντονισμό εργασιών με το κλειδί στο χέρι (turn key solution).

Βίντεο από έργα μας μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Δείτε, όλες τις προσφορές για ανακαίνιση σπιτιών αυτού του μήνα στη νέα μας ιστοσελίδα κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: ΕΔΩ 
 

 

 

 

 

(ΧΩΡΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ !)

ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αναλαμβάνω   κάθε  τεχνική εργασία 
Εξυπηρετώ κάθε τεχνική  ανάγκη
Σε όλη την  Αθήνα και Αττική 24 ώρες

 Εξυπηρέτηση καί Κυριακές & αργίες

Τρουλλινός Γιώργος υδραυλικός

6932 860310 & 210 7520513